Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

"ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ - ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ- ΣΤΕΛΕΧΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΛΠ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΕΤΙΑ"

ΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ...!!!(αναδημοσίευση)

Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Με μία κίνηση σε πανελλαδική κλίμακα η κυβέρνηση θα εισέπραττε  περίπου 10 δις ευρώ εάν δινόταν η εντολή του «πόθεν έσχες», και το άνοιγμα των τραπεζικών και μετοχικών λογαριασμών,  σε όλα τα πρόσωπα του στενού  και... του ευρύτερου δημόσιου τομέα , ο οποίοι κατέχουν η κατείχαν θέσεις Διοικητών, Προέδρων, Στελεχών, Διευθυντών , που αφορούσαν, κατασκευές, προμήθειες, επιδοτήσεις, προγράμματα κλπ, τα τελευταία 15 χρόνια .

Ενώ είναι πολύ εύκολο και μπορεί να γίνει με μία κίνηση άμεσα, η κυβέρνηση δείχνει όχι μονό να μην έχει την διάθεση να το πράξει, αλλά να θέλει να συγκαλύψει ό,τι έχει μέχρι σήμερα συμβεί σε κάθε κρατική ατασθαλία.
Ο τρόπος που μπορεί να γίνει η παραπάνω ενέργεια είναι πάρα πολύ απλός, γιατί απαιτείται μόνο ο έλεγχος του Ε9 της οικογένειας (γονέων και παιδιών), και το άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών καθώς και των μετοχικών κεφαλαίων…!!!
 
Η συνέχεια δεν θα πρέπει να έχει διωκτικό χαρακτήρα αλλά φορολογικό…!!!
Θα οριζόταν μια φορολογική κλίμακα που θα προσδιόριζε την διαφορά του εισοδήματος σε σχέση με τα αποκτηθέντα και θα έμπαινε ένας φορολογικός συντελεστής…!!!
 
Το ποσόν που θα συγκεντρωνόταν από την παραπάνω ενέργεια θα άγγιζε τα 10 δις ευρώ…!!!
 
Αυτό προκύπτει με το δεδομένο ότι οι παραπάνω δημόσιοι λειτουργοί , την τελευταία 15 ετία θα είναι περίπου 50-60.000, και η διαφορά που εκτιμάται από τα περιουσιακά στοιχεία και τις καταθέσεις τους, σε σχέση με τους μισθούς τους, θα είναι σίγουρα πάνω από 500.000 ευρώ στον καθέναν, με μια κλιμακωτή μέση φορολογία της τάξεως του 30%, αντιστοιχούν στον καθέναν κατά μέσον όρο 150.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !