Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Έκπληξη από επιστολή Κοτζιά προς Μιχαλολιάκο

Έκπληξη από επιστολή Κοτζιά προς ΜιχαλολιάκοΟ Ν.Μιχαλολιάκος ανέφερε πως ο ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιάς του έστειλε επιστολή στην οποία του ζητά να καταθέσει τις προτάσεις του για την ονομασία των Σκοπίων.
Μείζον θέμα προκύπτει από την αποκάλυψη που έκανε ο  γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος την Παρασκευή στη Βουλή ότι έλαβε επιστολή από τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά στην οποία ζητά τις προτάσεις του για την ονομασία των Σκοπίων.  
  Το THETOC βρήκε την επιστολή και την δημοσιεύει.
 

To πλήρες κείμενο της επιστολής: 
«Αξιότιμε κύριες Πρόεδρε,
Κατά τη συνάντηση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ) της 22ας Ιουλίου 2015, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για τις τρέχουσες εξελίξεις στις χώρες της βαλκανικής με αφορμή συναντήσεις που είχα με αξιωματούχους των χωρών αυτών στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην περιοχή.
Ως προς το εκκρεμές ζήτημα του ονόματος με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, όπως ανέφερε και κατά τη συνάντηση του ΕΣΕΠ, η ελληνική πλευρά εργάζεται με συνέπεια και υπευθυνότητα για την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης.
Στο πλαίσιο αυτό, και σε συνέχεια της ανταλλαγής απόψεων που είχαμε με εκπροσώπους των κομμάτων στην τελευταία συνεδρίασης του ΕΣΕΠ, θα παρακαλούσα να μου γνωρίσετε τις απόψεις του κόμματός σας επί συγκεκριμένων ονομάτων τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως αποδεκτά, καθώς και επί λοιπών ζητημάτων τα οποία κρίνονται, από πλευράς σας, σημαντικά.
Με τιμή,
Νίκος Κοτζιάς»

Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: