Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΟ 10-12%..!!


Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 10/9/2015
Η ένταξη του ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.( αν και στην τελευταία συμβολική 10η θέση), σηματοδοτεί την αλλαγή πλεύσης τόσο του ΠΑ.ΣΟ.Κ όσο και γενικότερα της πολιτικής της  Ελλάδας.

Πηγές φίλα προσκείμενες στο παλιό στέλεχος, και αναμφισβήτητα άριστο επικοινωνιολόγο, προσδοκούν το πλασάρισμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ στην Τρίτη θέση με σκοπό να διαδραματίσει ρόλο ρυθμιστή στις επόμενες κυβερνήσεις.

Αν πιστέψουμε  φήμες που θέλουν να λένε ότι στις προηγούμενες εκλογές  ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ είχε στραφεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ , οι σημερινές φήμες θέλουν να τον φέρνουν να στηρίζει δυνατά το ΠΑ.ΣΟ.Κ και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που το επιτελείο του επικοινωνεί με παλιά και  αδρανοποιημένα στελέχη  σε όλη την Ελλάδα καλώντας τα να επιστρέψουν στον χώρο τους.

Για τους πολύ παρατηρητικούς, η χθεσινή συμπεριφορά της ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ είχε άρωμα ΛΑΛΩΤΗ, «ήρεμη δύναμη»  σύνθημα του 1993, τότε που κατηγορούσαν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τους οπαδούς του ως κλέφτες αλλά τελικά κέρδισε τις εκλογές από τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..!!! 

Το σίγουρο είναι ότι ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ έπαιξε βασικό ρόλο στο να πιστεί ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να μην κατέβει στις εκλογές, πράγμα που αθροιστικά  και μόνο τοποθετεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο ποσοστό του 7,15% ( ΠΑ.ΣΟ.Κ= 4,68% ΚΙΝΗΜΑ=2,47%), σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Ιανουαρίου 2015. Εάν σε αυτό προστεθεί και μία τάση επιστροφής στο «σπίτι τους», όπως προέτρεψε και η ΦΩΦΗ τότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη ένα ποσοστό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κοντά στο 10-12%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: