Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Κυβέρνηση: "Τσιράκια των δανειστών ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ με στήριξη από πεμπτοφαλαγγίτικα ΜΜΕ"

Kαταγγελία είχαμε Εσωτερικών Ν.Βούτση κατά της αντιπολίτευσης ότι υπερασπίζεται τις απαιτήσεις των δανειστών αλλά και ότι την στηρίζουν τα διαπλεκόμενα συστημικά ΜΜΕ

Μετά τη σχεδόν δεκαπεντάλεπτη αναταραχή ο κ. Βούτσης ξαναπήρε τον λόγο επαναλαμβάνοντας ότι η αντιπολίτευση στηρίζει τα επιχειρήματα των δανειστών και πρόσθεσε «αν θεωρείτε ότι έχετε μια ασυλία επειδή κρέμεστε σε μειοψηφία του λαού αλλά και μέσων της διαπλοκής είστε γελασμένοι».

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης ήταν αρκούντως προκλητικοί, και έδειχναν διάθεση να δημιουργηθεί ένταση στη Βουλή αμέσως μετά τη λήξη του Eurogroup πρακτικά χωρίς αποτελέσματα κάτι όμως που αναμένονταν.

«Φωτιά» πήρε η Ολομέλεια με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να διαπληκτίζονται με ένταση και όρθιοι στην μέση της αίθουσας.

Ο κ.Ανδρέας Λοβέρδος από τη θέση του διαμαρτυρόταν έντονα για την προηγούμενη τοποθέτηση του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση που κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι υπερασπίζεται τις απαιτήσεις των δανειστών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει σκηνικό ρήξης.«Αν ετοιμάζεστε να πηδήξετε από το αεροπλάνο εμείς δεν θα γίνουμε αλεξίπτωτο».

Η κυρία Ραχήλ Μακρή τον διέκοπτε με παρεμβάσεις εκτός μικροφώνου με αποτέλεσμα να της απαντήσει «Έχετε ζαλιστεί από τις πολλές πιρουέτες. Πηγαίνετε να κάνετε καμια φωτογράφηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: