Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ !!!

ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ;;;

Να γίνει πρώτα ΕΔΕ για να αποδοθούν ευθύνες για όσα αποκαλύφθηκαν από τις δηλώσεις Βαρουφάκη :
  • Με ποια θεσμική ιδιότητα κατέχουν Γερμανοί - και ποιοι είναι αυτοί οι Γερμανοί - το ηλεκτρονικό αρχείο της ΓΓΠΣ & του ΚΕΠΥΟ ;;;
  • Πως και γιατί το ίδιο αρχείο βρίσκεται στα χέρα τραπεζών, εισπρακτικών εταιρειών, επιχειρήσεων call centers & telemarketing, σταθερών & κινητών τηλεφωνιών, παρόχων internet, κλπ ;;;
Απαντήστε λοιπόν πρώτα σε αυτά Κα ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ και μετά κάντε όσες ΕΔΕ θέλετε !!!
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΑΤΖΕΝΤΑΣ & ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τις βλακείες του ψωνισμένου με τα ΜΜΕ Γιάνη Βαρουφάκη διέταξε η Κατερίνα Σαββαΐδου, αντί να ασχοληθεί με την ουσία των αποκαλύψεων που είναι απλά τρομακτική !!!
Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση τέλεσης τυχόν αξιόποινων πράξεων από υπαλλήλους διέταξε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου μετά την αποκάλυψη του Plan B του Γιάνη Βαρουφάκη που προέβλεπε δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος και ηλεκτρονική πειρατεία στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

«Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα για σχέδιο παραβίασης του software της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων που περιέχει τα ΑΦΜ και τα υπό αυτό στοιχεία των φορολογουμένων, διαβεβαιώνεται ότι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων τηρεί και συντάσσεται απαρέγκλιτα με όλους τους κανόνες ασφάλειας εφαρμογών και δεδομένων που ορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων & Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Οικονομικών, ώστε τα πληροφοριακά συστήματα της ΓΓΔΕ και τα στοιχεία που τηρούνται σε αυτά να διασφαλίζονται από κινδύνους εξωτερικής παραβίασης» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Επιπλέον, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων έχει ήδη διατάξει:

• κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση τέλεσης τυχόν αξιόποινων πράξεων από υπαλλήλους
• και εσωτερικό έλεγχο στα πληροφοριακά συστήματα της ΓΓΔΕ για τυχόν παράνομη ή αδικαιολόγητη λήψη δεδομένων από αυτά. 


«Για τα αποτελέσματα των ερευνών θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες διοικητικές και δικαστικές αρχές καθώς και η πολιτική ηγεσία» προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Σε περίπτωση διαπίστωσης παράνομων ή αδικαιολόγητων ενεργειών στα παραπάνω, προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία ποινικές κυρώσεις για τους εμπλεκομένους, εφόσον δε πρόκειται για υπαλλήλους επιπλέον και πειθαρχικές κυρώσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα» σημειώνει η ίδια ανακοίνωση.

«Τέλος, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ως Δημόσια Αρχή του Ελληνικού Κράτους έχει υποχρέωση τήρησης του φορολογικού απορρήτου των στοιχείων που δηλώνονται από τους φορολογουμένους και των στοιχείων που λαμβάνει γνώση από άλλους φορείς», καταλήγει η ανακοίνωση.

- See more at: http://left.gr/news/katepeigoysa-ede-gia-plan-b-toy-varoyfaki-dietaxe-i-katerina-savvaidoy#sthash.X47BYZd0.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !