Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Δίωξη στον Γ. Τράγκα για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων 10 εκατ. ευρώ !!!

Ο Γιώργος ΤράγκαςΔίωξη για ανακριβή δήλωση του «πόθεν έσχες» ασκήθηκε σε βάρος του δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Τράγκα. Από τα στοιχεία της έρευνας που διενεργήθηκε, προκύπτει ότι ο Γιώργος Τράγκας δεν δήλωσε στο «πόθεν έσχες» περιουσιακά του στοιχεία ύψους 10 εκατ. ευρώ. Η υπόθεση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, βρίσκεται στα χέρια της 16ης ανακρίτριας της Αθήνας.

Ο Γιώργος Τράγκας αναφερόμενος στο θέμα, υποστηρίζει πως «είναι μια υπόθεση από το 2012 που εκκρεμεί στον ανακριτή. Έχω υποστεί αλλεπάλληλους φορολογικούς ελέγχους. Ο τελευταίος από τέσσερις ελεγκτές σε βάθος δεκαετίας.
Επεβλήθη φόρος σε εμένα και τη σύζυγό μου για άτυπη δωρεά σπιτιού ο οποίος καταβάλλεται», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει πως «ο έλεγχος διαπίστωσε ότι ο Τράγκας από τα πολλαπλά συμβόλαιά του και τις επιχειρήσεις του επί δεκαετίες έχει χρήματα και πόθεν έσχες επαρκές και αναγνωρίσιμο και μόνο στο βάθος μιας δεκαετίας πίσω. Οι εφοριακοί δεν πήγαν πιο πίσω…». Δεν παραλείπει δε να ισχυριστεί πως «αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι με το Α ή Β τρόπο θέλουν να σταματήσω τη δημοσιογραφική μου δραστηριότητα και κυρίως την πρωινή μου εκπομπή στο ραδιόφωνο…».

ΠΗΓΗ: Ημερησία

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

2 500 000 τσέπωσε ο Τράγκας!
========================
2.500.000 Ευρώ τσέπωσε ο Τράγκας από την κρατική διαφήμιση μόνο στο πρώτο δεκάμηνο του 2007! Και δεν είναι ο μόνος.. Απλώς είναι ένας από τούς κορυφαίους εκπροσώπους της “δημοσιογραφικής” σχολής “το πάω από δω, το πάω από κει, μέχρι να τα πιάσω”..

Πρόκειται για την πιο πετυχημένη και αποτελεσματική σχολή η οποία, ιδιαιτέρως στον λεγόμενο τοπικό «τύπο», έχει εξελιχθεί σε εκτροφείο στυγνών πλην νόμιμων εκβιαστών..
Πρώτη στο φαγοπότι λοιπόν από τον κρατικό κορβανά έρχεται η «Χώρα της Κυριακής» του κ. Τράγκα, παρότι η κυκλοφορία της κυμαίνεται μόνο στα 5.000 φύλλα!
«Για την ακρίβεια, το σύνολο των δημοσίων κονδυλίων που εισέπραξε στο δεκάμηνο φέτος έφτασε στο 1.786.118 ευρώ. Αν προστεθεί και η κρατική διαφήμιση που πήρε το καθημερινό της φύλλο, τότε το συνολικό ποσό που εξασφάλισε από το κράτος ως διαφήμιση,
φτάνει στα 2.500.000 ευρώ!..
Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεγάλες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες, με πωλήσεις πάνω από 150.000 φύλλα, μόλις και μετά βίας φτάνουν στο 1.000.000 ευρώ. Κι ενώ για τις τελευταίες θα μπορούσε κανείς να πει ότι «παίρνουν αυτά που ενδεχομένως να τους αναλογούν», για την πρώτη τι θα μπορούσε να ισχυρισθεί»; (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 09/12/07) βλέπε εδώ.
Θαυμάστε ελεύθερη αγορά και ελεύθερο ανταγωνισμό!
Οι κρατικοί οργανισμοί και ελεγχόμενοι από το δημόσιο φορείς δεν τοποθετούν τις διαφημίσεις τους αναλόγως την απήχηση και την καταξίωση πού έχει το «μέσον» στην κοινωνία, αλλά αναλόγως τις διαπλοκές και τις υποχρεώσεις τους..
Είδατε πώς ο τύπος “ελέγχει” την εξουσία

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ,
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΑΠΡΟΒΑΤΑ ‘’ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ’’

Στο μεταξύ, ενώπιον της Επιτροπής τέθηκαν αποκαλυπτικά στοιχεία για τον όμιλο Ζολώτα μέσω απόρρητης έκθεσης του οίκου PWC για το δανειακό χαρτοφυλάκιο της Μαρφίν Λαϊκής στην Ελλάδα.
**********
Στην ίδια έκθεση καταγράφονται εκατοντάδες ονόματα εταιρειών αλλά και συγκεκριμένου δημοσιογράφου που γεννήθηκε, εργάζεται και διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα ο οποίος έλαβε 2.8 εκ ευρώ χωρίς καμία εξασφάλιση παρά μόνο με προσωπικές εγγυήσεις
http://www.sigmalive.com/news/local/77496
**********
Στον κατάλογο των δημοσιογράφων που έχουν πάρει δάνεια εκατομμυρίων ευρώ από τις Τράπεζες, (δίχως εγγυήσεις και δίχως να τα επιστρέψουν ποτέ), φιγουράρει και το όνομα του... Γιώργου Τράγκα...!!!
**********
Στο ρεπορτάζ http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=250915&-V=articles αναφέρεται το όνομα του δημοσιογράφου που είναι ο... Γιώργος Τράγκας...!!!
**********
Άλλα τόσα είχε πάρει ο Τράγκας και επί Καραμανλή όταν «εξέδιδε» την εφημερίδα ΧΩΡΑ, η οποία είχε κάνει ρεκόρ πωλήσεων... 666 φύλλα...!!!
**********
Γιώργο, καλά και ξέγνοιαστα Χριστούγεννα στη Βίλα σου στη Νίκαια της Γαλλίας, (ειρηνικά και αναμάρτητα) και όταν με το καλό γυρίσεις στο Ελλάδα, ξαναφοράς τα ρούχα του «Ιησού» τού αντιμνημονιακού αγώνα γιά τα ντόπια κορόϊδα..

Ανώνυμος είπε...

Έπιασαν ΚΑΙ τον Τράγκα με αδήλωτα περιουσιακά στοιχεία άνω των 10 εκατ. €
==========================================
Για ανακριβή δήλωση πόθεν εσχες διώκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες. Η υπόθεση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, βρίσκεται στα χέρια της 16ης ανακρίτριας της Αθήνας
ΣΧΟΛΙΟ: Άτιμο μνημόνιο, άτιμες έρευνες, άτιμοι ευρωπαίοι που βάλατε τόσα εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του Τράγκα πίσω από την πλάτη του για να τον κατηγορήσετε και να φιμώσετε τον αντιμνημονιακό του αγώνα. Πάντως, ο Γιώργος Τράγκας είναι ένας μάχιμος δημοσιογράφος που δεν πρόκειται να υποκύψει σε αυτές τις άδικες και κατευθυνόμενες κατηγορίες μνημονιακής έμπνευσης.
Η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος
Σχετ.: Ο δημοσιογράφος που πήρε δανεικά και αγύριστα 2,7 εκ. € είναι ο Γιώργος Τράγκας;

Ανώνυμος είπε...

Ο δημοσιογράφος που αγόρασε το "στοιχειωμένο σπίτι" του Ταιλανδού δολοφόνου μπάτλερ είναι ο...
=====================================================
Στις 24 Ιουνίου του 1991 πάγωσε η Ελλάδα, όταν ήρθε στο φως η ομαδική δολοφονία της οικογένειας Χρυσαφίδη, στη βίλα της Εκάλης. Νεκροί είχαν βρεθεί ο 48χρονος επιχειρηματίας Μιχάλης Χρυσαφίδης, η σύζυγός του Ελίζαμπεθ και οι δύο γιοι τους, Αλέξανδρος, 16 χρόνων, και Γιώργος, 18 χρόνων. Ως δράστης καταζητείται από τότε ο Πράσερτ Σερτουασάνα. Ο αποκαλούμενος και ως «Ταϊλανδός μπάτλερ» πρόλαβε να διαφύγει αεροπορικώς μαζί με τη μητέρα του.Το σπίτι έμεινε στοιχειωμένο και κανένας δεν το αγόρασε ώσπου το πήρε ο...δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Που να πας να ζήσεις εκεί μέσα ρε Γιώργο; Χαράς το κουράγιο σου. Ούτε βαμπίρ δεν θα έμεναν.


ΣΧΟΛΙΟ: ΠΟΣΟ????? δήλωσε ότι την αγόρασε?

ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ????

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρουσόπουλος, ο Τράγκας και οι διαφημίσεις

Όπως γράφει το troktiko η κυβέρνηση «δίνει έναν σκασμό λεφτά» σε εφημερίδες που πουλάνε ελάχιστα φύλλα, επειδή κι αυτές και οι εκδότες τους το παίζουν φιλοκυ-βερνητικά, γλύφουν δηλαδή και την κυβέρνηση και τους εκπροσώπους της. Αλλά για ίδια φαινόμενα δεν κατηγορούσε η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ επί τόσα χρόνια; Η πιο εξοργιστι-κή από όλες είναι η περίπτωση του κ. Τράγκα. Συντηρεί τη «Χώρα»,μια εφημερίδα δηλαδή των 2.100 φύλλων και εισέπραξε το 2007, 2.668.115 ευρώ από κρατικές δια-φημίσεις. Δηλαδή, το 24.3% των εσόδων του να είναι απο κρατικές επιχορηγήσεις όταν οι μεγάλες εφημερίδες (Καθημερινή, Βήμα, Πρώτο θέμα, Ελευθεροτυπία) έχουν έσοδα απο τις κρατικές διαφημίσεις μόνο το 0,30%.
Θυμάστε που μόλις ανέβηκε η κυβέρνηση Καραμανλή στην εξουσία το 2004 και ο Τράγκας και άλλοι φωτισμένοι αγωνιστές δημοσιογράφοι της δεξιάς έβριζαν τον Ρουσόπουλο; Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί σταμάτησε. Γιατί όμως ο Θοδωρής δεν ακολούθησε την ίδια πρακτική και με το Πρώτο Θέμα. Θα είχαμε γλιτώσει τόσους μπελάδες. Κατά τα άλλα η κυβέρνηση ούτε εκβιάζεται, ούτε ενδίδει.