Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ…!!! ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΔΩΡΟ 2.000.000€ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 6-11-2015

Μόνο σε μια χώρα που έχει χαθεί παντελώς η νομιμότητα και ο έλεγχος, μπορούν να συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα, εκτός και αν όλα αυτά είναι μέρος του παιγνιδιού του οποίου το τίμημα το πληρώνει ο Ελληνικός λαός.

Δείτε τι συνέβη αυτές τις ημέρες μπροστά στα μάτια μας και ακόμα αυτή που διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα κα ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ είναι στη θέση της.

Ενώ όλοι οι «νομοταγείς – μαλάκες» Έλληνες πολίτες έτρεξαν να καταβάλλουν στις τράπεζες τη μία δόση η και ολόκληρο το ΕΜΦΙΑ , ποσό που ξεπερνά το 1 δις €, βγάζουν μια ανακοίνωση  και μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα, ότι δήθεν δεν πρόλαβαν οι τράπεζες να ενημερώσουν "το σύστημα",για να καταλογίση όμως "το σύστημα" άμεσα το πρόστιμο πρόλαβαν.
 
Αυτό όμως που πρέπει να επισημανθεί είναι να ελεγχθεί αν γίνεται κάτι ανάλλαγο και με τις καταβολές στα ασφαλιστικά ταμεία, πράγμα που σημαίνει οτι τα οφέλη των τραπεζών είναι μεγαλύτερα...!!!

Η πλάκα είναι ότι ψάχνουν για δήθεν ισοδύναμα και πράσινα άλογα.

Δείτε τον πίνακα:
ΟΦΕΛΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΣΗ ΕΜΦΙΑ

σε €
Ποσό
1.000.000.000,00
τόκος με 2% ετησίως
20.000.000,00
οφέλη για μια εβδομάδα από 1η δόση
384.615,38
στο σύνολο του ΕΜΦΙΑ
1.923.076,92

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !