Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Δείτε την αντίδραση του ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ οταν έμαθε οτι η ΖΩΗ τον κάλεσε στην επιτροπή Αλήθειας..!!!

THOUREIOS
Αθηνα 23/7/2015
ΚΥΡΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015;

 Μα αγαπημένη μου πρόεδρε, ξεχάσατε ότι είχατε αποστείλει πρόσκληση σε έναν κύριο ώστε να καταθέσει στην επιτροπή διαφάνειας της Βουλής για την ρύθμιση των οφειλών της SIEMENES ;

Ξεχάσατε ότι ο προσκεκλημένος  σας είχε απαντήσει ότι μπορεί να τεθεί στη διάθεση σας  όποτε θέλετε μετά την 6 Ιουλίου 2015, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων…!!!

Γιατί λαλίστατη κ. ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ δεν ξανακαλέσατε τον κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ    για να μας πει γιατί ως Υπουργός Οικονομικών δώρισε  τα 200.000.000 ευρώ στη SIEMENS ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΜΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ;

Θυμηθείτε τις καταγγελίες του κ. ΒΑΛΥΡΑΚΗ…!!!
Δεν είναι κρίμα να πάει χαμένη η προσφορά του να καταδώσει τον κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ…!!!

Θυμηθείτε αγαπημένη μου κ. Πρόεδρε τι έγινε  την ανωτέρω ημερομηνία..!!!!
Πιστεύω να μην το έχετε ξεχάσει και να μας δώσετε μια απάντηση..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ CDS 05/06/2014
Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του.
100.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ –ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ

Καταπέλτης κατά Καμμένου είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση των CDS.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών χαρακτηρίζει «ψευδείς και συκοφαντικούς» στους ισχυρισμούς του πρόεδρου των ΑΝΕΛ και τότε βουλευτή της ΝΔ, Πάνου Καμμένου για τα περίφημα CDS και την εμπλοκή σε αυτή την «κερδοσκοπική διαδικασία προσώπων που παραπέμπουν στο περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και τον αδελφό του Ανδρίκο».

Παράλληκα, καταδικάζει τον Πάνο Καμμένο σε αποζημίωση 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη που προκάλεσε στην εταιρία, ισχυριζόμενος πως αυτή αγόρασε τα «γυμνά» ασφάλιστρα δανειστικού κινδύνου (CDS) με βάση αναφοράς τα ελληνικά ομόλογα που πούλησε στο τέλος του 2009 το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Σύμφωνα με την απόφαση – καταπέλτη οι ισχυρισμοί του εναγόμενου δεν αποδείχτηκαν αληθείς αλλά ψευδείς, καθώς ο εναγόμενος δεν ανταποκρίθηκε στο βάρος των αποδείξεων.
Δεν προσκόμισε ουδεμία συναλλαγή της ενάγουσας σε CDS επί ελληνικών ομολόγων και ουδένα κωδικό αυτής στον διεθνή οργανισμό ISDA, κάτι που αποδεικνύει το ψευδές των καταγγελιών.
Οι δικαστές έκριναν επίσης, πως κάθε φορά που ο κ. Καμμένος θα επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που κρίθηκαν συκοφαντικοί θα πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ και του επιδίκασαν τα δικαστικά έξοδα 12.500 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Μετά τους Τούρκους οι τουρκόσποροι?
ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ, τι να ξεχάσω...
Από τις αυθαίρετες, χωρίς κανένα προϋπολογισμό παροχές στους αγρότες (τα 500 εκατ. του φίλου μου Σωτήρη «ανεβαίνω στα τρακτέρ» Χατζηγάκη, που ακόμη τα ζητάει η Κομισιόν) μέχρι τις παροχές κάθε είδους σε μισθούς - ο επίσης φίλος μου «είμαι σένιος και το δείχνω» Αβραμόπουλος, ως υπουργός Υγείας, γενναιόδωρος και γαλαντόμος, όπως πάντα, είχε δώσει με μιαν απόφαση 500 ευρώ μηνιαία αύξηση στους γιατρούς, και τα 2/3 τους τα είχε κάνει διευθυντές! Και φυσικά, ο ατέλειωτος «Πάκης» Παυλόπουλος που είχε αφήσει να διορίζονται από παντού - πόρτες, παράθυρα, χαραμάδες, φεγγίτες.
- Ο μεγάλος εκτροχιασμός έγινε πράγματι τη διετία 2007-2009, τότε χάθηκε το παιχνίδι. Βεβαίως, η χαλάρωση είχε ξεκινήσει νωρίτερα, ήδη από το 2004, αλλά η έκρηξη συνέβη τη συγκεκριμένη διετία.
- Θα μπορούσε να αποσοβηθεί η προσφυγή στο Μνημόνιο;
Πιστεύω πως ναι, αν το 2007 είχαν ληφθεί σοβαρά μέτρα δημοσιονομικής σταθερότητας. Λέει ο Γιάννης Στουρνάρας.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά αριστερό Μνημόνιο»
- Το βίντεο που σαρώνει στο YouTube vinteo-poy-saronei-sto-youtube#ixzz3g4lYMf9S


Λένε ότι τα γραπτά μένουν. Με την σύγχρονη τεχνολογία, μένουν και οι δηλώσεις on camera. Ενα απάνθισμα τέτοιων δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ προεκλογικά σε αντίστιξη με τη στάση τους κατά την χθεσινή ψηφοφορία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Στο βίντεο υπό τον τίτλο «Πρώτη φορά Μνημόνια Αριστερά» έχει γίνει συρραφή παλαιότερων δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα («αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ψηφίσει νέο μνημόνιο»), του Πάνου Καμμένου («ούτε νεκρός δεν πρόκειται να συνεργαστώ με όποιον ψήφισε έστω και ένα μνημόνιο»), του Νίκου Παππά, του Νίκου Βούτση κ.λπ. Και αμέσως μετά παρατίθενται τα «ναι» που ψήφισαν κατά την χθεσινή ψηφοφορία με τα προαπαιτούμενα για το 3ο Μνημόνιο.
Το εν λόγω βίντεο έχει αναρτηθεί στο youtube από τον χρήστη ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ και υπενθυμίζει σκωπτικά:
«Πέντε χρόνια αντι-μνημονίου τελείωσαν χτες. Και μη ξεχνάτε: Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, Αφορολόγητο 12.000, Βασικός Μισθός 751, Δημιουργία 300 χιλ. θέσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, Επαναφορά των συντάξεων στα επίπεδα προ μνημονίου».
Το βίντεο το αναπαρήγαγε με ενθουσιασμό, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης με την προτροπή: Δείτε το! Διαδώστε το! Απολαύστε το υπεύθυνα. Είναι το πρώτο από τα εκατοντάδες που θα έρθουν».