Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΓΓΥΗΣΗ Ο ΜΙΧ. ΧΑΛΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ..!!(video)



Του Αθανασόπουλου Περικλή
11/9/2015
Παρόλο που δεν κατεβαίνει στις ερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος , το κεντρικό στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ και πρώην υποψήφιος στις Κυκλάδες ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ, συμμετέχει στις κεντρικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στα μεγάλα νησιά των Κυκλάδων βοηθώντας τόσο τους υποψηφίους όσο και την ενεργοποίηση παλιών και νέων στελεχών φίλα προσκείμενα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη ΣΥΡΟ που παραβρέθηκε ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ δήλωσε:
« ο κόσμος του ΠΑ.ΣΟ.Κ αρχίζει και καταλαβαίνει ότι είναι αδικία για το μεγαλύτερο κόμμα πριν μερικά χρόνια στην Ελλάδα του 45%, το οποίο ως δύναμη ευθύνης, πήρε πάνω του όλο το βάρος της κρίσης και πλήρωσε ακριβό τίμημα ολισθαίνοντας στο 5%.

Σε αντίθεση, στην πενταετία 2004-2009 που η Ν.Δ. έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατακόρυφη αύξηση των δημοσιονομικών και των ελλειμμάτων, και σήμερα ενώ είναι  κύριοι υπεύθυνοι για την ολίσθηση της χώρας, οι κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΛΑΓΑΡΑΚΗΣ, και γενικά οι βασικοί κυβερνώντες της εποχής να απολαμβάνουν «κρυμμένοι» μια μορφή πολιτικού ασύλου, τηρώντας στάση αναμονής «ως υποψήφιοι σωτήρες».!!!.

Κλείνοντας ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ ο οποίος σήμερα λειτουργεί σε κεντρικό επίπεδο στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και ως μέλος της επιτροπής ανασυγκρότησης της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στη χώρα μας, κάλεσε όλους τους παλιούς συντρόφους να αναρωτηθούν που ήταν η χώρα το 2004 όταν ήταν κυβέρνηση το ΠΑ.ΣΟ.Κ και που είναι σήμερα..!!

Τέλος ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ δήλωσε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει ανοίξει διάπλατα της πόρτες του και καλεί όλα τα στελέχη, τους φίλους και τους οπαδούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ να επιστρέψουν στο σπίτι τους…!!!


1 σχόλιο:

Renata είπε...

ΠΑΣΟΚ....Η ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ! ΔΕΝ ΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ,!!!ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!! ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ...ΠΑΣΟΚ ,Ν.Δ Κ.Τ.Λ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΙΣΤΟΥΝ.!! ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!!!
ΑΙΣΧΟΣ...!!!!!!!