Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Θέλουν να… φάνε τον Αλέξη Τσίπρα πριν συναντηθεί με τον Πούτιν στη Μόσχα!

Ο Αντώνης Σαμαράς έτρεξε και ειδοποίησε τους Γερμανούς ότι μπαίνει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας! Σόιμπλε και Μέρκελ θέλουν να ξεζουμίσουν και να ελέγχουν την Ελλάδα μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία… Θέλουν να «φάνε» τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα πριν τη συνάντηση του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στη Ρωσία…
Στρατηγικός στόχος των ξένων τοκογλύφων είναι να φάνε τον Αλέξη Τσίπρα πριν την συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσίας, γιαυτό διακινούν μέσω του Reuters τα σενάρια για δήθεν χρεοκοπία στις 9 Απριλίου.
Το ιερατείο των Βρυξελλών θέλει με κάθε τρόπο να έχει υπό κατοχή την Ελλάδα και να ξεζουμίζει τον κόσμο μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία, γι’ αυτό τρέμει στην κυριολεξία το ενδεχόμενο στροφής προς τη Ρωσία. Στο μεταξύ οι ντόπιοι θαυμαστές της Τρόικα έσπευσαν για μια ακόμη φορά να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε, δηλώνοντας πρόθυμοι να συμμετέχουν σε μια οικουμενική κυβέρνηση που θα είχε την πλήρη στήριξη των δανειστών. «Εθελοντής» σε μια κυβέρνηση που θα έστηναν οι ξένοι τοκογλύφοι δήλωσε ο ξοφλημένος πολιτικά, Αντώνης Σαμαράς, που έτρεξε να ειδοποιήσει τους Γερμανούς μέσω συνέντευξης του στο Bloomberg ότι είναι έτοιμος να συμμετάσχει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι υπόλοιποι δοσίλογοι που είχαν υπογράψει τα προδοτικά μνημόνια, προκαλώντας συμφορά στο λαό και τη χώρα.



Το Οργανωμένο αυτό σχέδιο για την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τους ξένους τοκογλύφους και τους ντόπιους δοσίλογους, οι οποίοι επιχειρούν να στήσουν σκηνικό που θα οδηγήσει σε οικουμενική κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση με κατηγορηματικό τρόπο απορρίπτει τον ωμό εκβιασμό του ιερατείου των Βρυξελλών, που καθυστερεί τη δόση για να προκαλέσει οικονομική ασφυξία στην Ελλάδα, ενώ η χώρα μας χαρακτηρίζει όνειρο θερινής νυκτός τα σενάρια για οικουμενική κυβέρνηση που διακινεί το καρτέλ των χρεοκοπημένων νταβατζήδων, στην εναγώνια προσπάθειά τους να διασωθούν και να ακυρώσουν τις τολμηρές πρωτοβουλίες που χτυπάνε την καρδιά της κρατικοδίαιτης χρεοκοπημένης ντόπιας διαπλοκής και αποτελούν ταυτόχρονα ελπίδα για τους καταπιεσμένους λαούς ολόκληρης της Ευρώπης.

Οι ξένοι τοκογλύφοι συνεχίζουν το μπαράζ πιέσεων στην Αθήνα, διακινώντας κινδυνολογικά σενάρια για δήθεν ενδεχόμενη χρεοκοπία. Με μια σειρά δημοσιευμάτων που παρουσιάζουν ενότητα γραμμής και στόχων, οι ντουντούκες των ξένων τοκογλύφων και τα φερέφωνά τους στην Ελλάδα, επιχειρούν να διαμορφώσουν ένα σκηνικό τρόμου, εμφανίζοντας την κυβέρνηση αδύνατη να πάρει αποφάσεις και να πετύχει ένα συμβιβασμό με τους δανειστές. Οι πιέσεις αυτές αναμένεται να ενταθούν τις επόμενες μέρες και θα κορυφωθούν την παραμονή της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Μόσχα.

Στην ουσία το μπαράζ της μαύρης προπαγάνδας, επιχειρεί να ακυρώσει τις μεγάλες συμφωνίες που είναι έτοιμος να υπογράψει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το ιερατείο των Βρυξελλών τρέμει στην κυριολεξία το ενδεχόμενο να ζητήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός οικονομική βοήθεια από τον Πούτιν, προκειμένου να βάλει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και να τινάξει στον αέρα τα σχέδια των ξένων τοκογλύφων για κατάσταση οικονομικής ασφυξίας στην Ελλάδα, ως μέσο πίεσης προκειμένου να υπογράψει ο Αλέξης Τσίπρας νέο μνημόνιο και να υποταχθεί πλήρως στο γερμανικό άξονα.

Ο πρωθυπουργός με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση, ότι η χώρα θα ανταποκριθεί σε όλες τις διεθνείς υποχρεώσεις της.
Απαιτεί όμως την ίδια συνέπεια να επιδείξουν και οι εταίροι, οι οποίοι ακολουθούν παρελκυστική τακτική, προκειμένου να αποφύγουν την εκταμίευση της δόσης πριν τις 9 Απριλίου που επιδιώκει η κυβέρνηση, προκειμένου να πληρώσει τις υποχρεώσεις της προς το ΔΝΤ.

Ο Αλέξης Τσίπρας θέτει το θέμα της εκταμίευσης της δόσης σε πολιτικό επίπεδο, προειδοποιώντας τις Βρυξέλλες για τις συνέπειες που έχουν οι συνεχείς αναβολές που αποτελούν στην ουσία έναν πρωτοφανή εκβιασμό σε βάρος της Ελλάδας.

Πάντως η ελληνική κυβέρνηση δεν τρομοκρατείται, δεν εκβιάζεται και προπαντός δεν χειραγωγείται. Αντίθετα είναι αποφασισμένη να θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Βλαντιμίρ Πούτιν όλα τα ζητήματα. Ακόμη και αυτό της οικονομικής βοήθειας. Ο πρωθυπουργός θα υπογράψει επίσης συμφωνίες που αλλάζουν τον ενεργειακό χάρτη στην περιοχή ενώ θα διεκδικήσει και την εξαίρεση των ελληνικών γεωργικών προϊόντων απ’ το εμπάργκο που έχει εφαρμόσει η Μόσχα.

Την ίδια αποφασιστικότητα δείχνει η ελληνική κυβέρνηση και στο εσωτερικό, ανοίγοντας πόλεμο με τους νταβατζήδες, απ’ τους οποίους ζητά να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε τα κανάλια στο δημόσιο, ενώ παράλληλα οι οικονομικοί εισαγγελείς άρχισαν τον έλεγχο στα θαλασσοδάνεια που άρπαξαν οι νταβατζήδες, για να μετατρέψουν τα κανάλια σε ντουντούκες προπαγάνδας της τρόικας. Με ταχύτατους ρυθμούς προχωράει και η προκήρυξη από μηδενική βάση του διαγωνισμού για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών, βάζοντας οριστικά τέλος στο καθεστώς της διαπλοκής.
http://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: