Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΓΙΝΕ – Έχεις δάνειο και χρωστάς …;Έχουμε καλά νέα! ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΓPΑΜΜΕΝΑ!! ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΔΩ!!

6702c6e563a8eeb883f2835895aa89b7Οι εισπρακτικές νόμιμα πλέον, δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα. Παράνομα μπορούν εάν δεν αντιδράσετε…
Όσον αφορά τις τράπεζες ειδικότερα, η εκχώρηση χρέους (πώληση) με έκπτωση σε ξένες εταιρείες, όπως η EOS, είναι αδιανόητες οικονομικά και τραπεζικά-λογιστικά, διότι, στις περιπτώσεις αυτές, οι εκχωρούσες τράπεζες εγγράφουν ζημίες στο ενεργητικό των κατά το ποσόν της έκπτωσης της εκχώρησης του χρέους, με αποτέλεσμα την ανάγκη ανακεφαλοποίησής των και συνεπώς την εν δυνάμει χρεοκοπία των! (βλ. στο τέλος του κειμένου το σχετικό link).

Διπλωματικό Επεισόδιο Ελλάδας – ΗΠΑ - Οι Αμερικάνοι κάλεσαν τα Σκόπια ως Μακεδονία - Ο Τσίπρας αποχώρησε από τον ΟΗΕ

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ
Ξαφνική εμπλοκή στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ - Ο Έλληνας πρωθυπουργός αρνήθηκε να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου, λόγω Σκοπίων.

Αποχώρηση Τσίπρα από την σύνοδο στον ΟΗΕ – ράπισμα για την μεθόδευση με τα Σκόπια!

Πιστός ο Πρωθυπουργός στην εθνική γραμμή που πρόσφατα εκφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο στην Θεσσαλονικη από τον Προκόπη Παυλόπουλο και βέβαια τον Πάνο Καμμένο.
Αυτό ως απάντηση στα σκύβαλα των Ιμίων, τους μειοδότες που έχουν το θράσος να σχολιάζουν τα… Αγγλικά του πρωθυπουργού, ενώ τα δικά τους ήταν άπταιστα για να οργανώνουν μειοδοσίες και διακίνηση μίζας από το πλιάτσικο στην πατρίδα!

Ο Ομπάμα αποθέωσε τον Τσίπρα στις ΗΠΑ

Αλέξης Τσίπρας και Μπαράκ Ομπάμα Αλέξης Τσίπρας και Μπαράκ Ομπάμα
“ Τα καλά λόγια του Αμερικανού Προέδρου για τον Έλληνα πρωθυπουργό ”
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015 09:33
Δυο φορές μέσα σε λίγες ώρες συνάντησε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Αρχικά στη δεξίωση που παρέθεσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν για τους ηγέτες που βρέθηκαν στη γενική συνέλευση του Οργανισμού και αργότερα στη δεξίωση του Αμερικανού προέδρου.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Επιστολή ΣΟΚ, μηχανικού, στον Πρόεδρο του ΤΕΕ : "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ "ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΙΛΙΟΥ" ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ"!

Αγαπητέ κ. Σπίρτζη,
σας αποστέλλει αυτή την επιστολή ένας μαχόμενος – αηδιασμένος Μηχανικός που ζει και παλεύει μέσα σε αυτή την ζούγκλα, σαν ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί ή μάλλον προσπαθεί να διατηρήσει ένα γραφείο στην Αθήνα και βιώνει την ξεφτίλα του Μηχανικού.

Επιστολή κόλαφος! Να φύγει αμέσως ο Λίλα από τον Άγιαξ της Ενιαίας Ηπείρου!!Διαβάστε πως τον κάνουν με τα κρεμμυδάκια!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς κ. Γιώργο Χριστοβασίλη
Πρόεδρο ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
Αξιότιμε κύριε Χριστοβασίλη,

Όλοι θυμόμαστε τα επεισόδια που προκάλεσαν οι Αλβανοί το βράδυ της 14ης Οκτωβρίου 2014 στο Βελιγράδι, με την σημαία – χάρτη της «μεγάλης Αλβανίας» που πετούσε κρεμασμένη από ένα drone πάνω από το γήπεδο της Παρτιζάν, όπου ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας Σερβία – Αλβανία, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2016.

Οι αλλαγές στο ασφαλιστικό - Τι αλλάζει για τους για τους 400.000 που συνταξιοδοτούνται με 35ετια

Οι αλλαγές στο ασφαλιστικό - Τι αλλάζει για τους για τους 400.000 που συνταξιοδοτούνται με 35ετιαΑνατροπές για περίπου 400.000 εργαζομένους σε Δημόσιο, ιδιωτικό τομέα, ΔΕΚΟ, τράπεζες και ελεύθερους επαγγελματίες που συνταξιοδοτούνται με διατάξεις 35ετιας φέρνει η σταδιακή αύξηση των ορίων ηλικίας που ψηφίστηκε τον Αύγουστο.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο οι αλλαγές που έρχονται – για όσους ασφαλίστηκαν μέχρι το 1992 – είναι πέντε:

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκαλυπτικό άρθρο της Die Welt: Οι Έλληνες πέτυχαν να μας μισήσει όλη η Ευρώπη

wpid-20150720120608«ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ»!!!
Το έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή: Η μέγιστη επιτυχία της Ελλάδας
είναι ότι γκρέμισε την Γερμανική προπαγάνδα σε όλη την Ευρώπη. Και αυτή η
επιτυχία σύντομα θα φέρει καρπούς. Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο.
«Ένα κύμα μίσους για τη Γερμανία κατακλύζει την Ευρώπη» επισημαίνει η «Die

Τι απέγιναν τα 83 δις ευρώ που "χάθηκαν" στις τράπεζες;

Του Γ. Αγγέλη.

"Πριν αλέκτορα φωνήσαι..." οι "δανειστές" από το Λουξεμβούργο (EFSF/ESM) –με τη σύμφωνη γνώμη και υποστήριξη της ΕΚΤ– ζητούν να μάθουν που πήγαν τα 83 περίπου δισ. ευρώ που έχουν απορροφηθεί στις μέχρι σήμερα ανακεφαλαιοποιήσεις των ελληνικών τραπεζών.

Το ΕΑΜ συγχωρούσε, ο Αθανασίου ποτέ

αθανασίουHome » απαλλοτριωμενα » Το ΕΑΜ συγχωρούσε, ο Αθανασίου ποτέ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία για την καταγωγή του Χαράλαμπου Αθανασίου κάνει τα τελευταία 24ωρα το γύρο του διαδικτύου.
Ο πατέρας του σημερινού υπουργού Δικαιοσύνης ήταν επικεφαλής της οργάνωσης Χ (δηλαδή συνεργάτης των Ναζί) αλλά γλίτωσε τη ζωή του εκλιπαρώντας του αντάρτες του Δημοκρατικού στρατού.

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:Έλληνες δωσίλογοι και φιλοναζιστές. Λίστα ατόμων και οργανώσεων

Παραθέτουμε μια λίστα με Έλληνες δοσίλογους, γερμανόφιλους και φιλοναζιστές που έδρασαν στην περίοδο της κατοχής. Για να μπορέσουμε να τη φτιάξουμε, χρειαστήκαμε αρκετό χρόνο και ψάξαμε σε διάφορα ιστορικά βιβλία, ώστε να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε. Η συγκεκριμένη λίστα δωσιλόγων αποτελείται από άτομα και από οργανώσεις. Δεν είναι πλήρης και δεν θα μπορούσε να είναι. Είναι όμως ενδεικτική και είναι η μεγαλύτερη λίστα που θα μπορούσατε να βρείτε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 66 εκατομμυρια φυγάδευσε η παρέα του συμβούλου Σαμαρά στις ΗΠΑ!

Posted by olympiada στο Αυγούστου 10, 2015

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ!
ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΤΗΡΙΞΗ»
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: Πες μας που βρήκες τα λεφτά.
Περίεργη αγορά πολυτελούς ακινήτου στο Μανχάταν με «πολιτική» χροιά!
Την ώρα που η συμμορία Σαμαρά – Βενιζέλου σκότωνε τους Έλληνες, οι εκλεκτοί τους έβγαζαν τα εκατομμύρια με τα τσουβάλια.

Όλες οι αλλαγές στα capital controls

atm11Οι αλλαγές αφορούν στη δυνατότητα ανάληψης μετρητών από συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών, ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών και πρόωρου «σπασίματος» προθεσμιακών καταθέσεων.
Μεταξύ άλλων, δίδεται η δυνατότητα μεταφοράς έως και 500 ευρώ στο εξωτερικό, ενώ σε ειδικά περιπτώσεις όπου παρατηρούνται προβλήματα υγείας, το ποσό μπορεί να φτάσει ακόμη και στα 2.000 ευρώ το μήνα. Παράλληλα,

Τι θα αλλάξει σε σχολεία και πανεπιστήμια

Μεγάλες αλλαγές σε δημοτικό, και λύκειο αλλά και στα σχολικά βιβλία προγραμματίζει ο νέος υπουργός Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης. Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο επιχείρησε να δώσει διαστάσεις επανεκκίνησης της εκπαίδευσης, με εμβληματική, όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε, παρέμβαση σε ζητήματα παιδείας και έρευνας.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΩΣ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ..!!

akropolis-nea-taksi1

Του Αθανασόπουλου Περικλή
12.06.2014
ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ
Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η παγκόσμια διακυβέρνηση στη χώρα μας; 
Tην πλήρη  απαξίωση, του κρατικού μηχανισμού,
Την υποβάθμιση της παιδείας.
Την υποβάθμιση της υγείας με τελικό στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησή της.

Η ΑΜΕΡΙΚΗ επιβάλλει ¨surer μνημόνιο¨ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ…

ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩΠολλοί προσδιόριζαν για την 23 Σεπτεμβρίου κάποιο κορυφαίο γεγονός που θα είχε τον μέγιστο αντίκτυπο στην καθημερινότητα του πλανήτη μας από εδώ και πέρα.
Μήπως λοιπόν αυτό το γεγονός έσκασε οφθαλμοφανώς μπροστά μας και δεν το αξιολογήσαμε όσο έπρεπε;
¨ Τα επιχειρηματικά και πολιτικά «θεμέλια» της Γερμανίας έχει τραντάξει το σκάνδαλο με τη Volkswagen, σχετικά με την εξαπάτηση σε ό,τι αφορά τις εκπομπές ρύπων των οχημάτων της.
«Ξαφνικά, η Volkswagen έχει γίνει μεγαλύτερος κίνδυνος για τη γερμανική οικονομία ακόμη και από την ελληνική κρίση», δήλωσε στο Reuters ο επικεφαλής οικονομολόγος της ING,

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ένα γκράφιτι και ένα ποίημα του Μάνου Ελευθερίου για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

«Δολοφονημένος από λεβέντες» γράφει δίπλα στην προσωπογραφία του Βαγγέλη Γιακουμάκη ο άγνωστος καλλιτέχνης του δρόμου σε γκράφιτι σε τοίχο στα Γιάννενα.

Για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη έγραψε όμως και ο ποιητής Μάνος Ελευθερίου. Το ποίημα του δημοσιεύθηκε στη  στήλη της Πέπης Ραγκούση στην εφημερίδα «Τα Νέα». Όπως αναφέρει η Πέπη Ραγκούση οι στίχοι θα μελοποιηθούν «από σημαντικό συνθέτη για να τους τραγουδήσει επίσης σημαντικός τραγουδιστής».

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ FINANCIAL TIMES: Η δήλωση της Μέρκελ και η εντολή στον Τσίπρα να παραδώσει την εθνική κυριαρχία

Σαφές μήνυμα προς την Αθήνα παραμονή της έκτακτης συνόδου των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έστειλε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, επισημαίνοντας ότι «μόνη της η Ελλάδα, χωρίς την στήριξη της Τουρκίας, δεν μπορεί να το φυλάξει τα σύνορά της». Οπότε πρέπει αναμένεται με ενδιαφέρον το τετ α τετ που θα έχει αύριο με τον Αλέξη Τσίπρα.

Αυτοί είναι οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Αυτοί είναι οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.
Αναλυτικά, η σύνθεση της νέας κυβέρνησης έχει ως εξής:

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Λαλιώτης σε Ν. Παππά: Να κοπεί το καλαμπούρι περί συνεργασίας

Λεπτομέρεις για το τηλεφώνημα Αλέξη και  Φώφης το βράδυ της Κυριακής αλλά και στα όσα ακολούθησαν σχετικά με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα στο ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, αναφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα «Νέα».

Αυτές είναι οι εννέα προτάσεις Λεβέντη στον Τσίπρα - Ποιος διαφωνεί με αυτές;

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ του Βασίλη Λεβέντη έστειλε σήμερα επιστολή στον πρωθυπουργό προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του.

Στην επιστολή παραθέτει και τα 9 σημεία στα οποία έχει δεσμευτεί το κόμμα απέναντι στους ψηφοφόρους του.

Τα ονόματα που "παίζουν" για τη νέα κυβέρνηση

Τα ονόματα που "παίζουν" για τη νέα κυβέρνηση Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης και τα πρώτα ονόματα έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστά.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από πηγές της Κουμουνδούρου, υπουργός Παιδείας αναλαμβάνει ο Νίκος Φίλης με υφυπουργό την Σία Αναγνωστοπούλου.
Στο αυτόνομο πλέον υπουργείο Πολιτισμού επικεφαλής αναλαμβάνει ο Αριστείδης Μπαλτάς.
Στο υπουργείο Δικαιοσύνης επιστρέφει ο Νίκος Παρασκευόπουλος με αναπληρωτή αρμόδιο για θέματα διαφθοράς τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Κυβερνητική εκπρόσωπος της νέας κυβέρνησης αναλαμβάνει η Ολγα Γεροβασίλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ 20 ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ..!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Πόσο ακόμα θα κοροϊδεύουν και θα χλευάζουν οι πολιτικοί τον Ελληνικό λαό βάζοντας και...
τα παπαγαλάκια, τους δημοσιογράφους να τον υπνωτίζουν και να τον έχουν αποκοιμίσει για τα καλά όλα τα χρόνια.;

Δείτε 20 βασικά σημεία που η χώρα μας έχει τα "πρωτεία" σε παγκόσμιο επίπεδο και θα πάρετε την απάντηση γι όλα αυτά που συμβαίνουν όχι μόνο στην καθημερινότητα μας αλλά και στη γενική πορεία της χώρας μας διαχρονικά..

"ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ - ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ- ΣΤΕΛΕΧΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΛΠ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΕΤΙΑ"

ΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ...!!!(αναδημοσίευση)

Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Με μία κίνηση σε πανελλαδική κλίμακα η κυβέρνηση θα εισέπραττε  περίπου 10 δις ευρώ εάν δινόταν η εντολή του «πόθεν έσχες», και το άνοιγμα των τραπεζικών και μετοχικών λογαριασμών,  σε όλα τα πρόσωπα του στενού  και... του ευρύτερου δημόσιου τομέα , ο οποίοι κατέχουν η κατείχαν θέσεις Διοικητών, Προέδρων, Στελεχών, Διευθυντών , που αφορούσαν, κατασκευές, προμήθειες, επιδοτήσεις, προγράμματα κλπ, τα τελευταία 15 χρόνια .

Η σύνθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ

Γράφει και σβήνει τα ονόματα των νέων υπουργών ο κ. Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να δώσει το πολιτικό στίγμα του νέου κυβερνητικού σχήματος, το οποίο να εκφράζει την σημαντική νίκη στην εκλογική αναμέτρηση, αλλά ταυτόχρονα και να διατηρεί τις νέες ισορροπίες που έχουν δημιουργηθεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας ορκίζεται πρωθυπουργός απόψε στις 8 το βράδυ κι έως αύριο το απόγευμα, το αργότερο, αναμένεται η ορκωμοσία και της νέας κυβέρνησης.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;

Νίκος Φωτόπουλος
Μέλος Δ.Σ. ΔΕΗ Α.Ε.
Εκπρόσωπος των εργαζομένων
Αθήνα 15 Σεπτεμβρίου 2015
Απαντώντας κανείς στο παραπάνω ερώτημα, αβίαστα, μπορεί να πει:
Η ΔΕΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ...!!!ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ...!!!

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ...!!!

ΜΟΙΡΑΙΟΣ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 18-7-2015
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται  μετά από 50 χρόνια, και  η "ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ" για την «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ» πραγματοποιήθηκε με  Δούρειο Ίππο  αυτή τη φορά τα ίδια τα στελέχη της Αριστεράς τα οποία αποδεικνύονται πολύ κατώτερα των περιστάσεων πριονίζοντας την τελευταία ελπίδα του Ελληνικού λαού.

Έτοιμος να παραιτηθεί ο Σταύρος Θεοδωράκης - Όλο το παρασκήνιο!

Έτοιμος να παραιτηθεί ήταν χθες το βραδυ ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit. Αυτό, λίγο μετά την πρώτη επίσημη εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων απο την Singular Logic.

Σε κλειστή συναντηση που είχε με στενούς συνεργάτες και συμβούλους του, συζήτησε μαζί τους το ενδεχόμενο να παραιτηθεί. Οι άνθρωποι που τον ξέρουν όσο κανείς και είναι δίπλα του απο την πρώτη στιγμή διαφώνησαν έντονα μαζί του και τον απέτρεψαν την τελευταία στιγμή να ανακοινώσει την παραίτησή του στους δημοσιογράφους.

Αιχμές Νίκου Παππά για δημοσκόπους και δημοσκοπήσεις

Ο Νίκος ΠαππάςΑιχμές για τα δημοσκοπικά αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο άφησε ο Νίκος Παππάς, λέγοντας πως υπάρχει μία «συστηματική απόκλιση από τα εκλογικά αποτελέσματα» στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

«Είχαμε ένα καθαρό εκλογικό αποτέλεσμα, τηρουμένων των αναλογιών μέσα σε αυτές τις συνθήκες είναι μία μεγάλη νίκη, την οποία πιστώνεται και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας» σημείωσε στον Real FM.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τα εκλογικά αποτελέσματα, το αίτημα των πολιτών για συνεργασία και ισχυρή κυβέρνηση ευρείας λαϊκής και κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας αγνοείται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η χώρα οδηγείται σε μια ακόμη πιο αδύναμη κυβέρνηση του 39% και των 155 βουλευτών που κυριαρχείται από τις ίδιες δογματικές ιδεοληψίες, τον λαϊκισμό, τον κρατισμό και τον κομματισμό. Η αύξηση του ποσοστού αποχής και η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής αποτελούν δύο ακόμη αρνητικές εξελίξεις.

Η ΦΩΦΗ ΟΜΗΡΗ ΣΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ…!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΦΩΦΗ βενιζελοσ
Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 21.09.2015
Πολλά και ποικίλα  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ενόψει της νέας πολιτικής περιόδου σε σχέση, τόσο με την νέα πορεία του κινήματος και την αναδιοργάνωση της Σοσιαλιστικής πτέρυγας με την  Επιτροπή Ανασυγκρότησης της Σοσιαλδημοκρατίας, όσο και με την οποιασδήποτε μορφή άσκησης των νέων κοινοβουλευτικών καθηκόντων του κινήματος .

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Αποτέλεσμα εικόνας για YPESΥπουργείο Εσωτερικών - Κεντρική Σελίδα


www.ypes.gr/
Έπίσημη παρουσία του υπουργείου με λεπτομέρειες για την οργάνωση, την περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση.

Αποτελέσματα Βουλευτικών ...

Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών. Πλήρες Website ...

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

«Ο κύκλος μου στην Εθνική έκλεισε» είπε ο Σπανούλης (video)

Αθήνα 
Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα μπάσκετ έπειτα από 16 χρόνια παρουσίας, στον απόηχο του αγώνα με τη Λετονία.

«Ήρθε η ώρα να σταματήσω από την εθνική ομάδα. Πιστεύω ότι μεγάλωσα στην εθνική ομάδα από 17 χρονών. Ένας κύκλος κλείνει για μένα. Πιστεύω ότι πρόσφερα αρκετά πράγματα.

»Μια καριέρα είναι γεμάτη χαρές, λύπες, διακρίσεις, αποτυχίες, έτσι είναι η καριέρα του αθλητή, έτσι κι εδώ πέρα, καταφέραμε με τα υπόλοιπα παιδιά με όλους τους προπονητές, με όλες τις ομάδες να φέρουμε στην Ελλάδα τρία μετάλλια. Άλλες φορές πετύχαμε, άλλες αποτύχαμε.

Αβραμόπουλος: Η Κομισιόν στο πλευρό της Γερμανίας για το προσφυγικό

Αβραμόπουλος: Η Κομισιόν στο πλευρό της Γερμανίας για το προσφυγικόΒερολίνο, Γερμανία
Στα σύνορα Γερμανίας - Αυστρίας βρέθηκαν την Πέμπτη ο Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ προκειμένου να επισκεφθούν το κέντρο υποδοχής προσφύγων του Ρόζενχαϊμ.
Εν όψει της έκτακτης Συνόδου των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ στις 22 Σεπτεμβρίου, όπου θα συζητηθεί η πρόταση της Κομισιόν για ανακατανομή 120.000 επιπλέον προσφύγων από την Ελλάδα,

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει την τρίτη εντολή

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει την τρίτη εντολήΑθήνα
Την τρίτη εντολή επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ με την πρόεδρό του, Φώφη Γεννηματά, να εκφράζει τη βεβαιότητα ότι το κόμμα της σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα αφήσει πίσω του τη Χρυσή Αυγή.

«Είναι μια συλλογική μάχη και ένα προσωπικό στοίχημα. Θέλουμε, θέλω να ξαναζωντανέψει η παράταξή μας. Είμαι αισιόδοξη. Ο κόσμος μας αγκαλιάζει. Επιστρέφει. Την Κυριακή θα είμαστε δυνατοί» λέει σε συνέντευξή της στα Νέα.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Άδωνις για Μεϊμαράκη και υποβρύχια

Απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega στις 29 Απριλίου του 2011.

Δήλωση Α. Φλαμπουράρη σχετικά με τα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Πρώτου Θέματος

Αποτέλεσμα εικόνας για Α. ΦλαμπουράρηΗ αήθης χθεσινή επίθεση εναντίον μου από ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης είναι πολιτικά καθοδηγούμενη και συκοφαντική στοχεύει δε στην προσωπική και πολιτική μου εξόντωση καθώς και στην αποδόμηση του αναμφισβήτητου ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ξεπλυθούν οι τέσσερις δεκαετίες διαφθοράς και διαπλοκής του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος.

Άξιος ο μισθός των κυρίων του Πρώτου Θέματος και των λοιπών εμπόρων του ψεύδους και της συκοφαντίας.

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ: Ν.Δ & ΑΝΕΛ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΚ Κ. ΚΑΡΜΑΝΛΗ

Με το ξέσπασμα της κρίσης το 2008 παρήλθαν περίπου δύο χρόνια (κυβέρνηση Ν.Δ. με Πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή, την περίοδο 2008 -2009) αδράνειας και απραξίας με τεράστιες αρνητικές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες και ασύμμετρες καταστάσεις στους δημοσιονομικούς δείκτες (έλλειμμα, χρέος κλπ) της εθνικής οικονομίας. 

Έτσι ανέτοιμοι, αμέριμνοι, άβουλοι και μοιραίοι μπήκε η χώρα, η οικονομία και η κοινωνία στο «τρίγωνο των Βερμούδων» της τρισδιάστατης κρίσης, έχοντας διαμορφωθεί το υπόστρωμα των Μνημονίων.

Τι ψηφίζουμε την Κυριακή στην Κεφαλονιά - Ηθάκη..!!

Λένε πολλοί στην Κεφαλονιά-Ιθάκη ότι έχουμε:
  1.  Καθαρή Κεφαλονιά-Ιθάκη, αλλά ξεχνούν γιατί είναι καθαρή η Κεφαλονιά-Ιθάκη και πότε έγινε η επιχείρηση καθαριότητας
  2. Τσάρτερ στην  Κεφαλονιά από όλη την Ευρώπη αλλά ξεχνούν πότε έγινε το διεθνές αεροδρόμιο στην Κεφαλονιά, που τώρα το πουλάει ο ΣΥΡΙΖΑ
  3.  Καθαρές θάλασσες αλλά ξεχνούν πότε έγιναν οι βιολογικοί σταθμοί
  4.  Νερό-δρόμους σε όλα τα χωριά και πόλεις του Νομού αλλά ξεχνούν πότε έγιναν

Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ

 Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2015
Θέλω να στείλω από δω, από τα Χανιά, από τη Κρήτη, από τη γη των Βενιζέλων, ένα μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν στο σπίτι τους. Ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας.
Ενώνουμε την αγωνία μας για την Ελλάδα και τη δύναμή μας. Είμαστε η δύναμη η καθοριστική, η χρήσιμη, η δημιουργική, η ευρωπαϊκή. Ζητάμε τη στήριξη των Ελλήνων πολιτών, για να είμαστε εμείς η Τρίτη Δύναμη, να πάρουμε την Τρίτη Εντολή για να είμαστε ο καταλύτης της συνεργασίας, ο εγγυητής της σταθερότητας.

«Ο ΨΕΥΤΡΑΚΟΣ»:ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ.ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ..!!

Κόλαφος για Τσίπρα ο Μεϊμαράκης: Είναι λίγο ψευτράκος, πονηρούλης και τακτικιστής
Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 16-9-2015
Εντολή των επικοινωνιολόγων της Ν.Δ. είναι να αποκαλούν συνεχώς τόσο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ «ψευτράκο», όσο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ψεύτες.

Η εντολή που έχει δοθεί σε κάθε  στελέχος της Ν.Δ. όταν εμφανίζεται στα  ΜΜΕ είναι  να χρησιμοποιεί  μια με δυο φορές το λεπτό τη φράση ότι ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι ψεύτης και ο ΣΥΡΙΖΑ κορόιδεψε τον Ελληνικό λαό και ότι  όλα τα στελέχη του είναι ψεύτες.

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ- Γιώργος Κασιμάτης: «Οι εκλογές διεξάγονται κατ’ εντολήν των δανειστών!»

http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2015/08/kasimaths.jpgΟ άνθρωπος τα έχει πει εδώ και χρόνια και ξεβρακώνει την ανθελληνική πολιτική σκηνή

Tον περασμένο Ιούνιο, μία ανεξάρτητη Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, που συστάθηκε με πρωτοβουλία της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, ανακοίνωσε επίσημα στη δημοσιότητα τη προκαταρκτική έκθεση σχετικά με τη νομιμότητα και τη βιωσιμότητα του εξωτερικού Χρέους της χώρας μας.

Τα στοιχεία που αναφέρονται σε αυτή την έκθεση είναι τουλάχιστον σοκαριστικά για όποιον τη διαβάσει, είτε τα υποψιαζόταν είτε όχι.

Νίκος Μωραΐτης: Πώς η Ζωή έπαιξε το παιχνίδι του Πρετεντέρη

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έπαψαν να πηγαίνουν στις εκπομπές του Πρετεντέρη όταν απεκάλεσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου «Ζωή Κασιδιάρη». Και, προς τιμήν τους, όλα τα στελέχη τήρησαν το εμπάργκο. Το εμπάργκο που έσπασε η ίδια απέναντι στον υβριστή της για να δώσει ένα ακόμα τηλεοπτικό σόου.
του Νίκου Μωραΐτη

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Bαγγέλα..τι είναι αυτά που λένε οι πατριώτες σου οι Κρητικοί..είναι αλήθεια;;

vagΣτην Κρήτη ξέρουμε ότι η πολιτική οικογένεια Μεϊμαράκη δεν είναι και τόσο αθώα…

Του Αλέκου Α. Ανδρικάκη andrikakisalekos@gmail.com
Όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πρωθυπουργός αλλά και υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, για να μην το ξεχνάμε, ήθελε να πάρει τη διερευνητική εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης, δήλωσε, χωρίς καμιά δυσκολία, ότι θα επεδίωκε συνάντηση και με την ομάδα των νεοναζί. Πολλοί εξεπλάγησαν. Η ευκολία με την οποία ο αρχηγός της ΝΔ μίλησε για πολιτική προσέγγιση ή επαφή με το νεοναζιστικό μόρφωμα, εξέπληξαν ή και σόκαραν πολλούς. Όχι όμως εκείνους που ξέρουν Ιστορία…

Με ανακοίνωση – απάντηση η ΕΡΤ βάζει τον Μεϊμαράκη στη θέση του

wpid-20150914113215.jpgTη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη, μετά το τέλος του ντιμπέιτ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΡΤ, τονίζοντας ότι δεν λογοκρίνει τους καλεσμένους των ενημερωτικών εκπομπών της.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙOY ΣΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ




Εικόνα για το αποτέλεσμα ειδήσεωνΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΙΑ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΤΗΣ  ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ KAI ΣΤΗΝ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΥΛΟΠΕΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΕΙΨΗ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  ΚΑΙ  ΥΠΟΔΟΜΩΝ
ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ
 Ο Σμιγοπέλαγος Σίμος της Ελαφονήσου (Σίμος – Σαρακήνικο,  φωτ.:estella)
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