Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Γ.Βαρουφάκης: "Το Eurogroup είναι η ταφόπλακα της ΕΕ - Έλεγαν ότι η Κομισιόν πρέπει να υπακούει τον Ντάισελμπλουμ"

«Κατά τη διάρκεια έξι μηνών, μόνη ενάντια όλων, η Ελλάδα διαπομπεύθηκε από τους εταίρους της κατά τη διάρκεια των αμέτρητων και ατελείωτων συναντήσεων. Με την ευκαιρία αυτή, η Ευρωπαϊκή Ένωση αποκάλυψε ένα αδιάλλακτο και εκδικητικό πρόσωπο που ενίοτε εξέπληξε».
 
Με τα λόγια αυτά η έκδοση του Αυγούστου του μηνιαίου έντυπου της Monde diplomatique προλογίζει εκτενές άρθρο του πρώην υπουργού Οικονομίας Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος δίνει λεπτομέρειες για «τον πόλεμο φθοράς, τον οποίο έζησε».

Όταν ο Βαρουφάκης έχει plan B είναι εσχάτη προδοσία, όταν το έχει ο Ντάισελμπλουμ είναι κοινή λογική

Είναι κακό τελικά να έχει κανείς ένα «Plan B» για την περίπτωση που όλα πάνε στραβά; Εξαρτάται. Αν αυτός ο «κανείς» είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης, ναι. Αν είναι όμως ο Γερούν Ντάισελμπλουμ;
Τον περασμένο Νοέμβριο, δύο μήνες πριν την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο πρόεδρος του Eurogroup και υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας είχε παραδεχθεί, μιλώντας στο κανάλι RTLZ, ότι η κυβέρνηση της χώρας είχε προετοιμάσει ένα σχέδιο επιστροφής στο ολλανδικό φιορίνι, για την περίπτωση που η κρίση του ευρώ ξέφευγε από τον έλεγχο.

«Καταλαβαίνετε τι σαχλαμάρες λέτε», είπε στη Φώφη Γεννηματά ο Αλέξης Τσίπρας. «Εγώ έδωσα εντολή για plan B, ως άμυνα και όχι για έξοδο από το ευρώ» (βίντεο)..


tsipras bouliΑν οι εταίροι και οι δανειστές μας, προετοίμαζαν ένα σχέδιο grexit, εμείς δεν έπρεπε να σχεδιάσουμε τις άμυνές μας, στο ενδεχόμενο που γίνονταν πράξη οι απειλές;» απηύθυνε το ερώτημα, από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία ζήτησε από τον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί σχετικώς με τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, σύμφωνα με τις οποίες επεξεργαζόταν το plan B της κυβέρνησης.

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

H ΑΠΟΛΥΤΗ δικαίωση του Βαρουφάκη | ΔΕΙΤΕ τι είχε ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ για τους δανειστές-«βιαστές»…

Θα τους «χόρευε» στο ταψί τελικά– Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ήθελαν να τον «βλέπουν»…
Aπόλυτη δικαίωση για τον Γ.Βαρουφάκη καθώς είδε το «φως» της δημοσιότητας η συνομιλία του με τα hedge funds στα οποία αποκάλυψε τον σχεδιασμό της χώρας για μια εναλλακτική λύση για να στριμωχθούν οι δανειστές-«βιαστές», που καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό εδώ και πέντε χρόνια, και τώρα κινουνται προς την τελική εξαθλίωσή του.
Tι είπε ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γ.Βαρουφάκης στα hedge funds για το «plan B».

Το τέρας βρυχάται ...Το σάπιο κατεστημένο της μεταπολίτευσης δείχνει τα δόντια του...

Το χρέος της χώρας αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα της οικονομίας. Το χρέος διογκώνεται μέσω δανεικών για να πληρωθούν τα παλαιά δάνεια και να στηριχθούν οι τράπεζες που καταρρέουν υπό το βάρος των κόκκινων δανείων. Κόκκινα δάνεια που σε σημαντικό βαθμό οφείλονται σε δάνεια που χορηγήθηκαν σε επιχειρηματίες. Πιο σωστά, κατ’ επίφαση επιχειρηματικά δάνεια αφού δεν τηρήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες, δεν χρησιμοποιήθηκαν παραγωγικά, δεν επιστράφησαν και υπολογίζονται σε αρκετές δεκάδες δις ευρώ. Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας (έστω της περιορισμένης δημοσιότητας) το θέμα της ΑΤΕ με τα 1.300 δάνεια που ζημίωσαν το δημόσιο με 5 δις ευρώ. Αυτά σήμερα, αφού δεν τα αποπλήρωσαν οι κατ’ επίφαση επιχειρηματίες και λοιποί μιζαδόροι, που όλοι μαζί συγκροτούν το΄άτυπο σάπιο κατεστημένο της μεταπολίτευσης,

Νόαμ Τσόμσκι: H Eλλάδα θα διαλυθεί! ...

«Η Ευρωπαϊκή Eνωση, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ ασχολούνται με το να καταστρέψουν την Ελλάδα και υπάρχει σχέδιο για αυτό. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, και η Ελλάδα από μόνη της έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα. Αυτά που προτείνει η τρόικα, όμως, κάνει αυτά τα προβλήματα πολύ χειρότερα και αδύνατον να λυθούν. Σχεδιάζουν και προτείνουν πολιτικές οι οποίες δεν οδηγούν στην οικονομική ανάπτυξη και στη λύση του προβλήματος και γι’ αυτό όσο προχωρούν τα μέτρα θα φέρνουν λιγότερη ελπίδα και άρα μεγαλύτερη απελπισία στον κόσμο» επισημαίνει ο κορυφαίος αμερικανός διανοητής Νόαμ Τσόμσκι..

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Οικογένεια 'Μητσοτάκη' - μια αιωνόβια ρουφήχτρα κρατικού χρήματος ! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !

ΤΩΡΑ θέλω τα ΛΕΦΤΑ μου ΤΩΡΑ!!! Πανικός σε τράπεζα της Τρίπολης με συνταξιούχο !!!

Πανικός επικράτησε το πρωί της Δευτέρας 27 Ιουλίου σε υποκατάστημα τράπεζας στην Τρίπολη, όταν ένας ηλικιωμένος συνταξιούχος απαιτούσε από την υπάλληλο της τράπεζας να του δώσει όλα τα χρήματα που έχει στο λογαριασμό και όχι μόνο τα 120 ευρώ που μπορούσε να λάβει. 

Κάντε τώρα ΕΔΕ για την κυρία Σαββαΐδου – ΔΙΑΡΡΟΗ 6 ΕΚAT. ΑΦΜ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΥΡΙΑ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ σε αντίθεση με το «θα» του Βαρουφάκη!
Μπορεί η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών να βρίσκεται πίσω από την επιβολή προστίμων για φορολογικές παραβάσεις, όμως επιβλήθηκε και στην ίδια πρόστιμο, το οποίο παρά τις αντιρρήσεις της δεν «πέφτει» ούτε ανακαλείται!
Συγκεκριμένα, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, με την υπ΄ αριθμ. 117/2014 απόφασή της απέρριψε την αίτηση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, που ζητούσε να μειωθεί το πρόστιμό των 150.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί το 2013, λόγω της διαρροής απόρρητων προσωπικών φορολογικών δεδομένων.

[ΗΧΗΤΙΚΟ] Ο Αλέξης Τσίπρας στο Κόκκινο: Θέλω την ενότητα, αλλά εκβιασμένη ενότητα δεν υπάρχει

«Είμαι ο τελευταίος που θα ήθελε πρόωρες εκλογές, αλλά αν δεν υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αναγκαστικά θα πάμε σε εκλογές», τόνισε, μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Κόκκινο και στον Κώστα Αρβανίτη. Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως πρέπει τα μέλη του κόμματος να δώσουν απαντήσεις σε έκτακτο συνέδριο, το οποίο προσδιόρισε για τις αρχές Σεπτεμβρίου. 

Είμαστε όλοι Βαρουφάκης

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έπρεπε να γράψω ένα κείμενο στήριξης στον Γ.Βαρουφάκη. Στα πάνελ που βρεθήκαμε να συζητάμε για το ευρώ και τη δραχμή ή στις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις μαζί του πίστευα πάντα ότι ήταν επικίνδυνος για τις επιδιώξεις και τα οράματα της Αριστεράς.  

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ olympia. ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΣΟΙΜΠΛΕ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ GREXIT


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !
ΕΙΧΑΝ ΣΚΑΨΕΙ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΌ ΤΟ 2010 ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΑΤΑΚΤΑ Η ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015 (Η αποκάλυψη της έσχατης προδοσίας Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου: Είχαν μεθοδεύσει πτώχευση για τον Ιούνιο του 2015
) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ»

ΣΟΚ..!!ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (VIDEO)

idivtikopoihshΆκρως αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ που πραγματοποίησε το μεγαλύτερο Γερμανικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι, αναφορικά με την …ιδιωτικοποίηση των 14 ελληνικών αεροδρομίων, που πάνε στην κρατική Γερμανική εταιρία, την Fraport.
Πρόκειται για θυγατρική της Lufthansa, και η οποία σύμφωνα με τους Γερμανούς δημοσιογράφους, είναι σύμβουλος στο πρόγραμμα ελληνικών ιδιωτικοποιήσεων, και έχει επισημάνει στο παρελθόν το πόσο συμφέρον είναι η αγορά των 14 ελληνικών περιφερειακών αεροδρομίων.
Δείτε μεταφρασμένο μέρος του ρεπορτάζ που κάνει ξεκάθαρα λόγο για ξεπούλημα, σε εξευτελιστικές τιμές, και εκμετάλλευση του Ελληνικού Κράτους:

Να ξαναθυμηθούμε ποια είναι η "διώκτης" του Βαρουφάκη, κα. Σαββαΐδου

Αίσθηση προκάλεσε η πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέα Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου να διατάξει αργά το απόγευμα της Δευτέρας Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διαπιστώσει αν έχει γίνει απόπειρα υποκλοπής στοιχείων από τους ανθρώπους που ενδεχομένως επεχείρησαν να εφαρμόσουν το plan B Βαρουφάκη. Τυπικά η κα. Σαββαΐδου έχει το δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο αφού η Γενική Γραμματεία Εσόδων λειτουργεί με καθεστώς αυτοτέλειας κι η θέση του Γ.Γ. επανδρώνεται από τεχνοκράτη βάσει συμβολαίου κι όχι από πολιτικό πρόσωπο.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ !!!

ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ;;;

Να γίνει πρώτα ΕΔΕ για να αποδοθούν ευθύνες για όσα αποκαλύφθηκαν από τις δηλώσεις Βαρουφάκη :

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 27/7/2015
Αρμόδιοι να απαντήσουν  σε όλα αυτά που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες και αφορούν τις κινήσεις του πρώην Υπουργού Οικονομικών κ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ  , είναι  αυτοί που διαχειρίστηκαν και συνεχίζουν να διαχειρίζονται τα οικονομικά και πιστωτικά συστήματα στην Ελλάδα.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΞΟΝΤΩΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ

Η έκδοση ρευστότητας IOU σε ευρώ ή κινήσεις που έπρεπε να γίνουν σε περίπτωση που κάποιοι προσπαθούσαν να εκδιώξουν την Ελλάδα από το ευρώ ήταν το αντικείμενο της ομάδας εργασίας υπό τον Γιάνη Βαρουφάκη, σύμφωνα με τον James Galbraith που συμμετείχε ως συντονιστής.
«Η ομάδα εργαζόταν υπό το αξίωμα πως πάγια θέση της κυβέρνησης ήταν η διαπραγμάτευση εντός του ευρώ και,

ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΩΡΑΚΙΖΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...!!!

βαρουφακηςΤις επίμαχες αποκαλύψεις Γιάνη Βαρουφάκη για plan b, χακάρισμα των ΑΦΜ και παράλληλο τραπεζικό σύστημα έδωσε στην δημοσιότητα «The Official Monetary and Financial Institutions Forum (OMFIF)» στο οποίο ο τέως υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης εξιστόρησε τα σχέδια του.
Το Φόρουμ Επίσημων Νομισματικών και Οικονομικών Θεσμών (OMFIF) με έδρα το Λονδίνο ανακοίνωσε ότι έχει ηχογραφήσει την ομιλία του Γ. Βαρουφάκη της 16ης Ιουλίου και την έδωσε στη δημοσιότητα, με την έγκριση και του ιδίου.

Η Τρόικα ελέγχει πλήρως το ΥΠ.ΟΙΚ αποκαλύπτει ο Βαρουφάκης (ηχητικό)

βαρουφάκηςΣυγκλονιστικές πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο η Τρόικα ελέγχει ολοκληρωτικά τους μηχανισμούς του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών περιλαμβάνονται στην ηχογραφημένη συνομιλία του Γ.Βαρουφάκη με το Official Monetary and Financial Institutions Forum. Η συνομιλία αποτελούσε εμπιστευτική τηλεδιάσκεψη με επενδυτές και στελέχη ξένων hedge funds.

ΒΟΜΒΑ..«Τελειώνει» τον Στουρνάρα ο Υπ.Οικ. της Αυστρίας!!! «Τα χρήματα που δίνει ο ELA είναι κεφάλαια της Τράπεζας της Ελλάδος» !!!!

Έτσι, αξιότιμε κε Διοικητά της ΤτΕ, είναι κεφάλαια της Τραπέζης της Ελλάδος….
…και εκείνα που ΔΕΝ δίνει ο ELA στις ελληνικές τράπεζες παραμονές του Δημοψηφίσματος!
Το ότι τα χρήματα της έκτακτης παροχής ρευστότητας του ELA για τις ελληνικές τράπεζες είναι κεφάλαια της Τράπεζας της Ελλάδος αποσαφήνισε ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Χανς Γεργκ Σέλινγκ, μιλώντας στην Επιτροπή Προϋπολογισμού της αυστριακής Βουλής.

ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΗΘΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΥ»

TA_NEA ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

14 ΔΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΚΕΝΟ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ80 ΔΙΣ ΦΕΣΙ – ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2015!

Αυτά είναι τα αφηγήματα των νταβατζήδων για να κρύψουν την αλήθεια της παγίδας θανάτου που είχαν στήσει στην Ελλάδα Παπανδρέου, Σαμαράς και Βενιζέλος. Το σχέδιο που ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρώ με τον Τσίπρα να φεύγει με ελικόπτερο για να διασωθεί το σύστημα.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
           Άστραψε και βρόντηξε στη Βουλή των Ελλήνων η Πρόεδρός της Ζωή Κωνσταντοπούλου, την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 κατά τη διάρκεια της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, που ήταν προαπαιτούμενο της ολοκλήρωσης της συμφωνίας μεταξύ των Θεσμών και της ελληνικής κυβερνήσεως. Στην εν λόγω συζήτηση η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν καταπέλτης και επί της ουσίας τράβηξε την περόνη της “χειροβομβίδας” που ακούει στο όνομα “ακροτελεύτιο 120 άρθρο του Συντάγματος”.   

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Μνημόνιο: Ποιες οι αλλαγές στο μισθολόγιο του Δημοσίου - Ενσωμάτωση επιδομάτων στο βασικό μισθό

Εμφάνιση Νέο ενιαίο μισθολόγιο αναμένεται να εφαρμοστεί στο Δημόσιο από το 2016, βάσει της συμφωνίας της Ελλάδας με τους δανειστές, ενώ προβλέπεται και ο εξορθολογισμός των ειδικών μισθολογίων που αφορούν σε 250.000 δημοσίους υπαλλήλουςΣύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, βάσει του μνημονίου οι συνολικές δαπάνες για το Δημόσιο θα αποτελούν ποσοστό επί του ΑΕΠ το οποίο θα βαίνει μειούμενο μέχρι το 2019.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Απίστευτο: Ο φόβος για κούρεμα καταθέσεων γέμισε χρήμα τα δημόσια ταμεία !!!

Ο φόβος για «κούρεμα» καταθέσεων έφερε εισπράξεις 2 δισ. ευρώ στα κρατικά ταμεία μέσα σε είκοσι μέρες. Παραμονές του δημοψηφίσματος οι Έλληνες πλήρωσαν σε φόρους ποσά ύψους 260 εκατ. ευρώ.

Θεωρητικά, από τις 29 Ιουνίου οπότε επιβλήθηκαν τα capital controls στις ελληνικές τράπεζες, οι εισπράξεις φόρων θα έπρεπε να έχουν υποστεί την απόλυτη καθίζηση.

Ο Γεωργιάδης στοίχισε στους Έλληνες φορολογούμενους 35 δισ. ευρώ!

georgiadisΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 191 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ;
 Οι δημόσιες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη για bank run σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, προκάλεσε φυγή καταθέσεων 13,3 δισ. ευρώ, όπως αποκάλυψε ο Μάριο Ντράγκι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και η οποία προκάλεσε με τη σειρά της αύξηση του ELA κατά 35 δισ. ευρώ.

ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ-Θέλεις να εξοφλήσεις πρώρα το δάνειο σου; Δες γιατί δεν μπορείς!!!!

ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ-Θέλεις να εξοφλήσεις πρώρα το δάνειο σου; Δες γιατί δεν μπορείς!!!!Η απορία είναι εύλογη. Τι μπορεί να εξυπηρετεί η απαγόρευση πρόωρης εξόφλησης δανείου σε μία τράπεζα, όπως ορίζει η ΠΝΠ; Και όμως υπάρχει
λόγος σοβαρός...
Όπως παρατηρεί η “Καθημερινή” σχεδόν το σύνολο των δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών έχουν ενεχυριαστεί ως εγγυήσεις στο ευρωσύστημα, προκειμένου οι ελληνικές τράπεζες να λαμβάνουν έκτακτη ρευστότητα μέσω του ELA. Με λίγα λόγια, οι τράπεζες για να μπορούν να δίνουν το μικρό ποσό των 60 ευρώ ημερησίως στους καταθέτες έχουν δώσει ως εγγύηση το σύνολο των ενήμερων δανείων των νοικοκυριών των επιχειρήσεων.

Ο Παππάς Προαναγγέλλει εκλογές και «τελειώνει» Πλατφόρμα και Ζωή

Ο Παππάς πήρε το όπλο του: Προαναγγέλλει εκλογές και «τελειώνει» Πλατφόρμα και ΖωήΕκλογές προαναγγέλλει με συνέντευξή του στην εφημερίδα Επένδυση ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι «η χώρα δεν θα μπορεί να πορεύεται με κυβέρνηση μειοψηφίας για πολύ».
«Χρειάζονται καθαρές, συμπαγείς και σταθερές λύσεις» προσθέτει χαρακτηριστικά, ενισχύοντας τη σεναριολογία για έκτακτη προσφυγή στις κάλπες στα μέσα Σεπτεμβρίου, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαπραγματευτική διαδικασία και έχει διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την υπογραφή ΣΗΜΙΤΗ!!! Καλούμαστε να πληρώσουμε 13 δισ. τόκους!!! Γιατί οι… εταίροι έκαναν τα στραβά μάτια;;;

https://i1.wp.com/anatropionline.gr/wp-content/uploads/2015/03/simitis-2_0-600x330.jpg3 δισεκατομμύρια, μόνο για τόκους καλείται να πληρώσει το ελληνικό δημόσιο για να ξεχρεώσει τη μεγάλη απάτη, που έστησε ο Κώστας Σημίτης, συνεννοημένος με την τότε γερμανική κυβέρνηση, με καγκελάριο τον Γκέρχαρντ Σρέντερ και την Goldman Sachs το 2001, προκειμένου να αποκρύψουν χρέος 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ της χώρας μας, που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να ενταχθούμε στην ευρωζώνη.
Οι φωστήρες της Goldman Sachs για να κερδοσκοπήσουν, έστησαν μαζί με τους στενούς συνεργάτες του τότε πρωθυπουργού ένα SWAP αξίας 2,8 ………

Πόρισμα ΦΩΤΙΑ: Αστρονομικά ποσά από τον Ερυθρό Σταυρό πήγαιναν στην Μπακογιάννη!

dorakori056Αμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε η κόρη της πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ν.Δ., κα Αλεξία Μπακογιάννη, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων.
Κόντρα στο πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς που χαρακτηρίζει το έργο του ΕΕΣ, η εταιρεία της κυρίας Μπακογιάννη, ανέπτυξε μονοπωλιακή επαγγελματική σχέση με τον οργανισμό επί προεδρίας του κ. Ανδρέα Μαρτίνη, μέσω απευθείας αναθέσεων και υπογραφής συμβάσεων, χωρίς προηγούμενες αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων. Πράξεις που ερευνώνται από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

Σε ποιό ΘΕΟ πίστευε ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ?



  Ο αρχαίος φιλόσοφος Ηράκλειτος είπε μόνο 100 –περίπου- φράσεις. Πάνω σ αυτές έχει στηριχτεί όλη η παγκόσμια φιλοσοφία!!!. Η πιο γνωστή είναι το ‘πάντα ρεί’.
  Αλλά ας δούμε τι είπε για τον θεό, για το θείο, και τι για την  θρησκεία? 
  Τις περισσότερες αρχαίες λέξεις που αναφέρει τις λέμε και σήμερα.

1.   Τον Κόσμο, το σύμπαν, ό,τι υπάρχει δεν τα έφτιαξε ο Θεός!

–Κόσμον τόνδε,  τόν αὐτόν ἁπάντων,  οὒτε τίς θεῶν οὒτε ἀνθρώπων ἐποίησεν,
    ἀλλ’ ἦν ἀεί καί ἔστιν καί ἔσται πῦρ ἀείζωον,  ἁπτόμενον μέτρα καί  ἀποσβεννύμενον μέτρα.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Πόσοι υπάλληλοι στελεχώνουν το Δημόσιο – Μικρή μείωση προσωπικού το Μάιο – Όλη η κατανομή ανά υπουργείο

Επικαιροποιημένα στοιχεία για την κατανομή του προσωπικού που στελεχώνει την ελληνική Δημόσια Διοίκηση έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αναρτώντας στην «Απογραφή» την κατανομή των υπαλλήλων που απασχολούνται στις δημόσιες υπηρεσίες και μισθοδοτούνται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ!

019Φτιάχνω εργοστάσιο στην Ελλάδα – Δεν θα υπάρχει μισθός κάτω των 1500 ευρώ! Τι λέει η κόρη του πολυεκατομμυριούχου αυτοδημιούργητου, Κέλλυ Βλαχάκη για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της.
«Θέλω να εκπληρώσω το όραμα του πατέρα μου και να δημιουργήσω στην Ελλάδα εργοστάσιο παραγωγής των προϊόντων μας…
Θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας με καλούς και όχι τους κατώτερους μισθούς».

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Δείτε την αντίδραση του ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ οταν έμαθε οτι η ΖΩΗ τον κάλεσε στην επιτροπή Αλήθειας..!!!

THOUREIOS
Αθηνα 23/7/2015
ΚΥΡΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015;

 Μα αγαπημένη μου πρόεδρε, ξεχάσατε ότι είχατε αποστείλει πρόσκληση σε έναν κύριο ώστε να καταθέσει στην επιτροπή διαφάνειας της Βουλής για την ρύθμιση των οφειλών της SIEMENES ;

Ανατριχιαστικό! Αυτή είναι η πιο αληθινή προφητεία που έχει ειπωθεί για την Ελλάδα!


Νόαμ Τσόμσκι: Η Ελλάδα θα διαλυθεί..!!

destruction«Η Ευρωπαϊκή Eνωση, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ ασχολούνται με το να καταστρέψουν την Ελλάδα και υπάρχει σχέδιο για αυτό. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, και η Ελλάδα από μόνη της έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα. 
Αυτά που προτείνει η τρόικα, όμως, κάνει αυτά τα προβλήματα πολύ χειρότερα και αδύνατον να λυθούν.
 Σχεδιάζουν και προτείνουν πολιτικές οι οποίες δεν οδηγούν στην οικονομική ανάπτυξη και στη λύση του προβλήματος και γι’ αυτό όσο προχωρούν τα μέτρα θα φέρνουν λιγότερη ελπίδα και άρα μεγαλύτερη απελπισία στον κόσμο» επισημαίνει ο κορυφαίος αμερικανός διανοητής Νόαμ Τσόμσκι.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ για Σαμαρά – Βενιζέλο: Φυγάδευσαν νύχτα με νόμο τα λαμόγια της Ελβετίας!!

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ! Να σημειωθεί ότι ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά διατηρούσε λογαριασμό στην Ελβετία πριν το 2008!
Μιχ.Καρχιμακης: Μην απαλλάσσετε πιθανούς μεγαλοφοροφυγαδες,εμβάσματων εξωτερικού .
Επιμένουμε για πολλοστή φορά .
Η κυβερνηση συμφωνα με ανακοινώσεις της αποφάσισε να ελέγξει τα εμβάσματα του εξωτερικού απο 100.000 ευρω και άνω,ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ και ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ (και σωςτά) την προταςη νόμου ,27 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που συνέταξαν το 2011 και κατέθεσαν αρχες του 2012 με συντονιστή τον τότε Α αντιπρόεδρο της βουλής Γρηγόρη Νιωτη.

ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ:Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη



Νίκος Φωτόπουλος                          Αθήνα 23 Ιουλίου 2015
Μέλος Δ.Σ. ΔΕΗ Α.Ε.
Εκπρόσωπος των Εργαζομένων
   
Δήλωση Νίκου Φωτόπουλου,  
 ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου
Παρά την απαλλακτική πρόταση του αρμοδίου Εισαγγελέα, το δικαστικό συμβούλιο, αποφάσισε την παραπομπή σε δίκη 59 στελεχών, όλων των Προέδρων & μελών των διοικητικών συμβουλίων της ΔΕΗ ΑΕ και των συνδικαλιστικών ηγεσιών  της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ από το 1999 μέχρι 2010, μεταξύ των οποίων και την δική μου.

Ίδρυση Διιδρυματικού Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος
 Γραφείο Τύπου
 
Ίδρυση Διιδρυματικού Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

Το Πυροσβεστικό Σώμα και το Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Α.Μ.Θ.), προχώρησαν από κοινού στην ίδρυση καινοτόμου αυτοχρηματοδοτούμενου Διιδρυματικού Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Δ.Π.Μ.Σ.) το οποίο θα λειτουργήσει από τη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και τα Τμήματα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φ.Π., Μηχανικών Τεχν. Πετρελαίου κ Φ.Α και Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε., Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε., Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ. (ΦΕΚ 1534 Β'/22-07-2015).

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Στον εισαγγελέα ο Τζήμερος ως ύποπτος για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας

Ως ύποπτος για το αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, καλείται από τον εισαγγελέα, ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος.
Ο κ. Τζήμερος καλείται να δώσει εξηγήσεις, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, με αφορμή ανάρτησή του στο Facebook, με την οποία καλούσε τους πολίτες σε «ανατροπή και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου», αν η κυβέρνηση δεν υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές και η χώρα βρεθεί εκτός ευρώ.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όλα αυτά υπό την ευθεία απειλή άτακτης χρεοκοπίας.

"Θα παρακαλούσα τους συναδέλφους της προηγούμενης κυβέρνησης ούτε να μεθερμηνεύουν ούτε να παραποιούν το περιεχόμενο των δικών μου λεγομένων και γραφομένων που είναι ευκρινέστατα"  είπε η πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντώντας στους κ.κ. Δένδια, Λοβέρδο και
Κυριαζίδη που σχολίασαν τα όσα είχε πει νωρίτερα και την επιστολή της προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό.