Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΤ..!! (video)

ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Η Ν.Δ.  ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ..!!
Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 2/9/2015
 Δεν είναι δυνατόν στην παρούσα κρίσιμη περίοδο για την χώρα, ενόψει των εκλογών, να εμφανίζονται τα στελέχη της Ν.Δ. στην ΕΡΤ και κανένας έως τώρα να μην έχει ζητήσει, τουλάχιστον έτσι για τα μάτια συγνώμη, για την απόφαση της κυβέρνησης ΣΑΜΑΡΑ να κλείσει την ΕΡΤ πριν 2 χρόνια.

Όχι μονό δεν μπαίνουν στον κόπο να το πράξουν αλλά εμφανίζονται και με περίσσιο θράσος διεκδικώντας και τον πρώτο ρόλο.

Πολλές φορές μάλιστα τα στελέχη της Ν.Δ. στις εμφανίσεις τους στην ΕΡΤ εκ  πείρας κλέβουν τον χρόνο των συνομιλητών τους με αποτέλεσμα να υπερισχύουν σε χρόνο των υπολοίπων.

Δεν πάνε πίσω και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, οι οποίοι από την μία  δεν μπαίνουν στον κόπο να τους το υπενθυμίσουν, αλλά από την άλλη, δεν τους ρωτούν για το τι θα κάνουν  αν επανέλθουν  στην εξουσία, αν δηλαδή θα την ξανακλείσουν..!!!

Ντροπή στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ., οι οποίοι αν δεν ξέρουν να αναγνωρίζουν την πράξη του Αλέξη Τσίπρα που τους ξαναέδωσε δουλειά, ας κάνουν τουλάχιστον καλά την δουλειά τους τόσο από πλευράς ισότιμης διαχείρισης  του χρόνου, όσο  και με το  να μπουν στον κόπο και να ρωτούν κάθε φορά τους συνομιλητές τους της Ν.Δ. αν θα την ξανακλείσουν ωστε να γνωρίζουμε και εμείς για το τι θα πράξουν…!!!

Τι λέει ο νέος διαχειριστής του κρατικού καναλιού κ. Δ. ΤΣΑΚΝΗΣ

 Ας θυμηθούμε την ανακοίνωση του κλεισίματος, δείτε το video..!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: