Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Αλέξης Τσίπρας: «Θέλετε να προδώσω την πατρίδα και το λαό μου. Η απάντηση είναι ΟΧΙ»

tsipras αντίγραφοΠαρά τα τελεσίγραφα, παρά τους εκβιασμούς, παρά τις πιέσεις που δέχεται από κυβερνήσεις από όλο τον κόσμο,ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται να συναινέσει σε ένα νέο καταστροφικό μνημόνιο.
Οι εκβιασμοί δίνουν και παίρνουν.Απειλούν με χρεοκοπία, απειλούν με κλειστές τράπεζες,απειλούν στο παρασκήνιο ακόμη και με θέματα εθνικής ακεραιότητας.
Για να καταλάβετε τι παιχνίδι παίζεται στις πλάτες μας, μέχρι και ο Άδωνις Γεωργιάδης(74.000 σταυρούς στις προηγούμενες εκλογές…) έφτασε να απειλεί προσωπικά τον Πρωθυπουργό με ειδικά δικαστήρια και φυλακή.

Tου ζητούν με μανία να σκύψει το κεφάλι, να υπογράψει νέα δυσβάσχτα μέτρα που δεν οδηγούν πουθενά.
Ο Πρωθυπουργός μας όμως έχει απαντήσει απο καιρό: «Θέλετε να προδώσω την πατρίδα και τον λαό μου. Η απάντηση είναι ΟΧΙ».
newsnea.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ.

Τι ακριβώς μπορούσε και μπορεί να κάνει σήμερα ο Αλέξης και τι μπορεί να πει στους Ευρωπαίους, ώστε να επιτύχει την επίλυση των Ελληνικών προβλημάτων?
« Χαρίστε μας το χρέος και θα ξανάρθουμε σε 15 …χρόνια πάλι αλλά σε ΠΟΛΥ χειρότερη κατάσταση»?
*Εμείς «ξέρουμε» να σπαταλάμε καλλίτερα από εσάς τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ χρήματα.
*Εμείς ξέρουμε καλλίτερα από εσάς να «ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ» τους κλέφτες και τους λωποδύτες που οργίασαν από το 2004-2009 !
* Εμείς ξέρουμε καλλίτερα από εσάς να «ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ» τις ευθύνες σε ΑΘΩΟΥΣ και έντιμους και να κάνουμε πολιτικές αλλαξοκωλιές με τους καραμαλάκηδες που κατέστρεψαν την Ελλάδα εν γνώσει σας και τώρα «τρέχουμε και δεν φτάνουμε» !
* Εμείς ξέρουμε καλλίτερα από εσάς να εκτελούμε εντολές και να μην υπολογίζουμε τίποτε.
Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τι είμαστε (3%) και ότι μας ‘’κάνατε’’ κυβέρνηση ..
*Σηκώσαμε παντιέρα εξουσίας, και χλωροφορμίζουμε τον λαό μας με ανόητες υστερικές πολεμικές κραυγές που ‘’φθάνουν’’ μόνο μέχρι την εξώπορτά μας?
*Γεμίζουμε ΠΑΛΙ ψεύτικες υποσχέσεις όλα τα απελπισμένα και πεινασμένα στομάχια, μόνο και μόνο να ‘’απλώσουμε χέρι’’ στην εξουσία?
*Τι μπορούμε να κάνουμε και ποια πίεση μπορούμε να ασκήσουμε, με την τσέπη άδεια?
Μήπως Αλέξης και λοιποί, σκέπτονται με βάση τα εξασφαλισμένα πολυεκατομμύρια τους, που βρίσκονται ασφαλισμένα, προσοδοφόρα, και αφορολόγητα?
*Λασπώνουμε θεσμούς και πρόσωπα , πιστεύοντας ότι ‘’ανεβαίνουμε’’ στα μάτια των Ελλήνων και των ξένων που μας κοιτούν είτε με λύπη, περιέργεια ή και περιφρόνηση?
*Πάμε στην Ευρώπη αιτώντας και επαιτώντας χρήματα για να ‘’βγάλουμε’’ τη χρονιά μας, ώστε να μην πεινάσουμε και νομίζουμε ότι οι …κουτόφραγκοι δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει και τι λέμε για αυτούς?.
*Πάμε αιτώντας και επαιτώντας άμεσες και μεσοπρόθεσμες λύσεις για να μη βουλιάξουμε εντελώς, αφού το χρέος μας είναι ..αμέτρητο και απειλούμε και προειδοποιούμε ενώ αυτοί μας ακούν και …ξύνονται.
*Πάμε έχοντας δημιουργήσει στο εσωτερικό μας μία ΑΘΛΙΑ προβοκατόρικη και εμφύλια ‘’έφεση’’, ανάμεσα σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά στρώματα.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΗ ….ΚΑΤΑΝΤΙΑ
Γράφει ο Ν Βράχος
*Ο αντιμνημονιακός Σαμαράς υποσχόταν, άμα διώξουμε τον Παπανδρέου, θα καταργήσει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, θα μηδενίσει το έλλειμμα σε ένα χρόνο χωρίς λιτότητα, χωρίς επί πλέον φόρους και ακριβώς πριν τις εκλογές έλεγε, πως έχει 18 δις ισοδύναμα μέτρα. Σήμερα τι έχει να πεί ; Δεν κορόιδεψε τον κόσμο; Δεν κατέστρεψε την Ελλάδα; Δεν συνέβαλε τα μέγιστα στη ανατροπή , στην προδοσία και στην αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου για…να μας σώσει;

*Σήμερα ο κόσμος, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει στην Ευρώπη, μετά την κωλοτούμπα του Σαμαρά, που απέδειξε πως οι άλλες συνταγές ήταν παραμύθια για αφελείς, μετά από την κρυάδα του καλοκαιριού που κοντέψαμε να βρεθούμε εκτός ευρώ και μετά το φιάσκο της Κύπρου, που απέδειξε πως όταν είσαι ζήτουλας μαγκιές δεν χωράνε, έχει καταλάβει πως τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα.

*Μετά το ανήθικο μακροβούτι του Βενιζέλου για το χαμένο ‘’τρόπαιο’’ της πολυθρόνας,
*Σήμερα έχουμε την ‘’αναμενόμενη’’ ψυχρολουσία του χουντοαναθρεμμένου αθυρόστομου Αλέξη ..του Αλέκου, της ‘’αριστερής’’ ομάδας των φιλοχουντικών ανορθώσεων και των παπαδικών ..μεταμορφώσεων, που σαν άλλος ‘’Βασιλόπουλος’’ μας υπεσχέθη και του ‘’πουλιού το γάλα’’. Έκπληκτοι και οργισμένοι όλοι οι Έλληνες από την ΑΘΛΙΑ συμπεριφορά και συνεργασία, παρακολουθήσαμε ‘’τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα’’ και ταυτόχρονα τις καρπαζιές που ‘’έπεφταν σύννεφο’’ στην Ευρώπη. Με έκπληξη παρακολουθούσαμε τις πολιτικές γκάφες και ‘’ξεράσματα’’ του ..αμέθυστου συκοφάντη, τόσο εις βάρος των Ευρωπαίων από τους οποίους ζητούσαμε ΝΕΟ μνημόνιο, όσο και εις βάρος των γειτόνων μας με μία πρωτόγνωρη επίδειξη, μια θρασύδειλη αναίδειας που προκαλούσε τρόμο.
Και τα αποτελέσματα είναι …τα αναμενόμενα από
το ‘’λαμόγιο’’ τον Σόϊμπλε,
τον Σούλτς,
τους πρώην υπουργούς εξωτερικών,
την Μέργκελ και κάθε ένα,
έτσι όπως τους προκάλεσε και τους απεκάλεσε ο πιο βρωμόστομος ΗΛΙΘΙΟΣ πολιτικός που πέρασε από τη Βουλή , τον οποίο επέλεξε ο…Άλεξις για ‘’συγκυβερνήτη’’…
‘’Εγινε’’ ο Πάνος …υπουργός Άμυνας και ο Αλέξης πρωθυπουργός.
Σκασμός λαέ κουτοπόνηρε και μπαχτατζή ,,,!!!!!