Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Η ΖΩΗ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΜΦΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ....ΔΙΟΙΚΗΤΗ 'ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ' !

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΙΑΝΗ. 
ΤΟΠΑΙΞΕΣ;;; ΤΟΧΑΣΕΣ. 
ΤΟΧΕ ΣΤΗΜΕΝΟ Η ΖΩΗ !!!
      Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
ΤΟΧΕ ΣΤΗΜΕΝΟ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΑΣΕ ΜΟΝΟΝ 
Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Είναι πασιφανές ότι ο Γιάννης Στουρνάρας παρενοχλεί και υπονομεύει το έργο της Κυβέρνησης, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την εξουσία !!!

Αυτή όμως τη φορά ξεπέρασε κατά πολύ την κόκκινη γραμμή που αφορά τον σκληρό πυρήνα της διαπραγματευτικής γραμμής με τους δανειστές, 
επιχειρώντας να ανατρέψει το δόγμα Βαρουφάκη περί χρεοκοπίας εντός ευρώ !!!

Έτσι λοιπόν, ο καλός υπάλληλος των δανειστών Γιαννάκης, αυτή τη φορά έσπευσε να απειλήσει ευθέως την κυβέρνηση, και μάλιστα με διαρροές σε δημοσιογραφικούς κύκλους, μια μέρα πριν τη δημοσιοποίηση της έκθεσης νομισματικής πολιτικής, την οποία μάλιστα βιάστηκε φέτος να δημοσιεύσει πριν ακόμη το τέλος Ιουνίου και ενώ είναι ακόμη ανοικτό το μέτωπο της διαπραγμάτευσης όπου, ειδικά αυτές τις μέρες, πέφτουν κορμιά. 

Επεσήμανε λοιπόν ο κος διοικητής ότι αυτός ο ίδιος δεν θα επιτρέψει στην ομάδα διαπραγμάτευσης να ενεργοποιήσει ενάντια στους θεσμούς το όπλο της χρεοκοπίας εντός ευρώ, δηλώνοντας μάλιστα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο ότι θα μεθοδεύσει, μέσα από τους σκοτεινούς διαδρόμους της ΤτΕ, την εν τοις πράγμασι επέλευση του GREXIT, που σε κάθε περίπτωση όχι μόνο δεν προβλέπεται αλλά, αντιθέτως, απαγορεύεται ρητά από το αρθ. 140, παρ. 3 της Συνθήκης της Λισσαβώνας, παίζοντας με τα κόκκινα κουμπιά του ELA και του TARGET2 και απειλώντας μάλιστα την ελληνική κυβέρνηση μέχρι και με έξοδο από την ΕΕ, προκειμένου να μην επιτρέψει ποτέ στον Αλέξη Τσίπρα να απασφαλίσει τη διαπραγματευτική βόμβα της χρεοκοπίας εντός ευρώ.


Είναι σαφές ότι μια τέτοια κίνηση, με τον διοικητή της ΤτΕ να παίζει απέναντι στην Ελλάδα, μη ασκώντας το προβλεπόμενο βέτο στο ζήτημα του TARGET2 και του ELA, αδυνατίζει κατά πολύ τη διαπραγματευτική δύναμη της κυβέρνησης, που μέχρι σήμερα ήταν πολύ ευγενική και ανεκτική στις καθημερινές του προκλήσεις.

Σήμερα όμως έσπασαν και οι τελευταίες κόκκινες γραμμές, αφού ο Γιάννης Στουρνάρας, όχι μόνο εισέβαλε, αλλά θέλησε ο αθεόφοβος να καταπατήσει τα ακαδημαϊκά χωράφια του παλιού του φίλου Γιάνη Βαρουφάκη, επιχειρώντας με μια δήλωση να του μηδενίσει την αρθρογραφία, τις μελέτες και τις διαλέξεις μιας ολόκληρης πενταετίας και διακορεύοντας την παρθενία της πνευματικής του κόρης που ακούει στο όνομα "χρεοκοπία εντός ευρώ".

Έκανε το λάθος ο κος διοικητής να ποντάρει σε παιχνίδι στημένο, αφού τελικά στο Γιάννης εναντίον Γιάνη, κέρδισε η συνήθης ύποπτη Ζωή. 

Που αυτή τη φορά επιβεβαίωσε τις υποψίες όσων έχουν μάθει να ψάχνουν πάντα τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τους τίτλους των ειδήσεων, ότι δηλαδή η τρέλα που πουλάει είναι και αυτή εντεταγμένη στη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης και σε πλήρη συνεννόηση με το Μαξίμου, κάνοντας έτσι βαποράκια πολλούς συναδέλφους της στη Βουλή και ακόμη περισσότερους δημοσιογράφους.

Ο μόνος που τόπιασε στα δελτία των οκτώ, ήταν το γατάκι ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
(μέχρι το τέλος & την τελευταία ατάκα)


Δεν υπάρχουν σχόλια: