Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις: Προς συμφωνία - γέφυρα με βοήθεια από τον ESM

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για τις εξελίξεις στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε ότι το Eurogroup περιμένει νέα ελληνική επιστολή με συγκεκριμένη λίστα προτάσεων. Επιβεβαίωσε επίσης ότι αύριο Τετάρτη θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη του Eurogroup για εξέταση ελληνικού αιτήματος για βοήθεια από τον ESM.
Ο επικεφαλής του Eurogroup ανέφερε ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα εξετάσουν ένα βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα του ESM για την Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, μίλησε για «βαθιά» προβλήματα στην Ελλάδα που θα μας απασχολούν καιρό.
Ο Πρόεδρος του Eurogroup είπε ότι οι προτάσεις που κατατέθηκαν σήμερα από την ελληνική πλευρά δεν ήταν συγκεκριμένες και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις, τονίζοντας ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος.
O Ντάισελμπλουμ δεν έκρυψε τον αιφνιδιασμό του για το γεγονός ότι η ελληνική πλευρά δεν προσήλθε στη συνεδρίαση του Eurogroup με κάποια νέα πρόταση, δεδομένης της κατάστασης.
Όπως είπε, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Eurogroup, μόλις κατατεθεί το αίτημα, το οποίο ευελπιστεί ότι θα γίνει αύριο, θα ζητήσει από τους θεσμούς να διερευνήσουν τις χρηματοδοτικές ανάγκες και τη βιωσιμότητα του χρέους της χώρας. Από το πόρισμα των θεσμών, είπε, θα κριθεί αν θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1 ΓΙΑ ΤΗΝ … ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!

Κύριε Τσίπρα όταν ''συγκαλύπτεις’’ και παρέχεις ασυλία
στους πιο διεφθαρμένους της πενταετίας 2004-2009, με τι θάρρος θα ζητήσεις και από τους Γερμανούς να κάνουν ΑΥΤΟ! που δεν κάνεις εσύ, όταν μάλιστα ‘’βλέπουν’’ και ξέρουν ποιοι είναι οι κλέφτες και πόσα χρήματα έχουν στις τράπεζές τους?
Όταν ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός που τιμωρήθηκε ήταν ο Άκκης, ενώ …χιλιάδες μας ‘’βγάζουν την γλώσσα’,’ αφού το σύστημα και η δικαιοσύνη ήταν μέσα στο άθλιο παιχνίδι της ‘’ΕΘΝΙΚΗΣ’’ διαφθοράς και ιδιοτέλειας, τι νομίζεις ότι οι Ευρωπαίοι ''γλείφουν το δάκτυλο''?.

*Όταν βλέπουν οι Ευρωπαίοι την αχαριστία και την ιδιοτέλεια που έχετε επιδείξει όλοι απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και δεν πτωχεύσαμε ,την αθλιότητα και την εγκληματική σας φύση και συμπεριφορά επί πλέον, να επιρρίψετε όλα σας τα εγκλήματα στον έντιμο πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, πιστεύετε ότι δεν θα σας κοιτούν ‘’σαν αναγκαίο σκατό’’ στην αυλή τους?
Και τέλος, οι Ευρωπαίοι ''λάδωναν'' για να πωλήσουν τα προϊόντα τους, εσείς ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ αυτούς που έπαιρναν'' ΜΙΖΑ'' για να αγοράσουν προϊόντα ''άχρηστα'' και ΞΕΝΑ και σε εξωπραγματική τιμή που επιβάρυναν τον Ελληνικό λαό.
Όταν καλύπτεις τη βρωμιά και συγκαλύπτεις τους απατεώνες, είσαι και ακατάλληλος και επικίνδυνος να διαχειριστείς τις κρατικές υποθέσεις και τα ΔΑΝΕΙΝΙΚΑ χρήματα που θα μας ‘’φορτώσεις’’ στην πλάτη..

2.ΓΙΑ ΤΗΝ ... ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!
Κύριε Τσίπρα,
απέδειξες σε ελάχιστο χρόνο την ακαταλληλότητά σου και την επικινδυνότητά σου για την ‘’ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ’’ που διαχειρίζεσαι.
Απέδειξες, τόσο με τις επιλογές σου όσο και με τις πρακτικές σου, ότι αποτελείς την μεγαλύτερη πολιτική αποτυχία, και την πιο επικίνδυνη παρουσία για το μέλλον της πατρίδας μας, αυτή τη δύσκολη στιγμή, για την οποία και ΕΣΥ ! φέρεις μεγίστη ευθύνη.
Η άγνοιά σου, η αμέλεια σου και εν πολλοίς η αγραμματοσύνη σου, σε ''κάνουν'' εξ ίσου , αν όχι και πιο επικίνδυνο, από τον πιο ΗΛΙΘΙΟ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ, ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟ ΦΟΡΟΦΥΓΑ, ΦΑΣΙΣΤΑ, καΜένο εντελώς, συνεργάτης σου !
Επί έξη μήνες ΔΙΕΛΥΣΕΣ τα πάντα. Κατέστησες το κράτος ‘’μπακάλικο’’ που αρρώστησε ο ιδιοκτήτης και παραμένει ανοικτό, αγνοώντας ο κόσμος πότε θα πεινάσει αφού τελειώνουν τα πάντα.
Ξέρουμε πλέον όλοι, ότι είσαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ακατάλληλος γι αυτή τη θέση. Το πιο έντιμο και το πιο ακίνδυνο για την Ελλάδα και σένα προσωπικά , είναι να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ τώρα που μπορείς και ΠΡΙΝ συμβεί το μοιραίον για την οικονομία και τους Έλληνες.
Δεν είναι ντροπή η ομολογία της αλήθειας. Είναι ντροπή να νομίζεις ότι ‘’κυβερνάς’’ όταν από στιγμή σε στιγμή θα συλληφθείς για εσχάτη ΠΡΟΔΟΣΙΑ, που ενεργείς ΑΝΤΙΘΕΤΑ προς τις εντολές του λαού.

3 ΓΙΑ ΤΗΝ ... ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!
Ο Σόϊμπλερ,
και ο κάθε ..Σόϊμπλερ, απέδειξαν ότι ΠΑΝΩ από όλα βάζουν την πατρίδα τους και αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για το καλό της.
Εσείς και πολλοί ‘’όμοιοί σου’’ εργαστήκατε βρόμικα, άθλια και προδοτικά εις βάρος της Ελλάδας μας, αφού η ιδιοτέλεια και το πιστεύω σας ανήκουν σε άλλους τόπους και άλλους χώρους.
Προσπάθησε, κύριε Τσίπρα
και όλοι όσοι μας εξαπατήσατε για να κλέψετε την εξουσία, να ‘’γίνετε Γερμανοί’’ στην αγάπη, στην αυτοθυσία και στην περηφάνια για την πατρίδα τους , που εσείς ΠΟΤΕ δεν νιώσατε και ποτέ δεν γίνατε.
Ποτέ δεν είναι αργά, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο, αφού ΠΟΤΕ σας δεν ακούσατε την λέξη πατρίδα μέσα στον ‘’παράδεισο’’ του χουντο-σταλινικού πλουτισμού που ζήσατε και ‘’αναπτυχθήκατε’’…!!!

Επί τέλους γίνετε Έλληνες , ή, φύγετε όσο είναι νωρίς…..