Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Αυτή είναι η απάντηση του Καμμένου που «παγωσε» το συνέδριο του Economist (ΒΙΝΤΕΟ)

Mετά τις ομιλίες στο συνέδριο του Εconomist, ξεκίνησε συζήτηση.
Ωστόσο η απάντηση που έδωσε ο κ. Καμμένος σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τις κυρώσεις κατά Ρωσίας ολόκληρο το συνέδριο πάγωσε!
Οταν κάποιος από τους ομιλητές μίλησε για τα μέτρα που έχει πάρει η ΕΕ κατά της Ρωσίας τότε παρενέβει ο Πάνος Καμμένος ρωτόντας τον συνομιλήτη του
«Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την Κύπρο ως μέλος της ΕΕ, επίσης έστειλε το σκάφος Barbaros στα χωρικά ύδατη, για πάνω από δυο μήνες, θα συμφωνούσατε για μέτρα κατά της Τουρκίας για παραβίαση του διεθνούς δικαίου, όπως κάνατε με την Ρωσία;»
 Δείτε το βίντεο:

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα προσόντα του πολιτικού ελέφαντα Πάνου καΜένου εντελώς,
σε …υαλοπωλείο
Σε περασμένη έκδοση της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung,
ο Μάρτιν Σουλτς δηλώνει "νομίζω πως ο σημερινός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι ένα λάθος" και προσθέτει ότι το επισήμανε και στον ίδιο τον κ. Τσίπρα κατά την συνάντηση που είχαν την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

*Ενώ για τον Πάνο Καμμένο αναφέρει ότι.......
ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης, θυμίζοντας ότι σε συνέντευξη του ο υπουργός Αμυνας στη Bild είχε απειλήσει να χορηγήσει στους μετανάστες χαρτιά για άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

*Επίσης ο Μάρτιν Σουλτς ανέφερε για τον Ελληνα υπουργό Άμυνας, ότι στη συνέντευξή του στη Bild μίλησε για τον Β. Σόιμπλε και την ανάμειξή του σε υπόθεση δωροδοκίας.«Εμείς οι Έλληνες θυμόμαστε καλά ότι ο κ. Σόιμπλε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση του ως αρχηγός του κόμματος, επειδή είχε εμπλακεί σε υπόθεση δωροδοκίας.
-Σήμερα, όμως εξακολουθεί να είναι Υπουργός Οικονομικών," σημειώνεται στο δημοσίευμα.
*Ο ‘’κλέφτης’’ λοιπόν Σόϊμπλε,
κατά τον συκοφάντη και ψεύτη Καμμένο, είναι ο άνθρωπος που κρατά στα χέρια του την τύχη της πατρίδας μας.
*Αυτόν τον άνθρωπο τόλμησε ο πιο ηλίθιος –ξυδιάρης πολιτικός να κατηγορήσει ως ‘’λαμόγιο’’ και αφού ο Τσίπρας της Χούντας, τον ανέχεται, σημαίνει ότι συμφωνεί?
*Τι άλλο θα ήταν τόσο συκοφαντικό, προκλητικό, ασεβές από τις εκφράσεις αυτές του πιο ηλίθιου , αγράμματου, συκοφάντη και ψεύτη πολιτικού και μάλιστα δημόσια για έναν άνθρωπο και μια χώρα η οποία μπορεί να καθορίσει το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας?
Τι μπορεί να προσφέρει στην Ελλάδα και στη κυβέρνηση ο φοροφυγάς ‘’ελέφαντας ..του υαλοπωλείου , κατά τον Σούλτς?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΝΤΑΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΟΙ...ΚΑΡΑΜΑ(Ν)ΛΑΚΗΔΕΣ !!!!Σ
Η είδηση αυτή έχει ιδιαίτερη μεγάλη και χρονική αξία, αφού με τα στοιχεία που παρουσιάζονται σήμερα η ελληνική τράπεζα που αγόρασε CDS είναι κρατική και πρόκειται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Οπως αποκαλύπτεται, ο τέως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης είχε αγοράσει ασφάλιστρα. Κινδύνου, στις 9 Αυγούστου 2009, για να ασφαλίσει τα ελληνικά ομόλογα της τράπεζάς του.
Ολες οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν ομόλογα ελληνικού δημοσίου αξίας περίπου 50 δισ. ευρώ.
Με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια οι ελληνικές τράπεζες θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα ομόλογά τους αγοράζοντας ασφάλιστρα.
Οταν όμως μία ελληνική τράπεζα αγοράσει προστασία (CDS) είναι σαν να αμφισβητεί την ίδια τη φερεγγυότητα του ελληνικού κράτους, δείχνοντας ότι πιστεύει εμμέσως στη χρεοκοπία του.

