Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Γιατί όλοι η Ευρώπη παίρνει επιθετική στάση απέναντι στην Ελλάδα; Πως θα πάρουν πίσω τα δανεικά αφού η Ελληνική οικονομία έχει διαλυθεί;


Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση σήμερα παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο και καταβάλλει μία μεγάλη προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την επιμονή των Ευρωπαίων...
υποβοηθούμενων από τα ντόπια συμφέροντα που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα, επιβάλλοντας φτώχεια και διάλυση της Ελλάδας. Ιδιωτικοποίηση της υγείας και της παιδείας, ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, υφαρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών, καταπάτηση των θεσμών και κατάργηση του Δημοκρατικού συντάγματος της Ελλάδας. Όπως επίσης την αλλοίωση και των εκμηδενισμό, ή δυνατόν, του πληθυσμού των Ελλήνων με την είσοδο των ορδών λαθρομεταναστών. 

Γιατί όλα αυτά;
Μήπως για να επιστραφούν τα δανεικά;
Μήπως για να πληρώνονται τα τοκοχρεολύσια; 

Όχι δεν νομίζω, διότι αν επιθυμούσαν κάτι τέτοιο τότε οι προτάσεις της κυβέρνησης εξυπηρετούν τους σκοπούς αυτούς, μόνο με ανάπτυξη και με καλή οικονομία θα πάρουν πίσω τα δανεικά.
Πως θα πάρουν πίσω τα δανεικά αφού η Ελληνική οικονομία έχει καταρεύσει. έχει διαλυθεί από τα μνημονιακά προγράμματα λιτότητας;

Επί πλέον η εθνική κυριαρχία έχει παραδοθεί σε ξένα κέντρα εξουσίας και η Δημοκρατία έχει καταλυθεί. Επομένως η Ελληνική κυβέρνηση έχοντας στο πλευρό της την πλειονότητα του Ελληνικού λαού πρέπει να αντιτάξει προτάσεις, πρέπει να αντισταθεί σε αυτή την επιβαλλόμενη εξοντωτική λιτότητα, πρέπει να επιμένει μέχρι τέλους, για την εξεύρεση μιας λύσης και ενός προγράμματος που δεν θα καταστρέφει την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Όσον αφορά τις τεχνικές που θα χρησιμοποιήσουν για να το πετύχουν, θα αξιολογηθούν και από το αποτέλεσμα.
Τα διλήμματα στα οποία έχει περιέλθει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφώς γνωστά στην πλειονότητα της Ελληνικής κοινωνίας, η οποία Ελληνική κοινωνία με μεγάλη κατανόηση και με ακόμα μεγαλύτερη ανοχή περιμένει, περιμένει υπομονετικά, όχι για την μετά από σκληρή μάχη παράδοση άνευ όρων, περιμένει για έναν μόνον λόγο, για να δει την κυβέρνηση που επέλεξε να μη σταματήσει τη μάχη με την πρώτη δυσκολία, θέλει η κυβέρνηση που επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται παρά τις γνωστές αντιξοότητες, που δεν είναι και λίγες. 
Πρέπει να θυμηθούμε λίγο την αρχαία μας Σπάρτη, όπου η ευχή των μανάδων Σπαρτιατισσών προς τα παιδιά τους που πήγαιναν να πολεμήσουν ήταν: «Η ταν ή επί τας». προτρέποντας τους να επιστρέψουν είτε με την ασπίδα τους, ζωντανοί, είτε πάνω σε αυτή...Νεκροί και τιμημένοι. Αυτό προτρέπουμε και μείς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να πράξει, να αγωνισθεί μέχρι τέλους. Επειδή το τελευταίο διάστημα βλέπουμε και ακούμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να υπαναχωρεί από σημαντικές προεκλογικές δεσμεύσεις, προτρέπουμε τα κυβερνητικά στελέχη να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, τώρα, τώρα που ο λαός είναι συσπειρωμένος, τώρα που ο λαός ολόψυχα στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρωτικά. Αύριο θα είναι αργά, ο συμβιβασμός θα σημάνει την ολοκληρωτική καταστροφή και διάλυση της Ελλάδας. Το μήνυμα που στέλνουμε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι να συνεχίσουν να παλεύουν για την διατήρηση της εθνικής ανεξαρτησίας, να συνεχίσουν να παλεύουν για το μέλλον της Ελλάδας, για το μέλλον των παιδιών μας. Ζητάμε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να μην υποκύψει στην απειλή ενός Grexit, ο λαός είναι αποφασισμένος για όλα. Αυτό τα μήνυμα πρέπει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να το λάβει σοβαρά υπ’ όψη. Ο Ελληνικός λαός περιμένει και ελπίζει ότι, η κυβέρνηση του η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ξεπουλήσει και δεν θα προδώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες, ως άλλοι Σαμαροβενιζέλοι. 

Βαλέριος Κορμαρής

Δεν υπάρχουν σχόλια: