Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ο ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΕΙΠΕ....!!!

Thoureios
3/7/2015

 Δείτε την Καταπληκτική δήλωση πρίν λίγο στην ΕΡΤ1 του ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ...!!!





Ψηφίζω ΟΧΙ για να ειμαι ελεύθερος...!!!
Ψηφίζω ΝΑΙ γιατί...... ΦΟΒΑΜΑΙ...!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να σε ψηφίσουμε κ Τσίπρα?

Σήμερα ο κ. Τσίπρας ζητά να τον ψηφίσουμε, να τον εμπιστευθούμε. Και να ξεχάσουμε όλα όσα υπeστήκαμε από τους κουκουλοφόρους εμπρηστές σου ? Όμως απλά τον ρωτάμε και περιμένουμε ίσως να απαντήσει:
Γιατί να σε ψηφίσουμε κ. Τσίπρα?
Ποιος είσαι κ.Τσίπρα και από πού ήλθες?
Πότε αντελήφθης ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε κίνδυνο χρεοκοπίας και δυσκολεύεται να πληρώσει μισθούς και συντάξεις?
Τι έκανες τότε εσύ έστω και με το φτωχό 3% που αγωνιζόσουν με δόντια και νύχια να κρατήσεις και να μη βουλιάξετε?
Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο χουντο-αναθρεμμένος ‘’αναρχοκομμουνιστής ’’, Αλαβάνος, όπως και εσύ, σου έδωσε το ‘’δαχτυλίδι’’ της προεδρίας του Σύριζα, για τιμήσει τη χουντο-σφηκοφωλιά στην οποία εξέχον στέλεχος ήταν και ο πατέρας σου. Ναι κ. Τσίπρα είσαι γιος μεγάλου εργολάβου του οποίου η αδελφή ήταν σύζυγος του Πατακού?(όπως έχει γραφτεί και δεν διαψεύτηκε).
Κύριε Τσίπρα μεγάλωσες με το χουντικό υπερκομπόδεμα του πατέρα σου , του οποίου η σχέση με την Χούντα ήταν διηνεκής, αδιατάρακτη, χρυσοφόρος και λογικά και αφορολόγητη.
Όταν τα ξερονήσια ‘’βογκούσαν’’ από το βάρος των φυλακισμένων εξόριστων ‘’εσείς’’ πίνατε …σαμπάνια Γαλλική σε αργυρώνητα κρυσταλλοπότηρα με τους αιματοβαμμένους χουντοπροδότες της δημοκρατίας..
Έτσι σαν..κομμουνιστές εκμεταλλευτήκατε την άφθονη ασυλία που σας παρείχε η εθνικοσυμφιλιωτική νομική προστασία του 1982 , του ‘’επίλεκτου υβριστή σας’’ Ανδρέα Παπανδρέου.
Τι ξέρεις από τη ζωή και την δυστυχία , τη φτώχεια και την ανέχεια, που συνεχώς επικαλείσαι? Ποιος θα πιστέψει ότι ‘’αισθάνεσαι’’ έστω και εκατομμυριοστά δύσκολης ζωής, μέσα στον πύργο των πολυεκατομμυρίων που ανατράφηκες ?
Αλήθεια? Έχεις νιώσει ποτέ τύψεις που οι γονείς σου ήταν συνεργάτες και προστατευόμενοι του χουντικού εξαμβλώματος?
Ξέρουμε τι θα περιμένουμε από σένα και τις λαιστρυγόνες σου?
Είσαι αριστερός ή, είσαι αναρχικός καλοπερασόπουλος ? Θα έκανες και εσύ μια ληστεία σε μια τράπεζα για ‘’κοινωνικό σκοπό’’, όπως έκαναν παιδιά στενών συνεργατών σου, στους οποίους πιθανόν να αναθέσεις το υπουργείο παιδείας ή και ..πολιτισμού??
Ποιο είναι το πρόγραμμά σου το τελευταίο από τα …χιλιάδες που μας είπες, πάνω στα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε? Έχεις βρει εναλλακτική πηγή και τρόπο χρηματοδότησης, ώστε να μειώσουμε ΄η, και να εξαφανίσουμε το χρέος και τα ελλείμματα, να καταργήσουμε τα μνημόνια και αυξήσουμε τους μισθούς, να ξαναπροσλάβουμε όλους όσους είχε προσλάβει ο Παυλόπουλος, να ανοίξουν όσες επιχειρήσεις έκλεισαν ? Αν έχεις πες μας.
Τι σκοπεύεις να κάνεις με τις εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους του ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ?
Υπάρχει κάποιος τρόπος, μαγικός ή μη, που θα φέρει επενδύσεις, θα δημιουργηθούν βιομηχανίες, θα βγάλουν κέρδη, θα πληρώσουν εφορία, θα πληρώσουν ΦΠΑ, και θα προσλάβουν όλους αυτούς τους άνεργους που τους υπόσχεσαι εργασία, όπως υποσχόταν κι ο Σαμαράς, ότι σε ΤΡΙΑ χρόνια θα είχε κλείσει το κεφάλαιο ανεργία και θα είχε κάνει και πεντακόσιες (500.000) χιλιάδες ΝΕΕΣ προσλήψεις εργαζομένων.
Τελικά δεν μας είπες: ‘’Είχε δίκιο ο Παπανδρέου που μας έσωσε? Είχε δίκιο που αγωνίστηκε ενώ όλοι σας σκάβατε το λάκκο της Ελλάδας. Σωστά ο Παπανδρέου αγωνίστηκε και πέτυχε όλα όσα βλέπουμε σήμερα και αναρωτιόμαστε: ΓΙΑΤΙ κανείς δεν τον βοηθούσε?
Κύριε Τσίπρα, λυπάμαι που το γράφω, αλλά από πολιτική έχεις ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!! Τόλμησες να μας προσβάλλεις και να μας προκαλέσεις τόσο άθλια και τόσο ΗΛΙΘΙΑ με την παρουσία σου και μόνο δίπλα στον Καμμένο?
Και έχεις έστω και παραμικρή ελπίδα κατά νου ή πιθανότητα, ότι θα βρεθεί κάποιος σοβαρός οικογενειάρχης, επαγγελματίας, υπάλληλος, πολύ δε περισσότερο κάποιος ιδεολόγος ότι θα σε ψηφίσει?
Σε ποιους ψηφοφόρους απευθύνεσαι κ. Τσίπρα και ζητάς την ψήφο μας?
Σε ποιούς ΕΛΛΗΝΕΣ απευθύνεσαι κ. Τσίπρα και τι τους υπόσχεσαι?
Σε ποιους Ευρωπαίους συμμάχους απευθύνεσαι και τι τους υπόσχεσαι ότι θα κάνεις?

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε πρέπει να πας αλυσοδεμένος σλάβος στα ανθρακορυχεία του Βελγίου αν ψηφίσεις ναι.