Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ...!!!

ΜΟΙΡΑΙΟΣ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 18-7-2015
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται  μετά από 50 χρόνια, και  η "ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ" για την «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ» πραγματοποιήθηκε με  Δούρειο Ίππο  αυτή τη φορά τα ίδια τα στελέχη της Αριστεράς τα οποία αποδεικνύονται πολύ κατώτερα των περιστάσεων πριονίζοντας την τελευταία ελπίδα του Ελληνικού λαού.

Να υπενθυμήσουμε οτι και  το ΠΑ.ΣΟ.Κ για πολλά χρόνια είχε  την αριστερή Πρωτοβουλία του Γ. Παναγιωτακόπουλου , ο οποίος έριχνε μάχες στα κορυφαία όργανα του κινήματος για τις λάθος πολιτικές, αλλά ποτέ δεν έβαλλε το κόμμα πάνω από την κυβέρνηση η οποία είχε ακέραια την ευθύνη για την εφαρμογή της πολιτικής.
Είναι κρίμα για τον Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, τον ΠΕΤΡΑΚΟ,  τον Δ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ , την ΒΑΛΑΒΑΝΗ κλπ,  οι οποίοι  μάλλον δεν είχαν πιστέψει ποτέ ότι θα κυβερνήσουν την Ελλάδα.  Αυτό όμως  που δεν κατάλαβαν ποτέ και το επιβεβαίωσαν αμέσως με το που τους εμπιστεύτηκε ο λαός την εξουσία, παρότι πρωτοκλασάτα και ιστορικά στέλεχη  της αριστεράς, είναι να ξεχωρίζουν την κυβέρνηση από το κόμμα.
Δεν κατάλαβε ο Π. Λαφαζάνης και οι γύρω από αυτόν ,ότι άλλο πράγμα είναι να  παλεύουν ως κομματικά μέλη μέσα στα όργανα και στις κομματικές διαδικασίες για την επικράτηση των ιδεών τους, και άλλο να παλεύουν  ως κυβερνητικά μέλη που οφείλουν  να σέβονται  τις αποφάσεις του κόμματος και   του πρωθυπουργού της χώρας  και να εφαρμόζουν τις πολιτικές.

Θα αναρωτηθεί κάποιος αν υπήρχε άλλος δρόμος για τους ΝΕΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;
Την απάντηση εδώ την δίνουν διαχρονικά ιστορικές προσωπικότητες τόσο της Ελληνικής Ιστορίας όσο και της νεώτερης πολιτικής Ιστορίας της Ελλάδας και σημερινοί  Ευρωπαίοι πολιτικοί οι οποίοι μας στήριξαν πρόσφατα ώστε να παραμείνουμε στην Ευρώπη.
Συγκεκριμένα  κύριοι ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ, ΠΕΤΡΑΚΗ, ΒΑΛΑΒΑΝΗ κλπ, θα πρέπει να μας απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα:
  1. Είχατε προετοιμάσει τον Λαό για μια έξοδο από το Ευρώ;
  2. Διαφωνείτε με τον Ιδρυτικό Χάρτη της Ελλάδας ( 1824), τον οποίο ενέκριναν οι Ι.ΚΑΠΟΔΗΣΤΡΙΑΣ, Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ κλπ , ο οποίος στην ουσία καθορίζει την ένταξη της Ελλάδας στην Δύση , δηλαδή το περιβόητο «ΑΝΗΚΩΜΕΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ» ;
  3. Με την διαφοροποίη σας  έχετε καταλάβει ότι στην ουσία προσβάλετε την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ (1920), με την οποία καθορίζονται τόσο τα σύνορα όσο και η λειτουργία των Ευρωπαϊκών χωρών;
  4. Διαφωνείτε με τις  ρύσεις  « ΑΝΗΚΩΜΕΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ» και « ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ» του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
  5. Διαφωνείτε με την άποψη του Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  ο οποίος  σε φάση ειλικρίνειας είχε ομολογήσει ότι έβλεπε το Διευθυντήριο της Ευρώπης  να λειτουργεί και να ελέγχει τις κυβερνήσεις καταλήγοντας ότι πρέπει να παραμείνουμε στην Ευρώπη προβλέποντας δύσκολες μάχες;
  6. Μπορείτε κύριοι διαφωνούντες  να μας πείτε, γιατί δεν ευθυγραμμίζεστε με τις απόψεις των σημερινών μας συμμάχων στην Ευρώπη, όπως είναι τόσο ο Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, όσο και ο Ιταλός Πρωθυπουργός ΡΕΝΤΣΙ οι οποίοι μας καλούν να μπούμε στο πρόγραμμα και να παλέψουμε μέσα σε αυτό για μια ανατροπή και αναστροφή με ισοδύναμα μέτρα και ανάπτυξη;
  7. Κύριοι διαφωνούντες μπορείτε να μας πείτε αν στην ουσία έχετε καμία διαφορά από τις απόψεις του ΚΚΕ;  Γιατί αν δεν έχετε τότε αλλάξτε θέση στα έδρανα της βουλής και πηγαίνετε να καθίσετε πίσω από το ΚΚΕ.

Τέλος αν ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ  αναγκαστεί να  προχωρήσει σε εκλογές  στην ουσία θα τον έχετε εξωθήσει εσείς η οποίοι  δεν ξέρουμε κατά πόσο θα βρείτε θέση στα έδρανα της βουλής, γιατί ο Ελληνικός λαός θα σας στείλει στο σπίτι σας.
Ποιό σκοπό επιτελείτε κύριοι; γιατι σίγουρα αφελείς δεν ειστε.!
ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !