Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Τρέμουν την εξεταστική γιατί οδηγεί στις μίζες ! Πως συνδέονται όλα όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες…

exetastiki-1050x380Στα άλλα ΜΜΕ,κυρίως τα ηλεκτρονικά, παρουσιάζονται ως θέματα άσχετα μεταξύ τους αλλά δεν είναι. Παρουσιάζονται έτσι, απλά για να μπερδεύεται ο κόσμος και να μην κρίνει με καθαρά δεδομένα, άρα καθαρό μυαλό. «Εμείς παρουσιαζόμαστε μονίμως ως θύματα, αλλά δεν είναι έτσι. Η Γερμανία πέρασε από τη βουλή της τα νέα μέτρα που πρέπει να πάρει η Ελλάδα και εμείς όχι. Αυτό δεν είναι ανεύθυνο και τρελό», αναρωτήθηκε βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ σήμερα κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει.

Τι να καταλάβει;
Οτι η Γερμανία έσπευσε να περάσει τη ΝΕΑ συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου ,αν και μέχρι λίγες ώρες νωρίτερα έλεγε ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να συμφωνήσει σε ΝΕΑ συμφωνία ,αφού έπρεπε ΠΡΩΤΑ να εφαρμοστεί η παλαιά. Έσπευσε να ψηφίσει την νέα συμφωνία ΥΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ,όπως μόνο εμείς γράφαμε εδώ και καιρό. Έσπευσε δε στην ψήφιση χωρίς να απαιτείται ψήφιση και απο την Ελλάδα.
Τι δεν κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν εδώ οι υποστηρικτές της σημερινής γερμανογαλλικής ηγεσίας;
Ότι η Ελλάδα δηλώνει απο την πρώτη στιγμή ότι η συμφωνία αυτή θα υλοποιηθεί με τρόπο που εκείνη θα αποφασίσει και όχι οι Γερμανογάλλοι και αυτό έχει τεράστια σημασία στο ποια μέτρα θα ληφθούν. Άλλο είναι να κοπούν συντάξεις και μισθοί και να γίνουν απολύσεις για να εξοικονομηθούν 1-2 δις ευρώ και άλλο να εντοπισθούν και να κατασχεθούν δεκάδες η εκατοντάδες δις απο παράνομες καταθέσεις, και παράνομο χρήμα στο εξωτερικό.
Η κυβέρνηση δεσμεύθηκε ότι θα ενοποιήσει ΟΛΕΣ τις διεκδικήσεις απο τις λίστες των καταθετών και αυτό ανακοινώθηκε και σήμερα ότι γίνεται. Και τα χρήματα εκεί είναι πολλά. Οι Γερμανογάλλοι καίγονται να μην πειραχτούν οι λίστες γιατί εκεί θα βρεθεί το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑ,αυτό που έδιναν δωροδοκώντας για να περάσουν οι δικές τους πωλήσεις και να κρατούν και στο χέρι τους πολιτικούς.
Η έρευνα για το πως μπήκαμε στο Μνημόνιο που ξεκίνησε σήμερα με τη χθεσινή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα ερευνήσει και αυτά. ΠΧ.εκβιάζονταν ο πρώην πρωθυπουργός Παπανδρέου ή ο υπουργός του επί των Οικονομικών Παπακωνσταντίνου μέσω της λίστας ή όχι για να πει ναι στο Μνημόνιο;
Ποιοι και με ποιες γραπτές εισηγήσεις έπεισαν την κυβέρνηση του ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ σήμερα στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Παπαδήμου να βάλει νέες υπογραφές;
Δεν είναι καθόλου τυχαία και ασύνδετη η υπόθεση Παπασταύρου, του εκ δεξιών δηλαδή του επόμενου πρωθυπουργού Σαμαρά με όλα αυτά.Εκβιάζονταν ο ίδιος η και ο πρωθυπουργός μέσω της λίστας αυτής η όχι;
Αυτούς τους απαραίτητους συνδυασμούς για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες δεν θα τις δείτε πουθενά,ούτε στα ραδιοτηλεοτπικά.Οχι γιατί δεν τα ξέρουν.Αλλά γιατί στο βάθος όλα αυτά θα καταλήξουν στα δημόσια έργα και στο δημόσιο χρήμα.Και οι περισσότεροι των ιδιοκτητών ΜΜΕ σχετίζονται με τέτοιο χρήμα.
Είδατε πουθενά αναφορά για τις αποκαλύψεις των Ολλανδών σχετικά με τα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής και πόσα σέρνουν στην διαβόητη εταιρεία που ανέλαβε εκεί το έργο και έχει γεμίσει με διαφημίσεις ΜΜΕ και άλλους παράγοντες ώστε να τους κλείσει το στόμα…
Αντι να τα συνδυάσουν αυτά τότε θα γίνει αντιληπτό τι εννοεί η κυβέρνηση,όταν λέει ότι επιδιώκει ΠΟΛΙΤΙΚΗ λύση με διαγραφή του μεγάλου μέρους του χρέους η νέα ρύθμιση σε βάθος δεκαετιών με αφαίρεση τόκων…
Παράλληλα συνδέεται με όλα αυτά και η προσπάθεια σύναψης νέων συμφωνιών με Κίνα η Ρωσία ,απο τις οποίες συμφωνίες μπορούν να προκύψουν ποσά δισεκατομμυρίων και να ισοσταθμιστούν ,άλλες απώλειες.
Αυτή η κίνηση όμως επηρεάζει τη σταθερότητα του ΝΑΤΟ και αυτό ανησυχεί τόσο πολύ τις ΗΠΑ, ώστε να βλέπουμε στα κρατικά γερμανικά κανάλια τρομερά φιλελληνικά ρεπορτάζ για τις σφαγές και τις οφειλές της Γερμανίας και παράλληλα να έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ο Σόϊμπλε…
Αύριο-μεθαύριο θα σας αποκαλύψουμε και τι θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της 6ης Απριλίου,ημέρας επίθεσης των Γερμανών,εναντίον της Ελλάδας το 1941.Και έχει τρομερή σημασία για όσα σήμερα γίνονται….

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωθυπουργέ Γιώργο Παπανδρέου,
Οι Έλληνες σε ευχαριστούν για όσα έκανες και για όσα ψήφισες.
Γράφει ο Ν Βράχος

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
Το 2010, θα μείνει στη μνήμη κάθε φιλόνομου, σοβαρού ΕΛΛΗΝΑ, σαν ο χρόνος των μεγάλων αλλαγών. Ο χρόνος που για πρώτη φορά, κάθε φοροδιαφυγή που συλλαμβάνεται, κάθε φοροαποφυγή που αποκαλύπτεται, θα αποτελούν ένα ακόμη σκαλοπάτι για την φοροδοτική ισότητα ,ανάλογα των εισοδημάτων, που πρέπει να ισχύσει, ώστε οι μισθοσυντήρητοι και οι συνταξιούχοι να πάψουν να είναι τα ’’αιώνια θύματα’’. Τίποτε πια δεν γυρίζει πίσω. Τώρα θα μάθουν όλοι, είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν, ότι κάποτε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ για να ξεχρεώσουμε.

Αρκετά ΕΚΛΕΨΑΝ του φτωχού και αδύναμου το αίμα !!! Ήρθε η ώρα να επιστρέψουν το
αίμα ΜΑΣ !!!

Μετά τον Άκη ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ,
==================
μεγαλοδικηγόροι, μεγαλογιατροί, μεγαλοεργολάβοι, πολιτικοί, μεγαλοδημοσιογράφοι , υπάλληλοι, και όλοι οι χρυσοφονιάδες της νύχτας.

Ξέρουν ότι ο Γιώργος και συνεργάτες του, ψήφισαν εκείνους τους νόμους που είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ !!! του αδύναμου Έλληνα. Ψήφισε τον νόμο που κανείς κλέφτης δεν μπορεί να ‘’χορτάσει’’ πλέον από τα κλεμμένα !!

Κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος,
φοροδιαφυγή , φοροαποφυγή , ή, και κάθε μορφής παράνομη απόκρυψη εσόδων από κάθε πηγή , αποκαλύπτεται άμεσα με τους νόμους του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , και οι παραβάτες συλλαμβάνονται ‘’όσο ψηλά’’ κι αν βρίσκονται. Τα παραδείγματα είναι πολλά και ΜΕΓΑΛΑ!!!! Για πρώτη φορά οι πολιτικοί δεν μπορούν ούτε να κρύψουν, ούτε να κρυφτούν.

Όλοι αυτοί οι νόμοι από το 2010,
αποτελούν το οπλοστάσιο των διωκτικών αρχών, ώστε μετά τον Άκη και τους άλλους, να πιάσουν σειρά όλα τα ‘’σκονισμένα’’ άτομα των χρυσαυλικών επιχειρήσεων, που θησαυρίζουν ασύστολα και παράνομα , εξάγουν και επενδύουν το ‘’υπερκέρδος’’ της άσπρης σκόνης, και μας…κάνουν μαθήματα ηθικής και πατριδογνωσίας, οι βαλιτσομεταφορείς των διεφθαρμένων.

Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου,
στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
Ο Λαός σε ευχαριστεί και σε περιμένει.

Ανώνυμος είπε...

‘’ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ…..’’ !!!!
Ένας ακόμη οικογενειακός φίλος του Αρχιεπίσκοπου της Χουντοφωλιάς….
Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η γνωριμία της οικογένειας του με τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ανάγεται στα χρόνια της δεκαετίας του 1980, όταν ο Βασίλης Παυλόπουλος, ο πατέρας του Προκόπη και ο Παύλος Τσίπρας, ο πατέρας του Αλέξη, ήταν φίλοι και στήριζαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο [Κοτσώνη], τότε προκαθήμενο της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, στη διάρκεια της χούντας της 21ης Απριλίου, που είχε επικεφαλής το Γεώργιο Παπαδόπουλο

Ανώνυμος είπε...

Αναλογική φοροδοτική υποχρέωση και διαφάνεια για όλους !
Ο Υπουργός της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ!!!
"Όχι" δικαστών σε δημοσιοποίηση "πόθεν έσχες"

Έξι δικαστικές Ενώσεις, με επιστολές τους στον πρόεδρο της επιτροπής ελέγχου της Βουλής Ευάγγελο Αργύρη και τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πέτρο Χριστόφορο, εκφράζουν την ανησυχία τους για τους κινδύνους που διατρέχει η ανάρτηση στο διαδίκτυο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) των δικαστών και εισαγγελέων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο 4065/2012 (άρθρο 3) θα αναρτώνται στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής οι δηλώσεις "πόθεν έσχες" των δικαστών, εισαγγελέων, των μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, των νομαρχών, δημάρχων, διοικητών οργανισμών, προέδρων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, δημοσιογράφων, διοικητών Τραπεζών κ.λπ.
Όπως είναι γνωστό, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης περιλαμβάνουν λεπτομερειακά περιουσιακά στοιχεία των υπόχρεων να υποβάλλουν τις επίμαχες δηλώσεις, όπως και όλων των συγγενών τους.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο υπουργός που πάτησε τα κυκλώματα της διαφθοράς και θεσμοθέτησε ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
Για πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία ένας υπουργός Οικονομικών και μία κυβέρνηση , με ένα πρωθυπουργό που έχει αποφασίσει να θέσει τις βάσεις για μία νέα Ελλάδα, αποφασίζει να σεβασθεί τον φτωχό, τον αδύναμο το ‘’γνωστό υποζύγιο’’ και να ρίξει φως στα λαμόγια που χρόνια φοροδιαφεύγουν.
Επί τέλους να πληρώσουν και αυτοί που ΕΧΟΥΝ!!!
* Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
• Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
• Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
• Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
• Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο-φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
• Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
• Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα...
Και ενώ τα πρώτα «πουλάκια» μπήκαν στο κλουβί, ο κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, αφού οι φοροφυγάδες, οι λαθροθήρες της κοινωνικής μας γαλήνης, οι έμποροι της υγείας μας και κάθε ..καρυδιάς καρύδι, άρχισαν να φορούν..βραχιόλια και ταυτόχρονα να γεμίζουν τα άδεια ταμεία.
Όμως οι νταβατζήδες έχουν μάθει να μην πληρώνουν, και πάντοτε οι τράπεζες και τα δημόσια ταμεία, είναι ανοικτά και πρόθυμα να εκτελέσουν τις εντολές τους , αφού στην ουσία αυτοί κυβερνούν.
Κι όταν είδαν ότι έρχονται οι λίστες με τα μαύρα χρήματα άρχισαν να νιώθουν ότι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ σε αυτό τον τόπο και οι ίδιοι άρχισαν να χάνουν τα αιμοβόρα ..ενστικτα που τόσα χρόνια τους οδηγούσαν στη ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΣΑ!
Σήμερα, προσπαθούν να εμποδίσουν την διαφάνεια και τη Ελλάδα από το δρόμο της ευνομίας και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που με τόσο κόπο θυσίες όλοι μας περιμέναμε να γίνεται ΘΕΣΜΟΣ!
Τους φταίει ο Παπακωνσταντίνου και ο Παπανδρέου και προσπαθούν να τους μειώσουν, να τους υπονομεύσουν και ει δυνατόν να τους κλείσουν και φυλακή, ώστε ΚΑΝΕΙΣ ! πια στο μέλλον να μη ξανατολμήσει να σκεφτεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα, που θα ελάφρυναν το βάρος των φτωχών των αδύναμων και των συνταξιούχων.