Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ: Η Κυβέρνηση οδηγεί τους δήμους σε οικονομική ασφυξία


 Ο κ. Αρβανιτίδης παρακολούθησε την περασμένη Δευτέρα τις εργασίες της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο επίκεντρο της συνέλευσης βρέθηκαν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι κυρίως λόγω της ιδιότυπης στάσης πληρωμών που έχει κηρύξει το κράτος.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Βουλευτής εστίασε στην στρεβλή αντίληψη για την λειτουργία του κράτους και των θεσμών που διακατέχει την παρούσα Κυβέρνηση η οποία εκφράζεται με την ενίσχυση των αρμοδιοτήτων των Υπουργών σε κάθε νομοσχέδιο που έρχεται για ψήφιση στη Βουλή.


Τέλος, αναρωτήθηκε αν μπορεί κανείς να έχει εμπιστοσύνη σε μια Κυβέρνηση η οποία παρουσιάζει τεράστια ελλείμματα στην εκτέλεση του προϋπολογισμού, «σκούπισε» τα ταμεία για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις και υπόσχεται σε όλους είτε ισοδύναμα είτε εξόφληση των υποχρεώσεών της με τα 2 δις € της δόσης.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !