Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!! Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ !

Σχέδιο ανατροπής βλέπει η κυβέρνηση !

Για σχέδιο των εταίρων και δανειστών σε συνεργασία με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης και με ένα κομμάτι της διαπλοκής στην Ελλάδα  προκειμένου να οδηγήσουν τον Αλέξη Τσίπρα  
σε κυβερνητικό αδιέξοδο και άρα σε πτώση της κυβέρνησης του κάνουν λόγο κορυφαία του 
ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης.

Ως  πρωταγωνιστή του σχεδίου αυτού αναφέρουν τον Σταύρο Θεοδωράκη υποστηρίζοντας ότι αυτός έχει αναλάβει –λόγο ηλικίας και στυλ – να διεμβολίσει την δεξαμενή των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρήματα του στυλ «είστε όλοι ανεπάγγελτοι και επικίνδυνοι. »

Τα στελέχη της κυβέρνησης λένε ότι η παρουσία του στην Βουλή ,οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε  για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καθώς  και τα  επιχειρήματα τρόμου που ανέφερε για να πείσει τους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίσουν ναι στην πρόταση των δανειστών εντάσσονται σε ένα σχεδιασμό που έχει τρία σκέλη και μια κατάληξη .

  •  -Κατ' αρχήν κατατρομοκράτηση της κοινής γνώμης με το επιχείρημα ότι το δημοψήφισμα στην πραγματικότητα γίνεται για την παραμονή της χώρας στο ευρώ και την Ευρώπη και όχι για το σχέδιο των δανειστών. Θεωρούν μάλιστα ότι γι αυτό το λόγο έχουν πέσει διάφορα σχέδια στο τραπέζι προκειμένου οι πολίτες να μπερδευτούν και να αμφισβητήσουν  τις προθέσεις της κυβέρνησης.

  •  -Το δεύτερο σκέλος του σχεδίου αφορά την έλλειψη ρευστότητας και ότι συνεπάγεται μια τέτοια κίνηση από την πλευρά των δανειστών. Οι έλληνες πολίτες άλλωστε έχουν αρχίσει να ζουν αυτή την πτυχή του σχεδίου

  • -Και τρίτο παράλληλα με τα άλλα δυο  να υπάρξει επικοινωνιακό μπαράζ  υπέρ του ναι μέσα από τηλεοράσεις εφημερίδες και ραδιόφωνα καθώς επίσης και μέσα από δημοσκοπήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας τις επόμενες ημέρες. Ο στόχος όπως λένε είναι να επηρεαστεί η κοινή γνώμη και να πιστέψει ότι υπερτερεί το ναι αφού το όχι θα σημαίνει δραχμή.


Τα στελέχη της κυβέρνησης ισχυρίζονται ότι ο στόχος είναι σαφής. Να μην φτάσει καν στο δημοψήφισμα ο Αλέξης Τσίπρας η αν φτάσει να καταψηφιστεί η πρόταση του. Μετά οι εξελίξεις θα είναι πιο εύκολες αφού όπως λένε η κυβέρνηση συνεργασίας είναι σχεδόν έτοιμη.

 Οι ίδιοι άνθρωποι επιμένουν ότι ο σχεδιασμός αυτού του σχεδίου  έγινε την εβδομάδα που στις Βρυξέλλες ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Σταύρος Θεοδωράκης και η Φώφη Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: