Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ανοιχτή επιστολή προς τους Συνέδρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ : Αυτοκριτική – Δικαιοσύνη-Νέμεσις

Με αφορμή το επικείμενο Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ, με την κατάσταση του κόμματος γνωστή σε όλους, εύχομαι και ευελπιστώ, εκτός από τα βαρύγδουπα που θα ακουστούν από τον Πρόεδρο ( νύν και μελλοντικό), καθώς και από το «πρωτοκλασάτα» στελέχη του, περί της φυσιογνωμίας του κόμματος, των αρχών και της Στρατηγικής που πρέπει να ακολουθήσει στο μέλλον , να υπάρξει κάποιος σύνεδρος με αυτογνωσία  και μεγάλα….., ο οποίος να αναφερθεί αυτοκριτικά στα πεπραγμένα, ζητώντας, αφ’ ενός  το Συνέδριο επίσημα να αποδεχθεί και να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,
για την μεγάλη συμβολή του κόμματος στη σημερινή κατάσταση της κοινωνίας και αφ’ εταίρου να υπενθυμίσει στους Σύνεδρους, ότι απαίτηση του κόσμου του ΠΑ.ΣΟ.Κ, αλλά και προϋπόθεση ανασύστασης  του με νέα ηγεσία, είναι για λόγους δικαιοσύνης, να λειτουργήσει Νέμεσις, από το ίδιο το Συνέδριο.
Είναι γνωστό ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ ως κομματικός οργανισμός έχει χρέη στις τράπεζες από δάνεια ύψους περίπου 200εκατ. Ευρώ. Τα χρέη αυτά δεν πρέπει με κανένα τρόπο και τέχνασμα να παραγραφούν όπως μεθοδεύεται και να μεταφερθούν έτσι στις πλάτες του Ελληνικού Λαού.
Τα χρέη αυτά πρέπει να τα αποπληρώσουν τα φυσικά πρόσωπα  του ΠΑ.ΣΟ.Κ που έγιναν Πρόεδροι,  Υπουργοί ,Υφυπουργοί, πρόεδροι και Διοικητές  οργανισμών και κυβερνητικά στελέχη σε λοιπές κρατικές θέσεις με παχυλούς μισθούς που μας κυβέρνησαν και μας «έσωσαν» όλα αυτά τα χρόνια, αυξάνοντας ουσιαστικά τις προσωπικές τους περιουσίες.
Αυτό λοιπόν που αποτελεί δικαιοσύνη και είναι απαίτηση του Ελληνικού Λαού, καλό είναι να αποφασιστεί από το ίδιο το                 Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ και να το αποδεχθούν οι όποιοι υπεύθυνοι.
Άλλως, πρέπει να  πραγματοποιηθεί  από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με Δήμευση των περιουσιών, των υπευθύνων του ΠΑ.ΣΟ.Κ, με ότι αυτό συνεπάγεται για έναν κομματικό σχηματισμό με τέτοια «στελέχη» και τέτοια « ιστορία».
Ένας  Σύντροφος ΠαλιοΠΑΣΟΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: