Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΘΑΝΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΜΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ 2004 (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ)…!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΝΟΥ…!!!

Του Περικλή Αθανασόπουλου
Αθήνα 30-5-2015Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις για το θέμα Κεντέρη - Θάνου, θα ήθελα να καταθέσω την προσωπική μου μαρτυρία για να ενημερωθεί ο Ελληνικός Λαός για τον λόγο που στην ουσία οι δύο Έλληνες κορυφαίοι αθλητές δεν συμμετείχαν στους αγώνες, γιατί αν και έχουν περάσει 11 χρόνια η αλήθεια δεν έχει ακουστεί.Είναι γνωστό οτι σε κάθε Ολυμπιακούς Αγώνες ψηφίζονται δύο αθλητές για να εκπροσωπούν τους αθλητές στη ΔΙΕΘΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ…!!!
Οι εκλεγμένοι αυτοί αθλητές συνήθως αντικαθιστούν με κάποιες διαδικασίες που προβλέπονται από την Δ.Ο.Ε , τυχόν απώλειες "ΑΘΑΝΑΤΩΝ" λόγω θανάτου…!!!
Στους αγώνες του ΣΥΔΝΕΫ της Αυστραλίας εκλέχτηκαν οι, ΣΕΡΓKΕΫ ΜΠΟΥΜΚΑ  και  ΚΑΡΛ ΛΟΥΙΣ, ενώ εκ μέρους της Ελλάδας είχε βάλει υποψηφιότητα ο ολυμπιονίκης μας στην ενόργανη γυμναστική ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ…
Τι συνέβη όμως στους Ολυμπιακούς αγώνες  της ΑΘΗΝΑΣ που πρέπει  κάποια στιγμή να μάθει ο Ελληνικός λαός και να σταματήσει η κοροϊδία;
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ ήταν υποψήφιος για εκπρόσωπος των αθλητών για την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και μάλιστα είχαν ετοιμαστεί και αφίσσες που κυκλοφορούσαν σε όλο το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ με την φωτογραφία του ως  υποψήφιος…!!!
Στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ της ΑΘΗΝΑΣ εργαζόμουν σαν υπεύθυνος λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχω πρόσβαση στο χώρο διαμονής  των αθλητών  και των συνοδών τους …!!!

Η δυνατότητα αυτή μου έδωσε την ευκαιρία να συζητώ μαζί τους τόσο για τα θέματα διαμονής όσο και γενικότερα για την Ελλάδα και τους Ολυμπιακούς αγώνες, πράγμα που ήταν για μένα μια μοναδική εμπειρία.

Εδώ θέλω να καταθέσω μια προσωπική μου μαρτυρία.
Όταν παρέλαβα την αποστολή του ΜΑΡΟΚΟ με επικεφαλής της αποστολής τον ΒΑΣΙΛΙΑ  και επίσημο τιμούμενο πρόσωπο τον διάσημο πολυολυμπιονίκη ΕΛ ΚΕΡΟΥΖ, την στιγμή που φτάσαμε στο σαλόνι του διαμερίσματος που θα έμενε ο διάσημος αθλητής, οι συνοδοί της αποστολής, μας προσέγγισαν για να προπαγανδίζουμε υπέρ της υποψηφιότητας του αθλητή τους ΕΛ ΚΕΡΟΥΖ με αντάλλαγμα την στήριξη του δικού μας ΚΩΣΤΑ ΚΕΝΤΕΡΗ.

Μάλιστα μας είπαν ότι, σε αυτούς τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ είναι η μοναδική ευκαιρία να εκλέξουμε και δικό μας Έλληνα αθλητή για εκπρόσωπο των αθλητών στη Δ.Ο.Ε. γιατί Ελλάδα είχε περίπου 800 αθλητές και ήταν μέσα στις 5 μεγαλύτερες αθλητικές αποστολές των Αγώνων…!!!

Ποιο  ήταν όμως το πρόβλημα;
Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ δεν έπρεπε να εκλεγεί γιατί κινδύνευε κάποια στιγμή σε περίπτωση εκλογής του να διεκδικήσει την θέση του ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ που είναι πάνω από 90 χρονών…!!!
Για να μην εκλεγεί όμως έπρεπε να αποσύρει την υποψηφιότητα του, αλλά αυτό ήταν αδύνατον γιατί θα έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση του, άρα έπρεπε με κάποιο τρόπο να ακυρωθεί η υποψηφιότητα του χωρίς την δυνατότητα αντικατάστασης απο άλλο υποψήφιο…!!!
Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό ήταν στο παρά πέντε να του στερηθεί η δυνατότητα  συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ ήταν είδη υποψήφιος ως εκπροσωπος για την  ΔΟΕ , χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης του γιατι πιθανά είχε περάσει η προθεσμία υποβολής αίτησης υποψηφιότητας,  δηλαδή έπρεπε να του αφαιρεθεί η διαπίστευση (βλεπε φώτο) οπώτε δεν θα συμμετείχε ουτε στούς αγώνες, αλλα ούτε και στις εκλογές…!!!

Στην όλη ιστορία έμπλεξαν  και την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ γιατί θα αντικαθιστούσε πιθανά τον ΚΕΝΤΕΡΗ στην υποψηφιότητα!!!
Σημείωση: Θα μπορούσε να ακολουθηθεί η σύνηθη διαδικασία, δηλαδή να συμμετάσχει στους αγώνες και μετά να γινόταν ο έλεγχος για αναβολικά, οπώτε σήμερα που στην ουσία δικαιώθηκεμ δεν θα του αφαιρούσαν το μετάλλιο και δεν θα τον τιμωρούσαν, αυτό το δικαίωμα το είχε, αλλά δεν θέλησε να το ασκήσει γιατί έπρεπε να φύγει τελείως απο τους αγώνες....!!!

Ποιο είναι όμως το τραγελαφικό της υπόθεσης;
Ότι σε περίπτωση θανάτου του κ. ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ, από φήμες λέγεται ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι ο κ. ΚΟΥΒΕΛΟΣ (Σύζυγος της Κ. Μπακογιάννη)…!!!
Να θυμίσω οτι τελικά εκπρόσωποι των αθλητών στην Δ.Ο.Ε  στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας εκλεχτηκαν οι, ΕΛ ΚΕΡΟΥΖ απο το ΜΑΡΟΚΟ και ο ακοντιστής ΖΕΛΕΣΝΙΕ απο την ΣΛΟΒΑΚΙΑ...!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !