Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ: Ενημέρωση των προέδρων Εθνικών Κοινοβουλίων της ΕΕ από την Επιτροπή Αλήθειας του Δημόσιου Χρέους

Αθήνα, 21 Απριλίου 2015
Ενημέρωση των προέδρων Εθνικών Κοινοβουλίων της ΕΕ από την Επιτροπή Αλήθειας του Δημόσιου Χρέους
 Στη Ρώμη βρίσκεται από εχθές η Ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα, υπεύθυνη για τις σχέσεις της Επιτροπής Αλήθειας με το Ευρωκοινοβούλιο, μαζί με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Ερίκ Τουσέν, επιστημονικό Συντονιστή της Επιτροπής Αλήθειας,
προκειμένου να παραβρεθούν στη Συνδιάσκεψη Προέδρων Εθνικών Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιείται στην ιταλική πρωτεύουσα. Σκοπός της παρουσίας της επιτροπής στη συνδιάσκεψη  είναι η ενημέρωση των εκπροσώπων των ευρωπαϊκών κοινοβουλίων των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη συγκρότηση και τη δραστηριότητα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους της Ελλάδας.
Η Σοφία Σακοράφα συνάντησε εχθές  στη Ρώμη τον πρόεδρο της ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα,  από τον οποίο ζήτησε να υποστηρίξει την  πρωτοβουλία διερεύνησης του χρέους, ενώ πραγματοποίησε σειρά ενημερωτικών συναντήσεων με ευρωπαϊκούς παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !