Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤA ΓΚΑΛΟΠ....... ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...!!!!

Στοίχημα για τις Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου 2015

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 και οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν πλήθος επιλογών στους παίκτες που επιθυμούν να ποντάρουν στο εκλογικό αποτέλεσμα (οι αποδόσεις που αναφέρονται παρακάτω ίσχυαν στις 03/09/2015 στις 15:30).

O Stoiximan (νόμιμη στοιχηματική εταιρία) δε θα μπορούσε να λείπει από το κορυφαίο αυτό πολιτικό γεγονός της Ελλάδας. Η κύρια αγορά που προσφέρει η κορυφαία στοιχηματική εταιρία έχει να κάνει με το ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το προβάδισμα, με την απόδοσή του να βρίσκεται στο 1.67, ενώ ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία στο 2.10.



Ο Stoiximan προσφέρει, φυσικά και άλλα στοιχήματα. Για παράδειγμα, το ποια θα είναι η ποσοστιαία διαφορά ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, με το -1.00% του ΣΥΡΙΖΑ να παίζεται στο 1.87 και το +1.00% της Νέας Δημοκρατίας στην ίδια απόδοση. Όσο για το ποιο θα είναι το τρίτο κόμμα, φαβορί δίνεται η Χρυσή Αυγή σε απόδοση 1.20.

Δείτε αναλυτικά, όλα τα στοιχήματα που είναι διαθέσιμα στον Stoiximan για τις εκλογές:

Στην Betshop μπορεί να στοιχηματίσει κανείς σχετικά με το ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές. Φαβορί και εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ, με την απόδοσή του να κυμαίνεται στο 1.55 και τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί στο 2.30. Αρκετά υψηλότερα, όπως είναι λογικό βρίσκονται τα υπόλοιπα κόμματα με τη Χρυσή Αυγή να παίζεται στο 31.00, τη Λαϊκή Ενότητα στο 151.00 και το Ποτάμι στο 201.00.


Ανάλογη η εικόνα και στην Magicbet, με το ΣΥΡΙΖΑ να είναι το φαβορί για πρώτο κόμμα σε απόδοση 1.55 και τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί στο 2.30.



Στην Goalbet, τέλος, φαβορί για πρώτο κόμμα δίνεται και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ σε απόδοση 1.66, με τη Νέα Δημοκρατία να έπεται στο 2.27. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα υπόλοιπα ειδικά στοίχημα, όπως ποιο θα είναι το τρίτο κόμμα (φαβορί η Χρυσή Αυγή στο 1.32), ποια θα είναι η διαφορά Λαϊκής Ενότητας – Ένωσης Κεντρώων, ποια θα είναι η διαφορά ΛΑΕ – ΠΑΣΟΚ, Χρυσής Αυγής – Ποταμιού και πολλά ακόμη, όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: