Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ..!! ΓΙΑ 22 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΠΟ Φ.Π.Α ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 1-6-2015
Παρατηρώντας με προσοχή  τον παρακάτω αναλυτικό πίνακα, από  το καθεστώς που έχουν επιβάλλει οι βοριοευρωπαίοι, και κυρίως οι Γερμανοί στην Ελλάδα, βγαίνουν τα ακόλουθα συμπεράσματα:

 1.  Οι Βοριοευρωπαίοι και κυρίως οι Γερμανοί, δεν αποδίδουν περίπου 11,5 δίς  ευρώ ετησίως στην Ελλάδα από φόρους και Φ.Π.Α.
 2.  Ποσά ύψους περίπου 4,3 δίς ευρώ  τα οποία αποδίδονται από  επιχειρήσεις τρίτων χωρών και κυρίως Αμερικανικών οι οποίοι αποδίδουν τους φόρους τους στο 100%, πηγαίνουν στην Ευρώπη, δηλαδή στους Γερμανούς, για το χρέος της Ελλάδας.
 3. Εν αναμονή  του να μπει σε τροχιά ανάπτυξης  η Ελλάδα  με δυνατότητα αύξησης του ΑΕΠ στα 250 δίς ευρώ , δηλαδή κατά 40%, τα παραπάνω ποσά προσαυξάνονται και οι απώλειες για την χώρα μας φτάνουν το ιλιγγιώδης ποσό  των 22 δίς ευρώ ετησίως.
 4. Ολα τα παραπάνω με την υπογραφή σύμβασης θα ισχύσουν για πολλά χρόνια και θα θέσουν την χώρα μας σε καθεστώς υποτέλειας.
 Δείτε τον αναλυτικό πίνακα


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΦΟΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
α/α
Οικονομικά μεγέθη που προσδιορίζουν την οικονομική συμπεριφορά των ξένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται  στην Ελλάδα
Από Βόρεια Ευρώπη
Από Νότια Ευρώπη
Από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης
1
Ποσοστό ξένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα
55
15
30
2
Ποσοστό δραστηριότητας επι του  ΑΕΠ
25
7
12
3
Ποσοστό δηλωμένων κερδών  επί του ΑΕΠ
1
1
12
4
Ποσοστό απόδοσης Φ.Π.Α στην Ελλάδα επί του ΑΕΠ
1
1
12
5
Ποσοστό απόδοσης φόρων στην Ελλάδα  επί του ΑΕΠ
1
1
12
6
Τζίρος  με βάση το ΑΕΠ (180 δις ευρώ)
29,5
8,26
14,16
7
 Φ.Π.Α που αναλογεί για την Ελλάδα (Μέσος όρος ΦΠΑ 15%) σε δις ευρώ
4,425
1,239
2,124
8
 Φόρος  που αναλογεί για την Ελλάδα (Μέσος όρος φόρου 15%) σε δις ευρώ
4,425
1,239
2,124
9
Συνολικός  φόρος που πρέπει να αποδίδεται στην Ελλάδα (σε δις ευρώ)
8,85
2,478
4,248
10
Συνολικός  φόρος που αποδίδεται στην Ελλάδα (σε δις ευρώ)
0,0885
0,02478
4,248
11
Συνολικές απώλειες για την Ελλάδα σε ποσοστά επι του ΑΕΠ (σε δις ευρώ)
8,7615
2,45322
0

1 σχόλιο:

 1. ΝΟΜΟΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ?

  Η διάλυση του Πασοκ με την προδοσία, την ανατροπή και την κατασυκοφάντηση Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, ήταν και εξακολουθεί να παραμένει η μοναδική επιδίωξη κάθε φοροφυγά και κάθε παράνομου νταβατζή.
  *Σήμερα, καθαρότερα από κάθε άλλη χρονική περίοδο, μετά και την άνανδρη ‘’επίθεση’’ του χουντοαριστερού κ. Τσίπρα που έκανε χθές από το ‘’Γκάζι’’ εναντίον Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ! ότι όσοι τους μισούν και ζητούν την πολιτική και όχι μόνο εξαφάνισή τους, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ! τη διαφάνεια, τις αποκαλύψεις , το πόθεν τους και τον τρόπο που το καταστρατηγούν.
  *Ζητούσαν την τιμωρία του Παπακωνσταντίνου γιατί από την πρώτη μέρα ΨΗΦΙΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ‘’κλειδιά’’ για την περιστολή και της φοροδιαφυγής και τη σύλληψη φοροφυγάδων, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Ο Κορυδαλλός , αίθουσα ‘’ VIP’’είναι αξιόπιστος μάρτυρας της επιβολής ευνομίας , ισονομίας και αντικειμενικής φοροδοτικής υποχρέωσης.
  Ο Παπακωνσταντίνου, υπουργός της κυβέρνησης ΓΑΠ ΑΜΕΣΩΣ ! το 2010,
  με τους νόμους
  3833/15.3.2010,3842/23.4.2010,3888/30.9.2010
  θέσπισε διατάξεις για την αποτελεσματική λειτουργία του ΣΔΟΕ με τη συγκρότηση
  Ειδικού Τμήματος Ανάκτησης Περιουσιακών Στοιχείων και Κεφαλαίων που προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες.
  *Τα ποινικά αδικήματα της φοροδιαφυγής, όπως είναι η απόκρυψη εισοδήματος συμπεριλήφθηκαν ρητά στα αδικήματα που διερευνώνται από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τιμωρούνται μέχρι και με δήμευση περιουσιών.
  *Θέσπισε την άρση του τραπεζικού απορρήτου προβλέποντας υποχρέωση των τραπεζών, να διαβιβάζουν στο Υπουργείο Οικονομικών κάθε στοιχείο οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος και διευκόλυνε τη δυνατότητα αναγκαστικής είσπραξης με ειδικές νομοθετικές προβλέψεις.

  ΛΟΓΙΚΑ, ΟΛΟΙ σχεδόν οι έντιμοι Έλληνες,
  θα έπρεπε να αγωνισθούμε για την επιβολή αυτών των διαρθρωτικών μέτρων, που ψήφισε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Γιατί λοιπόν ο Σύριζα, Ο Σαμαράς, ο συκοφάντης καμένος εντελώς και..άλλοι αγωνίστηκαν και αγωνίζονται να αποτύχουν?
  Αναφέρουμε ενδεικτικά ώστε όλοι να μάθουμε ότι:
  • Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
  • Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
  • Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
  • Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
  • Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο-φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
  • Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
  • Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα...
  • Έγινε μια αρχή. Ελπίζουμε ότι όλα αυτά τα βήματα, θα αποτελέσουν το θεμέλιο, για ευνομία, φοροδοτική ισότητα, και ισονομία.

  Η ιστορία έγραψε: Ο Παπακωνσταντίνου, επί Κυβέρνησης Παπανδρέου, θέσπισε τις ρυθμίσεις εκείνες, πάνω στις οποίες σήμερα πλειοδοτούν ή θα 'θελαν να πλειοδοτούν στην συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !