Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ο Κασιδιάρης τίναξε στον αέρα την υποδοχή Ντομπρόφσκις στη Βουλή [βίντεο]

Επίθεση με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Βλάντις Ντομπρόβσκις.
Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, άκουγε έκπληκτος τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να τον αποκαλεί «οικονομικό εγκληματία» και «ανεπιθύμητο» στην χώρα μας. Το επεισόδιο έγινε κατά της διάρκεια Διακομματικής Επιτροπής στην Βουλή, στην οποία έδωσε το «παρών» ο Λετονός Βλάντις Ντομπρόβσκις.
Παίρνοντας τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης τον αποκάλεσε «οικονομικό εγκληματία που ευθύνεται για τον θάνατο χιλιάδων Ελλήνων και «Εκπρόσωπο τοκογλύφων που είναι ανεπιθύμητος στην πατρίδα μας».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε έντονο ύφος είπε ακόμα ότι «Η Ελλάδα δεν δέχεται μαθήματα κατά της διαφθοράς από τους εκπροσώπους της Siemens, της VW και της διεφθαρμένης γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας».
Η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου χαρακτήρισε εγκληματία του Ηλία Κασιδιάρη και καταδίκασε απερίφραστα την προσπάθεια του βουλευτή της Χρυσής Αυγής να εκμεταλλευτεί τον τηλεοπτικό χρόνο.
Η κυρία Χριστοδουλόπουλου εξήγησε, μάλιστα, στον αντιπρόεδρο της Κομισιόν ότι «το ναζιστικό» -όπως είπε- κόμμα της Χρυσής Αυγής δεν ενδιαφέρεται για τα ευρωπαϊκά ζητήματα αλλά εκμεταλλεύθηκε την τηλεοπτική κάλυψη της συζήτησης για να μεταδώσει τα μισαλλόδοξα μηνύματά του.
«Ζητούμε συγγνώμη εκ μέρους του συνόλου του ελληνικού κοινοβουλίου. Υπάρχει ελευθερία γνώμης αλλά έχει και κάποια όρια» είπε η κυρία Χριστοδουλοπούλου. Τις αναφορές του Ηλία Κασιδιάρη στηλίτευσε και ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος αποκάλεσε «φασιστικό κόμμα» τη Χρυσή Αυγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: