Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

LIFESTYLE Με «χορηγίες» φίλων έγινε ο γάμος του Ανδρέα Μπάρκουλη και της αγαπημένης του Μαρίας

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης και η αγαπημένη του σύζυγος και συνοδοιπόρος όλα αυτά τα χρόνια, Μαρία, ενώθηκαν χθες με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία άκρως τρυφερή και συγκινητική τελετή.
Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού έγινε στο Μενίδι, στον πολυχώρο View Hall, στις 8 το βράδυ της Παρασκευής. Ο φιλικός κύκλος του ζευγαριού έδωσε το «παρών», ενώ ο γιος του ζευγαριού, Νίκος, ήταν εκείνος που συνόδευσε και παρέδωσε τη μητέρα του στον πατέρα του, ώστε να αρχίσει το μυστήριο.
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο άλλοτε ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, ήταν αρκετά συγκινημένος καθώς ήταν δική του επιθυμία, πριν κλείσει τα μάτια του, να παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του με θρησκευτικό γάμο. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό το 2001. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Δαναός και η επιχειρηματίας Δέσποινα Ταρατορίδου.
Η Μαρία Μπάρκουλη λίγο μετά την τελετή μίλησε στο protothema.gr: «Ο Ανδρέας είναι συγκινημένος και ευτυχισμένος γιατί ακόμη ένα όνειρο του έγινε πραγματικότητα. Ο γάμος ήταν δική του επιθυμία και εγώ είμαι ευτυχισμένη που μπορώ ακόμα να κάνω τις επιθυμίες του πραγματικότητα».


Μάλιστα, η Μαρία σχολίασε και το γεγονός ότι οι καλεσμένοι, παρά την ανοικτή πρόσκληση που είχε κάνει μέσω facebook, δεν ξεπέρασαν τα 200 άτομα. «Ήρθαν όσοι πραγματικά μας αγαπούσαν. Δεν θέλω να μείνω στο γεγονός ότι αρκετοί συνάδελφοι του Ανδρέα δεν ήρθαν να τον τιμήσουν. Όλο αυτόν τον καιρό ακούσαμε πάρα πολλά. Γιατί να παντρευτούμε, που θα βρούμε τα λεφτά και ότι το κάνουμε για τα δώρα. Εγώ έχω να πω σε όλους αυτούς ότι το χτένισμα,το νυφικό, το κουστούμι, οι βέρες είναι όλα χορηγία φίλων μας. Δεν είχαμε χρήματα να αγοράσουμε μόνοι μας τίποτα και είχα ξεκαθαρίσει ότι δώρα δεν θέλουμε. Δεν είχαμε τη δυνατότητα για έναν τέτοιο γάμο. Εμείς θα παντρευόμασταν στο σπίτι, αλλά η φίλη μας η Δέσποινα όταν το άκουσε αυτό αποφάσισε να μας παραχωρήσει το ViewHall και έγινε και κουμπαρά μας».
Στο γάμο καλεσμένοι ήταν, μεταξύ άλλων, η Έφη Θώδη με το σύντροφό της, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Μεσσάλας και ο Σπύρος Μπιμπίλας.




Εκτός από τους νεόνυμφους την «παράσταση» και τα φλας έκλεψε ο μικρός Νικόλας, ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που έβλεπε τους γονείς του να λάμπουν από ευτυχία. Ο 13χρονος, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Ανδρέα Μπάρκουλη, είναι ένα ευαίσθητο παιδί που έχει περάσει αρκετές δυσκολίες και έχει δεχθεί bullying στο σχολείο του. «Στο Δημοτικό πέρασε πάρα πολλά. Να φανταστείτε, μία μέρα που χιόνιζε, ειδοποίησαν τη γυναίκα μου να πάει στο σχολείο γιατί είχαν κυλήσει το παιδί κάτω, στα παγωμένα νερά, το έσερναν για ώρα στο προαύλιο! Οταν πήγε η Μαρία, βρήκε τον Νίκο χωρίς την μπλούζα του, που ήταν μούσκεμα, να προσπαθεί να ζεσταθεί στο καλοριφέρ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και είχε αποκαλύψει μάλιστα ότι στο σχολείο είχε λιποθυμήσει και από ασιτία...

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: