Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΤΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ...!!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 17-10-2015
Ενώ  οι συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων αποτελούσαν τις   μεγαλύτερες συγκεντρώσεις μετά την μεταπολίτευση και ενώ μέσα από αυτή αναδείχτηκαν τόσο  νέα πολιτικά πρόσωπα όπως ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ όσο και νέα πολιτικά κόμματα, σήμερα όλη αυτή η «αγανάκτηση» αφού  έφερε στην εξουσία την αριστερά του Α. ΤΣΙΠΡΑ, και αφού  ο ίδιος ο λαός ψήφισε αυτά για τα οποία αγανακτούσε τότε, βρισκόμαστε σε μια αδιανόητη ιστορικά πραγματικότητα η οποία στην ουσία μας έχει καταστήσει μέρος της παγκοσμιοποίησης και μάλιστα αποτασσόμενοι «χωρίς όρους».

Τότε που οι 1.000.000 αγανακτισμένοι πολίτες είχαν ξεσηκωθεί, όντος κι εγώ ένας από αυτούς, πολλάκις  είχα δεχθεί τα «πυρά» του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη ΧΡ.ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ο οποίος σήμερα απολαμβάνει την «αμοιβή» του, ως ανώτατο στέλεχος  σε γνωστό διεθνές διατραπεζικό κέντρο, στο οποίο  σύμφωνα με φήμες θέλουν να τον φέρουν ότι φρόντισε να τακτοποιήσει και την κόρη του.

Το μεγάλο βέβαια ερώτημα είναι, αν όλο αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων «δημιουργήθηκε» για να προβάλει το πρόβλημα και να αντιδράσει ο λαός, η αντιθέτως να προετοιμάσει τον λαό για τα νέα δεδομένα που επρόκειτο να μας επιβάλλουν;

Από το 2011 βέβαια είχε μπει σε λειτουργία πρόγραμμα για πλήρη  αποσταθεροποίηση της χώρας και αυτό φαινόταν κυρίως από την ελεύθερη και ασύνταχτη εισροή λαθρομεταναστών στη χώρα μας.
Όλα βέβαια τα μεγάλα οικονομικά ζητήματα που απασχολούσαν την Ελλάδα ήταν σε εξέλιξη, όπως υδρογονάνθρακες, λιμάνια, αεροδρόμια, ακίνητη περιουσία του κράτους,  σιδηροτροχιές, ορυκτός πλούτος, αγωγοί μεταφοράς ενέργειας, τραπεζικά κλπ.

Ήταν ηλίου φαεινότερων ότι όλα αυτά ως πολύ σημαντική προίκα της Χώρας μας, τα εποφθαλμιούσαν οι νεοταξίτες και έπρεπε με κάθε τρόπο να τα βάλουν στο χέρι.
Για την πλήρη αρπαγή των παραπάνω και αφού έβαλαν στο χέρι τους πολιτικούς μας ξεκίνησε η συνεχής και διαρκής σύγχυση του Ελληνικού λαού με καθημερινά χτυπήματα κάνοντας τον να μην μπορεί, έστω και για λίγο να σηκώσει κεφάλι.

 Διαβάστε τι λέγαμε πριν μερικά χρόνια για πράγματα που εμείς που βγήκαμε στους δρόμους τα βλέπαμε ότι θα συμβούν και σήμερα εμφανώς συμβαίνουν και ενώ τα βλέπουμε δεν μπορούμε να αντιδράσουμε.


 H ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ...!!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή
(Αναδημοσίευση απο 12.06.2012)
Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η παγκόσμια διακυβέρνηση στη χώρα μας; 
Tην πλήρη  απαξίωση, του κρατικού μηχανισμού,
Την υποβάθμιση της παιδείας.
Την υποβάθμιση της υγείας με τελικό στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησή της.
Την διάλυση του ευρύτερου δημόσιου τομέα, των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών.

Την κατάργηση κάθε είδους κοινωνικής πρόνοιας.
Την επιβολή περίπου 80 νέων φόρων με στόχο την φτωχοποίηση των Ελλήνων.


Την νομιμοποίηση των 2.000.000 λαθρομεταναστών.
Την ελαχιστοποίηση των συντάξεων με τελικό στόχο την επιβολή εθνικής σύνταξης.
Την Πακιστανοποίηση των μισθών με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
Την εκμηδένιση των εργασιακών κεκτημένων και των δικαιωμάτων.
Την αύξηση της υπογεννητικότητας στη Ελλάδα με τελικό στόχο μια νέα Γενοκτονία των Ελλήνων.
Τον απόλυτο έλεγχο της Δικαιοσύνης.
Τον απόλυτο έλεγχο της εξουσίας μέσω της κρατικής παραοικονομίας ( βλέπε SIEMENS).
Την απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας με τελικό στόχο την ιδιωτικοποίησή τους.
Την απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια η επόμενη κυβέρνηση εχει να τελειώσει με :
Την ολοκλήρωση της εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας.
Την ολοκλήρωση της εκχώρησης των υδρογονανθράκων. 
Την τραπεζοποίηση με τελικό στόχο την δέσμευση της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού.
Την ολοκλήρωση των οικονομικών ζωνών αφού είδη  πολλές λειτουργούν (Σκουριές κλπ).
Την επιβολή δια ροπάλου της ένταξης των λαθρομεταναστών στην αγορά εργασίας και κυρίως στις οικονομικές ζώνες.
Την δημιουργία Λαθρομεταναστευτικών πόλεων με Τζαμιά, σχολία,νεκροταφεία για τους Μουσουλμάνους. 
Την κατάργηση των εισπρακτικών μηχανισμών του κράτους ( εφορείες, ασφαλιστικά ταμεία, τελωνεία, κλπ),  με στόχο την πλήρη τραπεζοποίηση των κρατικών συναλλαγών.
Την διάλυση του κοινωνικού ιστού της Ελλάδας. 
Την ευθυγράμμιση με Ευρωπαϊκές συνθήκες οι οποίες έχουν  τελικό στόχο την κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος.
Την κατάργηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με την επιβολή του Ευρωστρατού, γιατί πλέον τα Ελληνικά σύνορα θα είναι σύνορα της Ευρώπης. 
Την επιβολή της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη με στόχο τον πλήρη έλεγχο του ατόμου.
  
Που μας οδηγούν;
Με απλά λόγια η Ελλάδα αποτελεί το πείραμα για την  εφαρμογή της παγκόσμιας διακυβέρνησης  με έναν Ελληνικό λαό ανήμπορο να αντιδράει.
Σταδιακά ολοκληρώνεται η διάλυση της Ελλάδας, " η διάλυση του παλιού, όπως λεέι και ο  Στουρνάρας" και θα ξεκινήσει η δημιουργία του "νέου"  κράτους της Ν.Τ.Π. που η περιουσία του θα ανήκει στο διεθνές διατραπεζικό κέντρο, με έναν λαό μόνιμα χρεωμένο ο οποίος αργά – αργά θα αφομοιωθεί με τους λαθρομετανάστες οι οποίοι σε πολύ λίγα χρόνια θα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ σε πληθυσμό τους Έλληνες.
Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα διαχειριστεί λαθρομετανάστες από τις ανατολικές χώρες μέσω των 50 περίπου Λαθρομεταναστευτικών κέντρων που θα δημιουργηθούν σε όλη την επικράτεια, και αφού θα αξιολογούνται σε ικανούς  και μη ικανούς, οι ικανοί θα εκπαιδεύονται και αφού νομιμοποιούνται σύμφωνα με την Συνθήκη  (ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ), πολλοί απο αυτούς θα οδηγούνται στην Ευρώπη ως πάμφθηνα εργατικά χέρια των 100 ευρώ το μήνα.
Αρκετοί θα παραμείνουν  στην Ελλάδα και θα εργαστούν στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ που θα δημιουργηθούν στη ΘΡΑΚΗ-ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΕΛΙΠΟΝΝΗΣΟ, ΚΡΗΤΗ  κλπ. στις οποίες θα εγκαταστήσουν οι πλουτοπαραγωγικές βιομηχανικές χώρες της Ευρώπης, ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΟΛΑΝΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ κλπ, τις επιχειρήσεις  τους και θα οριοθετηθούν τα διαχειριστικά κέντρα των απορριμάτων. 
Από πρόχειρες εκτιμήσεις, οι λαθρομετανάστες που θα εκπαιδευτούν και θα νομιμοποιηθούν στη χώρα μας θα ξεπεράσουν τα 15.000.000, γιατί τόσες είναι περίπου οι ανάγκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε εργατικό δυναμικό.
Να σημειωθεί ότι για την αξιολόγηση , την εκπαίδευση την κατάρτιση, την νομιμοποίηση, καθώς και την λειτουργία των Λαθρομεταναστευτικών κέντρων, η Ελλάδα θα επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή  Ένωση με το «κεφάλι»… (είναι πολλά τα λεφτά) !!!
Αφού  τα παραπάνω θα αποτελέσουν  πραγματικότητα για την χώρα μας, ας φανταστούμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που οραματίστηκαν οι πολιτικοί μας…!!!
Πρόκειται για μια Ελλάδα που θα παράγει εργατικό δυναμικό για την Ευρώπη και θα αποτελεί τον μοχλό της ενδιάμεσης βιομηχανικής παραγωγής των Ευρωπαίων.
Όπως , για παράδειγμα η ΓΕΡΜΑΝΙΑ θα παράγει σε 1η φάση τα βιομηχανικά  της προϊόντα με πολύ φτηνό εργατικό κόστος στην Ελλάδα, από τους εκπαιδευμένους και νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες, αντί στις  ΚΙΝΑ-ΙΝΔΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ κλπ  που το έκανε έως σήμερα, και μετά θα τα προωθεί σε 2η φάση στην παγκόσμια αγορά.
Το μείζον ερώτημα είναι αν θα επιτραπεί στην Ελλάδα να λειτουργεί αυτόνομα σαν Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Χώρα ,η θα προχωρήσουν στην σύνταξη και ψήφιση του Ευρωσυντάγματος το οποίο στην ουσία θα καταργήσει και θα υποκαταστήσει το Ελληνικό Σύνταγμα. 
Και φυσικά όλα τα παραπάνω είναι αυτονόητο ότι για να επιτευχθούν πρέπει να  «εντάξουν»  τους Έλληνες πολίτες σε μια νέου τύπου διακυβέρνηση που θα ελέγχονται για τα πάντα μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη.
Τι κάνουμε; 
Ενώ όλα αυτά συμβαίνου,ν ο Ελληνικός λαός βομβαρδίζεται καθημερινά και ευρίσκεται σε πλήρη σύγχυνση,συνεχίζοντας να  κάθεται ακόμα στους καναπέδες και να δείχνει μάλλον κουρασμένος…!!!!
Φυσικά σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να τους σταματήσουμε, και σύντομα θα δούμε πράγματα που δεν θα τα πιστεύουμε.
Όλα τα παραπάνω θα επιβληθούν δια ροπάλου, (βλέπε πως σε μία νύχτα το στρατόπεδο της Κορίνθου μετατράπηκε σε λαθρομεταναστευτικό κέντρο, και μέσα σε λίγες μέρες ξεχάστηκε, και σήμερα αυτό συνεχίζεται και σε άλλα στρατόπεδα της Ελλάδας).
Ας ελπίσουμε  ότι η έκρηξη θα γίνει την στιγμή που θα αρχίσουν να χτίζονται τα 100 ΤΖΑΜΙΑ σε όλη την Ελλάδα για να εξυπηρετηθούν θρησκευτικά οι Λαθρομετανάστες…!!!
Τότε οι αλλόθρησκοι λαθρομετανάστες θα διεκδικήσουν πλήρη δικαιώματα και μάλιστα με τσαμπουκά και θα θελήσουν να τα επιβάλλουν με την βία και……
Ας ελπίσουμε ότι για άλλη μια φορά η εκκλησία και η θρησκεία μας θα μπορέσει να αντιδράσει ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !