Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Μανώλης Γλέζος - Δεν επιτρέπεται να επεμβαίνετε στη χώρα μου

VIDEO- Αμέτρητα χειροκροτήματα στον Γλέζο: «Κάτω τα χέρια σας από την Ελλάδα!!!»Τα χειροκροτήματα από όλες τις πτέρυγες του ευρωκοινοβουλίου απέσπασε χθες κατά την τοποθέτησή του ο Μανώλης Γλέζος, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του.
Μάλιστα, τα χειροκροτήματα ήταν τόσο έντονα, που τον ανάγκασαν να πάυσει για λίγο, κάτι που συμβαίνει σπάνια, με δεδομένο ότι ο χρόνος του ενός λεπτού υποχρεώνει όλους να περιμένουν την λήξη της τοποθέτησής.

"Στη ρωμαϊκή σύγκλητο κάθε πρωί ακουγόταν το «Hannibal ante portas!». Και από μένα κάθε μέρα θα ακούτε «Κάτω τα χέρια από την Ελλάδα, δεν επιτρέπεται να επεμβαίνετε στη χώρα μου, όπου χαράζει ο λαός της το δικό της το δρόμο!» Δεν έχετε κανένα δικαίωμα όσοι υπερασπίζεστε τους δανειστές να βοηθάτε τους δανειστές. Η μόνη λύση είναι να ισχύσει για ένα χρόνο το πάγωμα όλων των υποχρεώσεων της Ελλάδας και να αφήσετε το λαό να βρει το δικό του το δρόμο", ανέφερε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !