Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Είπε την πικρή αλήθεια ο Τσέχος πρόεδρος για τους λαθρομετανάστες: «Πρόκειται για οργανωμένη εισβολή»

-zeman-czech-president-story-topΕυτυχώς στην Ευρώπη υπάρχουν κάποιες χώρες όπου κυριεύει η λογική και διορατικότητα και όταν πεις την αλήθεια για τους λαθρομετανάστες δεν θα σε χαρακτηρίσει κανένας με τα γνωστά “Φασίστας, Ρατσιστής κ.λπ”
Η Τσεχία με την Ουγγαρία είναι δυο από τις χώρες που βλέπουν το μελλοντικό πρόβλημα και κίνδυνο για την χώρα τους από τους εισβολείς ισλαμιστές που στην πλειοψηφία τους 90% επίσημα είναι άνδρες ηλικίας 18 έως 45 ετών.

Πίσω από την οργάνωση της εισβολής στην Ευρώπη είναι τα γνωστά ΜΚΟ του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος και τεράστια οικονομικά οφέλη που αποκομίζει η Τουρκία μέσω της δουλεμπορίας.
Ο Τσέχος πρόεδρος Milos Zeman στις δηλώσεις του ανέφερε ότι η λεγόμενοι μετανάστευση είναι  «οργανωμένη εισβολή» λέγοντας ότι περίπου “το 90% των μουσουλμάνων που έρχονται μέσω του βαλκανικού διαδρόμου είναι υγιείς νέοι άνδρες και ασφαλώς όχι ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες”.
Ο 71χρονος Τσέχος πρόεδρος βλέποντας την συμπεριφορά των λαθρομεταναστών, δήλωσε ότι το κύμα των μεταναστών πρέπει να επιστρέψει εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν, ( δηλαδή στην Τουρκία ) καθώς. «Είναι ως επιτιθέμενοι και παραβιάζουν τα σύνορά μας».
Σε πρόσφατη δημοσκόπηση στην Τσεχία το 63% εξέφρασε το φόβο του για τα  αυξανόμενα κύματα μεταναστών και το 87% φοβούνται την άφιξη φανατικών ισλαμιστών.
Επιτέλους στην Ευρώπη υπάρχουν και σοβαρές χώρες εκτός από ασόβαρες και απόλυτα ελεγχόμενες από την Νέα Τάξη των Πραγμάτων όπως η Ελλάδα.
Σαφώς και υπάρχει λύση στο μεταναστευτικό, αλλά τα φαύλα πολιτικά πιόνια της αριστεράς και της δεξιάς που είναι υποταγμένα στους ξένους δυνάστες είναι ανίκανοι να εφαρμόσουν τους νόμους !

Δεν υπάρχουν σχόλια: