Ο υπουργός αναφερόταν στην "εισβολή" του τότε υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη που στις 6 Μαΐου 2014, μπήκε στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ κατά την διάρκεια της εκπομπής "Έξι Δέκα", που ήταν καλεσμένος στο επόμενο πάνελ ομιλητών της εκπομπής, πήρε το μικρόφωνο δημοσιογράφου του πάνελ για να συμμετάσχει στη συζήτηση, λες και πρόκειται για δική του εκπομπή και χωρίς σεβασμό στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους και καλεσμένους.


Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής:
«Επειδή η κριτική προς αυτό το νομοσχέδιο εξελίσσεται γύρω από αυτόν τον άξονα, θα περίμενα μία στοιχειώδη αυτοκριτική, ειδικά από εσάς κ. Γεωργιάδη. Διότι αυτό που μπορώ εγώ να σας εγγυηθώ σήμερα είναι ότι σε κανένα στέλεχος της κυβέρνησης δεν θα επιτραπεί να μπει ως ταύρος εν υαλοπωλείο στο στούντιο της ΕΡΤ, να βουτήξει το μικρόφωνο από τον δημοσιογράφο και να στρογγυλοκαθίσει στο πάνελ, για να διαφημίσει το πρόσωπό του».
Τόσο η κα Βούλτεψη όσο και ο κ. Γεωργιάδης αρνήθηκαν ότι συνέβει αυτό το περιστατικό και ο υπουργός Ν. Παππάς επικαλέστηκε το βίντεο της εκπομπής το οποίο και παραθέτουμε.

Κατ. Μπρ.