Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Αιχμές Νίκου Παππά για δημοσκόπους και δημοσκοπήσεις

Ο Νίκος ΠαππάςΑιχμές για τα δημοσκοπικά αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο άφησε ο Νίκος Παππάς, λέγοντας πως υπάρχει μία «συστηματική απόκλιση από τα εκλογικά αποτελέσματα» στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

«Είχαμε ένα καθαρό εκλογικό αποτέλεσμα, τηρουμένων των αναλογιών μέσα σε αυτές τις συνθήκες είναι μία μεγάλη νίκη, την οποία πιστώνεται και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας» σημείωσε στον Real FM.


Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το αν αρκούν 155 βουλευτές μπροστά στη δύσκολη ατζέντα του μνημονίου που καλείται να εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση, ο κ. Παππάς απάντησε «το πόσο σταθερή είναι η κυβέρνηση δεν κρίνεται μόνο από την κοινοβουλευτική στήριξη, αλλά από την αποτελεσματικότητα αυτής».

Και συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχει μία συμφωνία που θα τηρηθεί, αλλά υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα όπου η διαχείρισή τους θα αναδείξουν αν αυτή η συμφωνία είναι βιώσιμη», ενώ για το αν υπάρχει περίπτωση να προκύψουν περαιτέρω μετεκλογικές συνεργασίες, τόνισε πως η προσδοκία των ευρύτερων συμμαχιών δεν πρέπει να εγκαταλείπεται, αλλά να εξαντλείται.

Για τη ΛΑΕ και τη μη είσοδό της στη Βουλή υπογράμμισε ότι ο λαός με αυτήν του την απόφαση ουσιαστικά βάζει τέλος στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή, ενώ πρόσθεσε ότι ουσιαστικά οι πολίτεςπροσάψαν στο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη την πτώση της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: