Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο Π. ΚΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ «ΠΑΙΓΝΙΔΙ»..!!

Του Αθανασοπουλου Περικλή
 10/9/2015
Καταπέλτης χθες στο DEBETE Ο αρχηγός των ΑΝΝ-ΕΛΛ Π. ΚΑΜΕΝΟΣ ο οποίος σχεδόν μόνος απέναντι στο παλιό σύστημα της διαπλοκής, τόλμησε και έθιξε το ζήτημα με αποκορύφωση να ταπώσει όλους σχεδόν τους πολιτικούς αρχηγούς σε δύο τρία εμφανή σημεία όπως:


  • Ζήτησε "εδώ και τώρα να συμφωνήσουμε όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί ώστε να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών".
  • Προκάλεσε τον αρχηγό της Ν.Δ. κ. Ε. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ να προσκομίσει τα αθωωτικά έγγραφα για τα οποία είχε πει ψέματα στην εκπομπή του Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.
  •  Κατηγόρησε ευθέως τον αρχηγό της Ν.Δ. ότι ανέχεται να συνεργάζεται με πολιτικούς οι οποίοι τον είχαν κατηγορήσει ότι «παίρνει προστάτζα» και μάλιστα τους ονόμασε αφού ανέφερε και τα ονόματα των ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΒΟΡΙΔΗ και ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.
Σημασία έχει ότι για την διαπλοκή η οποία δεν αφήνει την χώρα να προχωρήσει μπροστά εδώ και πολλές δεκαετίες δεν αναφέρθηκε κανένας άλλος .

Αξιοπρόσεχτη είναι η αντίδραση της ΤΡΕΜΗ, φροντίζοντας να υπενθυμίζει ποιος έχει πράγματι την εξουσία στη χώρα, ως εκπρόσωπος του MEGA, όταν ο Α. ΤΣΙΠΡΑΣ απαντώντας σε ανάλογη ερώτηση του ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ για την φορολόγηση των τηλεοπτικών σταθμών, χάνοντας την ψυχραιμία της παραβίαζε την συμφωνία παίρνοντας αυθαίρετα τον λόγο προκαλώντας τον Α. ΤΣΙΠΡΑ να πει ότι «όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται» κανοντάς την να εκτεθεί δημόσια.

Τέλος για την χθεσινή αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών τα συμπεράσματα είναι ότι οι συζήτηση δεν διέφερε από τις συνεντεύξεις τους στην Θεσσαλονίκη πρόσφατα και σχεδόν όλοι κινιόντουσαν στα πλαίσια της κομματικής τους γραμμής χωρίς να έχουν κάτι καινούργιο να μας πουν.πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων.

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν μάλλον προκατασκευασμένες και δεν δυσκόλεψαν κανέναν πολιτικό αρχηγό για τις απαντήσεις…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: