Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ο ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ..!!


Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 11-7-2015

Με αφορμή τις αναφορές που γίνονται τελευταία από τους πολιτικούς μας, για την διατήρηση ή την ανάκτηση της χαμένης αξιοπρέπειας του Έλληνα από τους Ευρωπαίους Eταίρους μας,  αναρωτιέμαι  πως μπορεί  ο Έλληνας να είναι αξιοπρεπής όταν:
Δολοφονεί τον κορυφαίο άνδρα πολιτικό Ι. ΚΑΠΟΔΗΣΤΡΙΑ  ο οποίος με την σύσταση του Ελληνικού Κράτους και την  κατάρτιση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  του έδωσε αξιοπρέπεια στην Ευρώπη .

 Φυλακίζει τον κορυφαίο Ελληνα στρατηγό Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ  ο οποίος του έφτιαξε το κράτος  και προσπάθησε να τον μάθει  να εφαρμόζει τους κανόνες και να είναι μονιασμένος.


Δέχεται να κυβερνάται από ελλειμματικούς ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ και ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥΣ κανόνες,  οι οποίοι συνετάχθησαν για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα.

Δέχεται να τον κυβερνά  και να τον λεηλατεί η ολιγαρχία μερικών οικογενειών από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους.

Ενώ  επικαλείται τα κατορθώματα των αρχαίων προγόνων του, στην νεώτερη ιστορία δεν έχει δημιουργήσει απολύτως τίποτα και  είναι διαρκώς επαίτης των Ευρωπαίων.

Δέχεται ως  εθνικό  καρτουν  τον καραγκιόζη, έναν φτωχό,ξυπόλητο, ελεεινό, και πονηρό Έλληνα .

Γνωρίζουν οι εταίροι μας οτι για να επιβιώσει η ολιγαρχία θα  κάνει τα πάντα χρησιμοποιώντας     «Δούρειους Ίππους» ώστε να πετύχει τον σκοπό της . 

Όλα αυτά τα γνωρίζουν  πολύ καλά οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, γι αυτό και δεν μας έχουν καμία εμπιστοσύνη αφου άλλωστε ξέρουν  ότι θα κάνουν την δουλειά τους δίνοντας μας ένα κομμάτι ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: