Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΤΩΡΑ θέλω τα ΛΕΦΤΑ μου ΤΩΡΑ!!! Πανικός σε τράπεζα της Τρίπολης με συνταξιούχο !!!

Πανικός επικράτησε το πρωί της Δευτέρας 27 Ιουλίου σε υποκατάστημα τράπεζας στην Τρίπολη, όταν ένας ηλικιωμένος συνταξιούχος απαιτούσε από την υπάλληλο της τράπεζας να του δώσει όλα τα χρήματα που έχει στο λογαριασμό και όχι μόνο τα 120 ευρώ που μπορούσε να λάβει. 
Η υπάλληλος προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι αυτό δεν γίνεται, αλλά ο κύριος επέμενε και φώναζε.
 Όπως αναφέρει το arcadiaportal.gr,υπήρξε μεγάλη ένταση για αρκετή ώρα με τον ηλικιωμένο να φωνάζει και να μην φεύγει, ούτε να πήγαινε στο γραφείο όπως τον προέτρεπε η υπάλληλος. «Θέλω τα λεφτά μου τώρα», φώναζε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσιεύει το arcadiaportal.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που είναι τα λεφτά βρε πολιτικοί απατεώνες ,

που διαλύσατε την Ελλάδα και από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζατε τον Παπανδρέου που δεν τα ‘’ήθελε’’ ? Ποιος είναι τώρα απατεώνας ρε ΨΕΥΤΗ και συκοφάντη Καμένε? Που είναι ‘’ΤΟ PLAN B!’’ που έλεγες και εξαπατούσες τον κόσμο για να κλέψεις ψήφους και να σκοτώσεις ελπίδες?
*ΠΟΙΟΣ είναι τώρα ‘’ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ’’ και ποιος μάλιστα πιθανόν και να ευχαριστιέται?

*Πάνο, πως σου φαίνεται το ..κάτω στα τέσσερα και το ξεφτίλισμα που πάει σύννεφο?
*Εξαπατούσατε, καίγατε, βρίζατε και καταστρέφατε την Ελλάδα μας, τη δικιά μας πατρίδα, τη δικιά μας γή των γονιών μας και των παιδιών μας, μόνο και μόνο να ‘’πέσει’’ η κυβέρνηση, να φύγει ο κλέφτης , ο ψεύτης, ο προδότης… Παπανδρέου.
*Κύριε Τσίπρα,
Είναι απολύτως σίγουρο, ότι ένας από τους λόγους της αποτυχίας σας, της ανυποληψίας σας εκ μέρους των Ευρωπαίων, είναι και το γεμάτο ειρωνεία, κακία και καταστροφή σύντομο διάστημα της πολιτικής σας αβεβαιότητας και ουσιατικά ανυπαρξίας..

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα,

που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, ‘’συμφώνησε’ να ρίξει την κυβέρνηση Παπανδρέου , που όπως απεδείχθη έσωσε την Ελλάδα.
ΠΟΤΕ!! άλλοτε, δεν βρέθηκε στα χαρακώματα όλη η αντιπολίτευση. Ποτέ άλλοτε, η Ελλάδα δεν είχε τόσο ανίκανη, εμπαθή ,ιδιοτελή και τελικά προδοτική ηγεσία στις πολυθρόνες της αντιπολίτευσης που «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας ! Οι συνέταιροι και απόγονοι του βρώμικου [[89]] ! Σαμαράς και Τσίπρας, έδωσαν τα πάντα, προκειμένου να επιτύχουν αυτό που δεν πέτυχαν το 1989. Δηλαδή την πολιτική και ηθική εξόντωση του κληρονόμου της ιστορίας και των αγώνων του δημοκρατικού λαού του Ανδρέα Παπανδρέου.
Είναι πια φανερό ότι όλοι μαζί, συνταξιούχοι κόκκινοι δικαστές, ασύμμετρες και αόρατες δυνάμεις και απειλές, παλιοί και νέοι εφιάλτες, δασκαλεμένοι και «άγουροι», συμμετείχαν στην αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου, ώστε οι νέοι ‘’εξουσιαστές’’ να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Έτσι η δημοκρατία υφίσταται σήμερα το βιασμό της, από τους αιρετούς φασίστες και υπηρέτες ξένων και ντόπιων νταβατζήδων και τραπεζικών παρακυκλωμάτων.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΛΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ …ΑΝΟΙΚΤΟ ΒΑΔΙΣΜΑ ,

‘’ΕΥΠΡΕΠΟΥΣ’’ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ

Κι όμως, υπάρχουν πλήθος βλαμμένων και καΜένων εντελώς ‘’Χαϊ-κάλων και λοιπόν αναξιόπιστων και αγράμματων στενόμυαλων που προκαλούν …
Οι ελληνικές αρχές δεσμεύονται να απόσχουν
*από οποιαδήποτε κατάργηση των μέτρων και από μονομερείς αλλαγές στις πολιτικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα επηρέαζαν αρνητικά τους δημοσιονομικούς στόχους, την οικονομική ανάκαμψη ή την χρηματοοικονομική σταθερότητα, όπως αξιολογείται από τους θεσμούς.
*Επίσης δεσμεύονται να ακυρώσουν όσους νόμους ψήφισαν κατά παρέκκλιση των ανωτέρω εντολών, οι οποίοι αντίκεινται ή , καταστρατηγούν κείμενες διατάξεις προηγουμένων συμφωνιών και μνημονίων.
*Βάσει του αιτήματος, των δεσμεύσεων από τις ελληνικές αρχές, των συμβουλών των θεσμών, και της σημερινής συμφωνίας, θα ξεκινήσουμε τις εθνικές διαδικασίες με στόχο να καταλήξουμε σε μια τελική απόφαση για την παράταση του τρέχοντος EFSF Master Financial Assistance Facility Agreement μέχρι τέσσερις μήνες από το δ.σ. του EFSF.
*Επίσης καλούμε τους θεσμούς (Τρόικα) και τις ελληνικές αρχές να ξεκινήσουν εκ νέου αμέσως τη δουλειά που θα επιτρέπει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
*Παραμένουμε δεσμευμένοι να παρέχουμε επαρκή στήριξη στην Ελλάδα μέχρι να ανακτήσει πλήρη πρόσβαση στην αγορά, όσο η χώρα τηρεί τις δεσμεύσεις της εντός του συμφωνηθέντος πλαισίου.