Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Εμφάνιση syllogi farm mikro.jpgΤούτη την κρίσιμη εποχή που η εφαρμογή των ανθρωποκτόνων μνημονίων στερεί από χιλιάδες συμπολίτες μας το κοινωνικό αγαθό της πρόσβασης στην υγεία και την φαρμακευτική περίθαλψη, ενισχύουμε τις δομές αυτοοργάνωσης και κοινωνικής αλληλεγγύης. Διεκδικούμε την απρόσκοπτη πρόσβαση των ανασφάλιστων, των απόρων και των ανέργων στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
Με την πεποίθηση ότι ο πολιτισμός αποτελεί τον ιδανικότερο καταλύτη προκειμένου να κινητοποιηθούμε
όλοι οι πολίτες αποδεικνύοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στο λαικό θεσμό των Κοινωνικών Ιατρείων, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 20.00 στο θέατρο “Τζένη Καρέζη” πραγματοποιείται η μουσικοθεατρική παράσταση
Ας θυμηθούμε χωρίς νοσταλγία”, με τους Μάνια Παπαδημητρίου, Άρη Γραικούση, Μαρία Κόμη- Παπαγιαννάκη. Συμμετέχει ο Βασίλης Λέκκας.
Η είσοδος για τους αλληλέγγυους είναι ελεύθερη, ενώ καλούνται να συνεισφέρουν σε φάρμακα. Γιατί “η πιο ιερή μορφή θεωρίας είναι η πράξη” και η συμμετοχή των πολιτών η απόδειξη.
Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανήκει στην ανεξάρτητη ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα, ενώ ο εθελοντής γιατρός του Μητροπολιτικού Ιατρείου Ελληνικού Γιώργος Βήχας, θα παρουσιάσει τις δράσεις και τις ανάγκες της δομής
ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: