Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Κόλαφος ο ανακριτής – ήθελαν να δολοφονήσουν τον πρωθυπουργό και να βλάψουν την Ελλάδα! Πολιτική αγωγή δηλώνει ο Κώστας Καραμανλής

Posted by olympiada στο Ιουνίου 22, 2015

ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση των υποκλοπών δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής τρεις ημέρες πριν από το κλείσιμο της δικογραφίας. Πέντε χρόνια μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης, για πρώτη φορά ο πρώην πρωθυπουργός δηλώνει «παρών», μέσω του νομικού που τον εκπροσωπεί και πρώην γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Αργύρη Καρρά, στην όλη διαδικασία. Νομιμοποιεί έτσι απολύτως τις ενέργειες του ανακριτή κατά της Διαφθοράς κ. Δημήτρη Φούκα. Ουσιαστικά σπάει και τη σιωπή του, αφού θα παραστεί και σε ενδεχόμενη δίκη, αν τελικά αποφασιστεί από το Συμβούλιο Εφετών. Παράλληλα είναι πολιτική κίνηση, αφού παρεμβαίνει και στην άλλη δικογραφία που έχει συνενωθεί και αφορά το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας σε μια περίοδο διακυβέρνησης κατά την οποία, κατά τη Δικαιοσύνη, η κυβέρνηση έκανε πολιτικά ανοίγματα προς τη Ρωσία μέσω και οικονομικών συνεργασιών. Η χρονική στιγμή, η οποία συμπίπτει με την επίσκεψη Τσίπρα στην Αγία Πετρούπολη, ουσιαστικά επιβραβεύει την έρευνα που έγινε.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το άρθρο 370A της Ποινικής Δικονομίας επιτρέπει στον πρώην πρωθυπουργό να παρίσταται ως πολιτική αγωγή, αφού κατά το διαβιβαστικό και ο ίδιος υπήρξε θύμα των γνωστών υποκλοπών μέσω της εταιρείας Vodafone η οποία παρακολουθούσε 107 παρόχους, πρώην υπουργούς, αλλά και απλούς πολίτες – κατονομάζονται όλοι, όπως και οι τηλεφωνικοί αριθμοί των παροχών τους.
Στο διαβιβαστικό αποκαλύπτεται ακόμη μία σημαντική λεπτομέρεια: το 2004, εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και λίγο πριν, ζητήθηκε από την ΕΥΠ και από τους τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας να δοθούν στοιχεία-τεχνικές πληροφορίες με σκοπό την ανεύρεση λύσεων σε θέματα επανασυνδέσεων. Τα στοιχεία, όπως αναφέρει ο κ. Φούκας, αφορούσαν «τον αριθμό των διακοπτών που κάλυπταν την περιοχή των Αθηνών και την εδαφική κάλυψη εκάστου αυτών, τα στοιχεία του κατασκευαστή κ.τ.λ.».
Και στοιχεία από WikiLeaks
Ο ανακριτής περιγράφει κινηματογραφικές συνθήκες για τον εντοπισμό των δραστών – προσπάθειες που πάντως δεν τελεσφόρησαν. Χαρακτηριστικό είναι ότι ένορκη κατάθεση επιχειρηματία αποκαλύπτει και λεπτομέρειες για συνάντησή του με τον πρόεδρο Ομπάμα. Ο ανακριτής αποκαλύπτει ότι έγινε άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τουΑλέξανδρου Ρόντου αλλά και του Αρη Καρατζά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2013. Από τις συνομιλίες εντοπίστηκε ενδιαφέρον αποδεικτικό υλικό. Στοιχεία αντλήθηκαν επίσης από τον ιστότοπο WikiLeaks και από τον ανακριτή εκτιμάται ότι τα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν είναι απολύτως γνήσια. Εγιναν, όπως αναφέρεται, και ανακριτικές πράξεις, ενώ υπήρξε συνεχής επαφή και του ανακριτή με πρόσωπα που κινούνταν στον χώρο των υπηρεσιών πληροφοριών.

Μεταξύ των μαρτύρων που εξετάστηκαν είναι οι Α. Ρόντος και Α. Καρατζάς αλλά και οι επιχειρηματίες Γιώργος Τρεπεκλής, Βίκτωρ Ρέστης,Αναστάσιος Πάλλης.
Ο ανακριτής επισημαίνει για τις ελληνορωσικές σχέσεις ότι «παρατηρείται ανάπτυξη οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών στην ενέργεια, στα Εξοπλιστικά και στις κρατικές προμήθειες». Εκτός από τον πετρελαιαγωγό αναφέρεται και ο αγωγός φυσικού αερίου. Επισημαίνεται ότι και τα δύο έργα είχαν ιδιαίτερη επίδραση στην ελληνική οικονομία και στο ΑΕΠ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΙ, ΠΑΡΤΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΥ

Άνοιξαν την ντουλάπα με τους σκελετούς ????

…Έπεσε μέσα στους ‘’κεφτέδες’’ βάση σχεδίου του μάγειρα !
Αφήνουμε προς το παρόν την φαντασία σας να ΟΡΓΙΑΣΕΙ !!!
Μέχρι που ο παρααααά …τρίχα! να ‘’εκτελεστεί’’ πρωθυπουργός αναβίωσε ! και σκέφτηκε , μετά τη συζήτηση που είχε με τον δαιμόνιο του αστυνομικού ρεπορτάζ, κύριο Γιώργο Τράγκα , να υποβάλλει μήνυση κατ΄αγνώστων που «ήθελαν» να τον…μαλώσουν για τι δεν έφαγε όλο το φαγητό του!
Υπάρχει κανείς ΛΟΓΙΚΟΣ που πιστεύει ότι η CIA! Ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, αν ήθελε να...σκοτώσει τον Μπουχέσα θα το...μαθαίναμε;
Απλά θα …χεζότανε καμιά εβδομάδα συνέχεια και ύστερα πάπαλα !

Ας μη μας υποτιμούν τόσο πολύ.
Απλά επειδή βλέπουν ότι ο «εφιάλτης» ΔΕΝ!!! ...τραβάει, βάλανε την "ξεφούσκωτη"ρεζέρβα τον
τυροπιτολάγνο στο ...καφενείο και προσπαθούν να τον βάλουν και στην βιοκάθαρση .
Ένας πολιτικός που είναι ΑΝΤΡΑΣ!!! δεν κρύβεται .
Άμα έχει αρχ …. να βγει ΕΥΘΕΩΣ και να το πεί . {{Ναι έγινε κάτι σοβαρό εις βάρος μου !!!}}
Και όχι τώρα που το σφύριξε(;) Ο…ΤΡΑΓΚΑΣ!!!!
Τώρα ψάχνουν οι "δικαστές" όπως ...έψαξαν και για το Βατοπέδι .
Κύριε Καραμανλή
γρήγορα η Δικαιοσύνη θα πρέπει να ασχοληθεί μαζί σου, αλλά για εγκατάλειψη εν ώρα πολέμου,
λαϊκά για λιποταξία, διότι κατέστρεψες την Ελλάδα ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και σουβλακομπουκώθηκες τρέχοντας !!!
Καλά δεν ντρέπεσαι να μας κάνεις και το θύμα;
Τουλάχιστον δεν σέβεσαι το ΟΝΟΜΑ του μπάρμπα σου;
Για τόσο μπούληδες μας περνάς;
Δεν παραιτείσαι λέω εγώ να πληρωθεί καμιά άνεργη οικογένεια;
Θέλανε να σε σκοτώσουνε και γλίτωσες;
Δεν μας χέζεις ρε...ΝΤΑΛΑΡΑ!!!
ΥΓ.
Να σε σκοτώσουν για πιο λόγο; Επειδή κοιμόσουνα 15ώρες το 24ωρο ΄η γιατί έσπασες το ... PLAY STATION;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΟΡΚΟΣ...
Ο Καραμανλής “κυκλοφορεί ανενόχλητος”;

στα σαλέ της Ελβετίας και της ορεινής Αρκαδίας και στα ακριβά εστιατόρια;
Η θέση του Καραμανλή είναι στη φυλακή για το όσα διέπραξε σε βάρος του ελληνικού λάου.
Ο λόγος που κρύβεται ο μουγγός , δεν είναι γιατί είναι συνέχεια μπουκωμένος , είναι γιατί οι δικηγόροι του τον συμβούλεψαν πως όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα, θα πρέπει να απολογηθεί στη δικαιοσύνη και άρα ότι πει τώρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του.
Έγραψε έστω ένα άρθρο ο Μπουχέσας εδώ και 2,5 χρόνια για την πολιτική και την οικονομία ,μίλησε έστω και μια φορά στην Βουλή, πρότεινε έστω ένα μέτρο για αποφυγή της χρεοκοπίας , έκανε έστω ένα τηλεφώνημα στους πρώην πρωθυπουργούς συναδέλφους του, άφησε πίσω στο δημόσιο ταμείο έστω έναν από τους εισπραττόμενους μισθούς του (παρότι άεργος ) υπέρ των ανέργων ( 1.200.000 αθώοι πολίτες) ;
Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω …σιωπεί ο Καραμανλής… θα μιλήσει ο Καραμανλής.. επιστρέφει ο Καραμανλής.. αθώος ο Καραμανλής

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΝΑΙ ''ΙΣΟΒΙΟ
ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!!!

Το χρέος δεν ‘’κουρεύεται’’ αν δεν το κάνουν αυτοί που τους το χρωστάμε?
Και τα μνημόνια δεν σχίζονται με ψευτιές και απάτες, ούτε με ‘’μαγκιές’’ ούτε με ‘’ριχτά σακάκια’’ με σηκωμένους γιακάδες.
Κανείς δεν έχει το θάρρος να πει την αλήθεια?
Νομίσαμε ότι η χρεοκοπία Καραμανλή ήταν..εξαμηνιαίας διάρκειας και άντε και γυρίσαμε πίσω εκεί που είμαστε?
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι το ΕΓΚΛΗΜΑ Καραμανλή, Σαμαρά και Τσίπρα κατέστη σχεδόν ισόβιο χωρίς καμία περίοδο χάριτος.
Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε, τόσο θα μπορέσουμε να συναινέσουμε και όλοι μαζί θα αγωνισθούμε να πείσουμε τους ‘’κακούς’’ δανειστές μας, ότι βάλαμε μυαλό και θέλουμε να σώσουμε τα παιδιά μας.
Όποιος έχει ΑΜΕΣΗ λύση να την πεί εδώ και τώρα.
* Μοιάζουμε με μια οικογένεια τσακωμένη μεταξύ μας, που δουλεύουμε ένας ή δύο και απλώς συντηρούμαστε προς το παρόν και έχουμε και ένα δάνειο πχ. 50 εκατ. ευρώ και μας ζητούν να το αποπληρώσουμε. ΓΙΝΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...!

Ανώνυμος είπε...


ΒΟΜΒΑ: ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ, ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.
Αποκάλυψη – βόμβα !

Πολυτελή ακίνητα απλησίαστα για τους κοινούς θνητούς, κρυμμένα πίσω από offshore εταιρίες, συμβόλαια μεταξύ ισχυρών, πακτωλός χρημάτων, αχυράνθρωποι και στο βάθος του τούνελ ένα προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο, ηγέτης αντιμνημονιακού κόμματος...
Η νέα έρευνα του ΣΔΟΕ που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, εξελίσσεται σε «καυτή πατάτα» στα χέρια των ελεγκτών, καθώς έχει σκοντάψει σε ισχυρά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, ωστόσο οι επιτελείς στο κτίριο της οδού Πειραιώς, δηλώνουν αποφασισμένοι να την συνεχίσουν όποιον κι αν αγγίζει.
Η έρευνα είχε ξεκινήσει με εισαγγελική παραγγελία και με άλλο αντικείμενο, ωστόσο στη συνέχεια και όσο προχωρούσε η διασταύρωση στοιχείων για το πόθεν έσχες, αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr, ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός νοικιάζει υπερπολυτελές ακίνητο από offshore εταιρία. Εκτός από το ζήτημα που τίθεται για το αν το νόμιμο είναι και ηθικό για έναν αρχηγό κόμματος που επέλεξε την οδό των υπεράκτιων εταιριών, οι οποίες βρίσκονται στο στόχαστρο για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, η συμφωνία ενοικίασης έκρυβε και ένα άλλο μυστικό.
Το όνομα Γέωργιος-Αλέξανδρος Α. που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρίας. Αμέσως στους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς όλων των βαθμίδων, σήμανε συναγερμός καθώς πρόκειται για όνομα στο οποίο έχουν «σκοντάψει» δεκάδες φορές. Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού εφοπλιστή. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ προσπαθούν τώρα να ξετυλίξουν το κουβάρι ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως η σχέση του πολιτικού με τον εφοπλιστή πίσω από τον οποίο αναζητούν εδώ και καιρό ίχνη πολιτικού χρήματος, καθώς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με άλλο πολιτικό πρόσωπο στις αγοραπωλησίες ακινήτων.