Η Κρατική Τράπεζα ,επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’επαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009, θεωρώντας σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ(Β)ΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΘΑ ..ΑΡΑΖΕΙ;

Το βίντεο με τον Καμμένο να βγαίνει από τον offshore «Ηλιάτωρα» και να φτιάχνει σούσι με αστακό και μαγιάτικο
Ενα βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο να φτάνει με το σκάφος του σε ένα λιμανάκι με το σκάφος «Iliatoras» και στη συνέχεια να φτιάχνει σούσι κάνει το γύρο του Διαδικτύου...
Όπως υποστηρίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης με τον οποίο ο κ. Καμμένος είχε έντονη αντιπαράθεση την προηγούμενη Κυριακή στο κοινοβούλιο, το βίντεο χρονολογείται από το 2010 και αποτελεί μέρος από ένα dvd ντοκιμαντέρ που δόθηκε με το περιοδικό Thalassa.
Σ' αυτό φαίνεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να δένει το σκάφος, που όπως υποστηρίζει ο κ. Γεωργιάδης είναι δηλωμένο σε offshore εταιρεία των Παρθένων Νήσων, σε λιμανάκι της Κύθνου.
Στη συνέχεια του ντοκιμαντέρ -απόσπασμα του οποίου έχει ανέβει στο YouTube- και σύμφωνα με το dete.gr είχε δοθεί με το φαίνεται ο Πάνος Καμμένος να φτιάχνει σούσι με αστακό και μαγιάτικο στην κουζίνα του δημιουργού του ντοκιμαντέρ.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/05/offshore.html#comment-form

Ανώνυμος είπε...

Αθωώθηκε ο Άδωνις για το κότερο του Καμμένου –
Θα πληρώσει 15.000 ευρώ για εξύβριση

[[Νέος πόλεμος στο twitter
«Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς “ψεύτης”, “κλέφτης”, “Τσοχατζόπουλος”. Εντάξει δεν είναι…», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.]]
Το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε ότι τελικά ιδιοκτήτης της off shore είναι ο πατέρας του Πάνου Καμμένου. Για "αχυράνθρωπους" στη διοίκηση της off shore κάνει λόγο η απόφαση. Πόλεμος στο Twitter Γεωργιάδη-Καμμένου μετά την ετυμηγορία.
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αθώωσε τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη μετά από την αγωγή που του είχε κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για το υπερπολυτελές γιοτ «Iliatoras», καθώς η off shore εταιρεία ανήκει πράγματι στον πατέρα του και τον καταδίκασε σε πρόστιμο 15.000 ευρώ για ύβρεις εναντίον του κ. Καμμένου.
Συγκεκριμένα οι δικαστές στην απόφαση τους αναφέρουν πως το σκάφος ανήκε σε off shore εταιρεία, όπως είχε πει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ αναφέρεται ότι «ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με επίσημες δηλώσεις του ανέφερε ότι ανήκει από το έτος 1993 στον πατέρα του. Ως εκ τούτου δεν είναι παράλογο να συμπεράνει κανείς ότι και οι μετοχές της Cass Corporation της ιδιοκτήτριας του «Iliatoras» σύμφωνα με τα έγγραφα από το μητρώο σκαφών της Μεγάλης Βρετανίας ήταν στην κατοχή του».
Στην απόφαση γίνεται λόγος και για αχυρανθρώπους που εμφάνιζε η Cass για να κρύβει τους κατόχους.
«Το 2000 η έδρα της Cass μεταφέρεται από το Douglas στο γειτονικό Arbory και πάλι στη Νήσο Μαν. Η μετακίνηση αυτή οφείλεται προφανώς στην αλλαγή των διευθυντών που αδιαμφισβήτητα ήταν από τους πλέον δραστήριους αχυρανθρώπους παγκοσμίως…. Εκείνη την περίοδο αναφέρεται πλέον μόνο η ύπαρξη των 2.000 ανωνύμων μετοχών. Στις οικονομικές καταστάσεις του ιδίου έτους δεν αναγράφεται ότι η Cass έχει ως αντικείμενο την «κατοχή σκάφους αναψυχής», παρά μόνο ότι είναι εν υπνώσει. Ωστόσο το σκάφος παρέμβενε στην κατοχή της, όπως θα αποκαλυπτόταν δύο χρόνια αργότερα με την υποβολή των οικονομικών καταστάσεων για την περίοδο 2001-2002…».
Στη συνέχεια της απόφασης αναφέρεται πως ο Πάνος Καμμένος είναι ο καπετάνιος /σκίπερ του σκάφους.
«Τότε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Cass αναγγέλλει ως οφείλει ”προς όποιον ενδιαφέρεται” ότι ο Ηλίας Καμμένος είναι ”director” (διευθυντής) του σκάφους με αρμοδιότητα επί των προμηθειών, επισκευών, σχέσεων με τις Αρχές, αλλά και χρήστης του σκάφους , ο δε Παναγιώτης Καμμένος είναι ”captain/skipper” (καπετάνιος/σκίπερ) του σκάφους».
Επιπλέον στην απόφαση αναφέρεται και η έκθεση του εκτιμητή Δημήτρη Ρούσου, ο οποίος επισκέφθηκε το σκάφος προκειμένου να προχωρήσει στην εκτίμηση της πραγματικής του αξίας και όπως ανέφερε ο ίδιος ”στο σκάφος με υποδέχθηκε ο κύριος Παναγιώτης Καμμένος, owner (σ.σ. ιδιοκτήτης)”».