Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Και τώρα μιλάει ο ΛΑΟΣ: Υπερψηφίστηκε η πρόταση της κυβέρνησης για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

Και τώρα μιλάει ο ΛΑΟΣ: Υπερψηφίστηκε η πρόταση της κυβέρνησης για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!Μεγάλη νίκη της Δημοκρατίας και μάθημα αξιοπρέπειας σε όλον τον πλανήτη: η ελληνική Βουλή ενέκρινε την πρόταση του υπουργικού συμβουλίου για διεξαγωγή δημοψηφίσματος και τον λόγο έχει πλέον ο κυρίαρχος ελληνικός λαός!
Συγκεκριμένα, με ψήφους 178 υπέρ και 120 κατά εγκρίθηκε η πρόταση της κυβέρνησης για διεξαγωγή δημοψηφίσματος την Κυριακή 5 Ιουλίου.
Η συνεδρίασε κράτησε πάνω από 12 ώρες καθώς τελείωσε στις 3 το πρωί, ενώ αρκετές φορές η συνεδρίαση διεκόπη μετά από εντάσεις μεταξύ των βουλευτών (με πρωταγωνιστές - τι σύμπτωση - τα... κουμπαράκια ΝΔ, Ποταμιού0.
Υπέρ ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της ΧΑ ενώ κατά τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ, του Ποταμιού και του ΚΚΕ (που έκανε και δήλωση κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης)
Αμέσως μετά η πρόεδρος της Βουλής θα πάει στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου, όπως προβλέπεται να ανακοινώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ
ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΩΝ .

Είναι πια φανερό σε κάθε Έλληνα Πατριώτη δημοκράτη, γιατί οι χρυσοδολοφόνοι και ..άλλοι, επεδίωκαν και επιδιώκουν την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του Ευρώ και από την Ευρώπη, επιδιώκουν την πλήρη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ.
Αφού δεν είναι Έλληνες αλλά ‘’αριθμοί’’ του διεθνούς φασισμού, δεν έχουν καμιά ενοχή και τύψη για ότι συμβεί στην Ελλάδα μας , στην πατρίδα μας.
Λεγεώνα πληρωμένων δολοφόνων, σαν αυτούς που ακούμε και βλέπουμε παντού. Προστάτες της νύχτας και μπράβοι και σωματοφύλακες κάθε παράνομης, ανθελληνικής και απάνθρωπης δραστηριότητας, έμμισθοι ρουφιάνοι και επαγγελματίες ψευδομάρτυρες, έμποροι ναρκωτικών, γυναικών, μωρών, όπλων, παράνομου πετρελαίου, ρουφιανοχαφιέδες της ασφάλειας και του διεθνούς ναζισμού. Επιδιώκουν με κάθε τρόπο την διάλυση της κρατικής δομής και την υποδούλωση της Ελλάδας στα διεθνή φασιστικά καταγώγεια.
Βασική επιδίωξη του διεθνούς ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ήταν και είναι και η υποδούλωση της Ελλάδας στο ζυγό του φασισμού και του θανάτου.
Όσο όμως ανήκουμε στην Ε.Ε και στο ευρώ η υποδούλωση της Ελλάδας είναι αδύνατη.
Όλη λοιπόν η προετοιμασία , η ενίσχυση των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ εφοπ-ληστών, η πίεση και οικονομική ενίσχυση των διαφόρων Σόρος, και των σκοτεινών κύκλων του διεθνούς εγκλήματος, αποδεικνύει ότι θα έδιναν και θα έκαναν τα πάντα, προκειμένου να μας μετατρέψουν σε χώρα φασισμού, δολοφόνων, παρακρατισμού, υποδούλων και χωρίς φωνή πολιτών.
Να λοιπόν για ποιο λόγο οργάνωσαν τα τάγματα των ΑΝΩΜΑΛΩΝ δολοφόνων.
Να λοιπόν γιατί δεν αναφέρουν ΛΕΞΗ για το τι θα συνέβαινε σήμερα αν η Τουρκία και ο’’περίγυρος’’ ήταν ελεύθεροι να μας συμπεριφερθούν όπως παλιά. Να γιατί κάθε μέρα μας ζαλίζουν με ‘’πολέμους’’ με εχθρούς , με αίματα και με ΨΕΜΑΤΑ!!!
Τι θα γινόταν σήμερα αν η Τουρκία ‘’μπορούσε’’ να μας κηρύξει πόλεμο ή να συνεχίσει την κατάληψη και άλλων τμημάτων της πατρίδας μας?
Ποιοι ήταν στα πράγματα της Ελλάδας τότε που ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ την Κύπρο στους Τούρκους? Οι πρόγονοι αυτών που χύνουν ΨΕΥΤΙΚΑ δάκρυα για ..χαμένες ΠΑΤΡΙΔΕΣ που ξεπούλησαν διαχρονικά και αμετανόητα.!
Μας ‘’παρουσιάζονται’’ σαν πολιτικές παρθένες που μόλις ήλθαν από το..διάστημα. Μα αυτοί δεν αποτελούν το γνωστό μας ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ που θέλουν να ‘’παρουσιάζονται’’ σαν εθνικός κορμός?
ΒΓΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ….
Έλληνα, έχε το νού σου στο παιδί….!!!