Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Τα σταγονίδια απειλούν τον ηρωϊκό εισαγγελέα που ανέκρινε τον Φαλτσιανί επειδή έδεσε τον Ρέστη!

Posted by olympiada στο Οκτωβρίου 31, 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ καταγγέλουν κύκλοι του Αρείου Πάγου και της Εισαγγελίας Εφετών Στόχος τους ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, κ. Ζαγοραίος! Ναι, ο άνθρωπος που ανέκρινε τον Φαλτσιανί φέρνοντας όλους τους λογαριασμούς στην Ελλάδα. Αυτόν τον άξιο λειτουργό λοιπόν, επιχειρούν να τον τρομοκρατήσουν περνώντας τον πειθαρχικό, επειδή ανέθεσε την υπόθεση του Ρέστη σε τέσσερις εισαγγελείς! Προκειμένου να μην υπάρξει ουδεμία δυνατότητα συγκάλυψης ή τρομοκράτησης, όπως έχει γίνει πολλές φορές όταν απέναντι στο μεγάλο ψάρι βρίσκεται μόνον ένας εισαγγελέας.
Φαίνεται ότι αυτή η ενέργεια Ζαγοραίου κάποιους ενόχλησε. Τα κυκλώματα της παρείΐτσας Σαμαρά, που είχαν μάθει να «υπόσχονται» και κάτι Ζαγοραίοι τους «εκθέτουν»!


Είναι προφανές ότι αυτός ο εκβιασμός, εκτός από την υπόθεση Ρέστη, στοχεύει και την υπόθεση της λίστας και τον Λιακουνάκο και φυσικά τα εξοπλιστικά.
Αυτό που δεν υπολόγισαν είναι ότι αυτή τους η αποπειρα εκβιασμού των εισαγγελέων μέσω πειθαρχικού, είναι από μόνο του πειθαρχικό και ποινικό αδίκημα για το οποίο πρέπει άμεσα να επιληφθεί η ηγεσία της δικαιοσύνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !