Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Μας χαρακτήρισε «ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ» όμως ο Κοτζιάς τον βάζει στη θέση του

Στο ΥΠΕΞ εκλήθη σήμερα ο πρέσβης της Εσθονίας στην Ελλάδα για να επιδοθεί διάβημα διαμαρτυρίας από το Νίκο Κοτζιά σχετικά με τις
«ακατανόητες και προσβλητικές για την Ελλάδα» δηλώσεις στις οποίες προέβη ο πρόεδρος της Εσθονίας Τόομας Χέντρικ Ίλβες (Toomas Hendrik Ilves) σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα «The Times».

Ο κ. Κοτζιάς τόνισε στον πρέσβη της Εσθονίας,  ότι παρόμοιοι χαρακτηρισμοί απάδουν του ευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού και του επιπέδου των σχέσεων και των επαφών δύο συμμάχων και εταίρων, όπως είναι η Ελλάδα και η Εσθονία.

Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Εσθονός Πρόεδρος καταφερόμενος εναντίον του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισε ως «χρήσιμους ηλιθίους» κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ουγγαρία και η Κύπρος, που πιέζουν για χαλάρωση των κυρώσεων, ισχυριζόμενος ότι διαταράσσουν την ενότητα του μπλοκ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΜΑ@@@ΚΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ???

*«Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε και η παραπάνω φράση σηματοδοτεί μείζονα γεωστρατηγική στροφή στις αγοράς των BRICS.

*Συνεργάτες του υποστήριζαν ότι "Χώρες όπως η Ρωσία ή η Κίνα παρακαλάνε να μας δανειοδοτήσουν και να αποκτήσουν προνομιακή πρόσβαση στην ευρωπαϊκή αγορά"...

*«Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», επισήμανε ενώ για την Αριστερά είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.
Τα παραπάνω είναι άκρως σημαντικά και δείχνουν ότι υπάρχει συγκεκριμένη επεξεργασία επιμέρους ζητημάτων, ενώ φαίνεται ότι οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" κτυπάνε ακόμα και την πρωτιά, καθώς στελέχη τους θεωρούν ότι "Η πτώση της ΝΔ θα συνεχιστεί όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές ενώ για το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να υπερβεί τα ποσοστά που παρουσιάζει τώρα."...
ΥΓ.
Αυτά έλεγε ο μεγαλύτερος πολιτικά ΗΛΙΘΙΟΣ της νεοτέρας Ελλάδας.