Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

Πάλι με οπλισμένα μαχητικά οι Τούρκοι στο Αιγαίο…οι Ισλαμιστές έρχονται!

http://veteranos.gr/wp-content/uploads/2015/06/turkey-eu.jpgΑν και σε προεκλογική περίοδο η Τουρκία  η καθημερινότητααπαιτεί παραβιάσεις ,ενώ εμείς περί άλλων τυρβάζουμε !

Ίσως να ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε εκτός απο τα φράγκα αλλά και πόσο έτοιμοι θα είμαστε τις επόμενες εβδομάδες και λέμε τις επόμενες εβδομάδες γιατί αν επικρατήσουν οι Ισλαμιστές του Ερντογάν χωρίς τους Κούρδους στο Τουρκικό  Κοινοβούλιο !
Βλέπεις στην δημοκρατική Τουρκία που ονειρεύονται οι Τουρκοπράκτορες στην Θράκη για να μπεις στη Τουρκική  Βουλή χρειάζεσαι το 10 % και όχι το 3% που χρειάζεσαι στην Ελλάδα που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα…Τρομάρα σας ! Αν επικρατήσουν οι Ισλαμιστές στην Τουρκία ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι και εδώ μιλάμε για το λαό που τα θεωρεί όλα δεδομένα ,αυτά που θα ζήσουμε θα είναι πέραν απο αυτά που θέλουμε να πιστεύουμε !
Θα δούμε  τότε να τρέχουν και να μην φτάνουν κάποιοι στην Ελλάδα ….
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :    1 (6 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :    1 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :     2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :     5
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :    –
ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


Πηγή: veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !