Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛ ΚΑΙ Η AΝΘΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ "REAL"

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟ Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Του Αθανασοπουλου Περικλή
Αθήνα 10.05.2015 

Ολόκληρος ο Ελληνικός λαός γνωρίζει οτι  ο πολιτικός που «φρόντισε» να βγει γρήγορα και πρώτος από « το κάδρο» του προσκηνίου είναι ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
Έκτοτε, απλά συμμετέχει στην πολιτική και στην ουσία στηρίζει το «πριόνισμα» όλων των κομματικών του αντιπάλων παραμένοντας σαν ένας απλός βουλευτής που «σφυρίζει αδιάφορα»  για τα τραγικά σύμβαντα στη χώρα μας.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ που στην ουσία ανέλαβε τον ρόλο του «Εκκαθαριστή» του πολιτικού τοπίου, για να μην καταγραφεί στην συνείδηση του Ελληνικού λαού, σαν ο πολιτικός που συμμετείχε στα δείνα της χώρας και στην εξαθλίωση των εργαζομένων, αν όλα πάνε όπως τα έχουν υπολογίσει,  θα βρούνε έναν τρόπο να φύγει από τα πράγματα  χωρίς σημαντικές προσωπικές απώλειες με το σκεπτικό ότι δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς για την Ελλάδα και τον εργαζόμενο.
Για να μπορέσει όμως να ξεχαστεί ο ΣΑΜΑΡΑΣ στην συνείδηση του Ελληνικού λαού, και ταυτόχρονα με την διάλυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ , θα «ΕΠΙΤΡΈΨΟΥΝ»  μια «κυβερνητική παρένθεση»  από το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, τον οποίον θα πέσουν να τον «φάνε» όπως και στις προηγούμενες εκλογές.
Αφού τελειώσουν όλα αυτά, πρέπει αργά-αργά να ετοιμάζεται η επιστροφή του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στο πολιτικό τοπίο για να συνεχιστεί η επικράτηση του Συστήματος των δικομματικών εναλλαγών για τα υπόλοιπα 30-40 χρόνια.
Η επιστροφή του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ θα φανεί σαν σωτήρια λεμβος, στον Ελληνικό λαό,  δηλαδή μια επανάληψη του «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ η ΤΑΝΚ» του 1974..!!
Το όλο παραπάνω σενάριο που περιγράψαμε με λίγα λόγια,  για να μπορέσει να υλοποιηθεί απαιτούνται και οι ανάλογες συνιστώσες που πρέπει να το επιβάλλουν στις συνειδήσεις του ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, και αυτόν τον ρόλο τον εκτελούν με επιτυχία οι δημοσιογράφοι του ομίλου REAL, (REAL NEWSREAL FM,enikos gr, περιοδικό Crash ) ιδιοκτησίας ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ και βασικού συνεργάτη ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.
Η ουσία είναι ότι δεν το κρύβουν, ο δε ΤΡΑΓΚΑΣ σε καθημερινή βάση επισημαίνει ότι, είναι «κεντροδεξιός, και ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ και ΝΑΙΤΗΣ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ και ΤΟΞΟΤΗΣ, άρα και ΜΑΣΩΝΟΣ», ο δε ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, γιος πρώην βουλευτή και Υπουργού της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που από πολύ μικρός μεγάλωσε στα σπλάχνα της Ν.Δ. με τα πρότυπα της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
Σήμερα μέσα από τις εκπομπές και τα δημοσιεύματα  όλων των παραπάνω Μ.Μ.Ε, όχι μόνο ποτέ δεν θίγεται ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, αλλά, αμέσως μετά την παραίτηση του από τα πολιτικά πράγματα, σκηνοθετήθηκε και ένα «σχέδιο απόπειρας δολοφονίας του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ» για να φανεί στον ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΑ ότι ο μέγας Πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος έφυγε από τα πράγματα για να μην έχει την τύχη του ΚΑΝΤΑΦΙ.  
Αν σκεφτούμε ότι σε λίγο καιρό οι ΛΙΒΥΟΙ θα νοσταλγούν τον ΚΑΝΤΑΦΙ, έτσι και οι Έλληνες θα νοσταλγήσουν τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, γιατί για όλα θα φταίνε οι κακοί που τον ανάγκασαν να αυτοεξοριστεί στην ΡΑΦΙΝΑ για μην μπει εμπόδιο στα σχέδια των τοκογλύφων.
Μην πιστέψει κανείς αφελέστατα ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ στήριξε η στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΤΣΙΠΡΑ.
Περιμένετε λίγο ακόμα και θα δείτε πως σιγά και σταθερά την πυξίδα να στρέφεται  από ΤΣΙΠΡΑ σε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, και σε  περίπτωση που ο ΑΛΕΞΗΣ καταφέρει να ενώσει την ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ θα δημιουργηθεί το απαραίτητο δίπολο, οπότε ο ΤΡΑΓΚΑΣ θα δικαιωθεί και για τις δύο του επιλογές, «στηρίζω ΤΣΙΠΡΑ για να διαλύσω το ΠΑ.ΣΟ.Κ, και ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για να κυβερνήσω».
Είναι νωρίς ακόμα, ας αφήσουμε τον πιτσιρικά «του 15μελούς» να αναλάβει και βλέπουμε, αν φυσικά πάνε ομαλά τα πράγματα και σύμφωνα με το σενάριο.
Αυτό που θέλει προσοχή είναι η θητεία ΣΑΜΑΡΑ, γιατί δεν πρέπει να πετύχει απόλυτα και θεοποιηθεί, πρέπει να φύγει με το στίγμα του «δωσίλογου» όπως το 1993 που έριξε τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, γιατί του έχουν αναθέσει αυτό τον ρόλο.
Δεν αποκλείεται να δούμε και μία παρένθεση με ΝΤΟΡΑ που και αυτή έξυπνα έχει φροντίσει να βγει από το κάδρο, αλλά φυσικά ο ΤΡΑΓΚΑΣ μονίμως δείχνει να βγάζει « χολή» για το « βρυκολακόσογο», αλλά μην τα πιστεύετε αυτά γιατί ο καθένας έχει «χρεωθεί» και από  έναν ρόλο.
Φυσικά για τον Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ούτε λόγος να γίνεται από τον όμιλο REAL, γιατί το σενάριο τον θέλει κάθε μέρα να χλευάζεται και να απαξιώνεται, όπως και ο πατέρας του που τον ήθελε ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ να τον δει στο ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ έστω και από φωτογραφία.
Αν όμως τολμούσε και έκανε δημοψήφισμα το 2011 για το μνημόνιο θα είχε αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας, κάτι που θα μπέρδευε πολύ το σενάριο, πράγμα που  τότε δεν το ήθελε κανένας μέσα και έξω από την Ελλάδα.
Τέλος  να σημειωθεί ότι μετά τον θάνατο του Χ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ πριν τρία χρόνια, και την ανάληψη  τυπικά του ΔΟΛ από την οικογένεια ΨΥΧΑΡΗ, στην ουσία άρχισε η παρακμή του ΔΟΛ, οπότε ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρόν για την δημιουργία νέων οίκων-ομίλων-οργανισμών κλπ στα Μ.Μ.Ε, και φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί ο νους του ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ με τον νου του γιου ΨΥΧΑΡΗ ο οποίος γράφει ιστορία στη βουλή διαμαρτυρόμενος στους διαδρόμους για τις γυναίκες που καπνίζουν.
Τρέξε αύριο ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΑ  στα περίπτερα να αγοράσεις με το υστέρημα σου εφημερίδες για να διαβάσεις, για μειώσεις συντάξεων, κόψιμο δώρου, απολύσεις, κλπ, κλπ, κλπ …και να διατηρείσαι σε μόνιμη και καθημερινή σύγχυση, ώστε να μην μπορείς ποτέ να έχεις ξεκάθαρο μυαλό και να σκέφτεσαι.
Μια μέρα αν δεν  αγοράσει κανένας εφημερίδα, αρκεί για αυτούς να πάρουν ένα μάθημα, όχι οικονομικό, γιατί αυτοί θα τα πάρουν από τις τράπεζες με δάνεια και θα τα εξοφλούμε εμείς, αλλά έτσι θα καταλάβουμε ότι αν μπορέσουμε και το κάνουμε μια φορά θα το ξανακάνουμε , και αυτό τους κάνει να τρέμουν.
Μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην εποχή του «αγοράζοντας μια κυριακάτικη εφημερίδα παίρνεις δώρο και….ένα αυτοκίνητο», αυτό ας μας προβληματίσει…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

07/05/2015 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 70.000 ΧΙΛ.ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ Μου Μου Εεεεε και λοιποι ΚΩ....ΛΟΙ