Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Κρυφή συμφωνία Μητσοτάκη και Λαφαζάνη με στόχο τον Τσίπρα - Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
“ Όλο το ΒΡΩΜΙΚΟ σχέδιο - Κουμπάροι σε αυτόν τον γάμο - τραβεστί είναι τα διαπλεκόμενα συμφέροντα με τα οποία συνδέονται τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο θλιβερός Παναγιώτης Λαφαζάνης. ”
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 13:21
Και ξαφνικά - με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη -  όλες οι νεοφιλελεύθερες γκρούπες ξεκίνησαν να αντιμετωπίζουν
θετικά ή να εξυμνούν (για φαντάσου) τον Λαφαζάνη και την... "ριζοσπαστική" παρέα των αποστατών της Λαϊκής Ενότητας, που επιχείρησαν το περασμένο καλοκαίρι να ρίξουν την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς, την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την αντιδραστική παλινόρθωση της διαπλοκής και της Δεξιάς.

Οι πληροφορίες, όμως, που καταφθάνουν πλέον από διάφορες (απολύτως αξιόπιστες) πηγές αποκαλύπτουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Η διαπλοκή, που στην παρούσα συγκυρία αντιμετωπίζει με δέος την προοπτική του ξεκαθαρίσματος του τηλεοπτικού τοπίου, αλλά και την εισαγγελική έρευνα γύρω από τις λίστες των μεταλοκαταθετών, παίζει τα ρέστα της για να διασωθεί. Για αυτόν ακριβώς το λόγο έχει ορίσει ως αιχμή του δόρατός των προσπαθειών της τον νεοφιλελεύθερο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Στο ίδιο ακριβώς σχέδιο εντάσσονται και οι αποστάτες της Λαϊκής Ενότητας του Λαφαζάνη, που πιστεύουν ότι μέσα από την στρατηγική της έντασης που υλοποιούν τα συμφέροντα, μέσα από τον πόλεμο που δέχεται η κυβέρνηση της Αριστεράς θα έχουν πολιτικά... και ΟΧΙ ΜΟΝΟ οφέλη.

Σύμφωνα λοιπόν με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες, έχει επιτευχθεί κάτω από το τραπέζι συμφωνία ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη για κοινή σύμπλευση στον... αγώνα για την ανατροπή του Αλέξη Τσίπρα. Κουμπάροι σε αυτόν τον γάμο - τραβεστί είναι τα διαπλεκόμενα συμφέροντα με τα οποία συνδέονται τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο θλιβερός Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Το σχέδιο περιλαμβάνει τα εξής: Τη στιγμή που η νεοφιλελεύθερη Δεξιά στήνει συνθήκες τεχνητής έντασης, η ΛΑΕ αναλαμβάνει τον ρόλο της πλαγιοκόπησης από τα Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την αποδυνάμωσή του, την αποδυνάμωση της κυβέρνησης στις τάξεις των φτωχών και λαϊκών στρωμάτων. Από εκεί και πέρα τα συμφέροντα έχουν τάξει την πρωθυπουργία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επιστροφή στη Βουλή των αποστατών της Λαϊκής Ενότητας που πρωτοστατούν, στην παρούσα συγκυρία, σε αντικυβερνητικές εκδηλώσεις παρέα με νεοδημοκράτες αγροτοσυνδικαλιστές και παρακρατικούς χρυσαυγίτες (βλέπε αγροτικές κινητοποιήσεις).

Τα δείγματα υπήρξαν εμφανή από την αρχή. Το νεοφιλελεύθερο liberal.gr, πίσω από το οποίο βρίσκεται η οικογένεια Μητσοτάκη και οι ακροδεξιοί θύλακες του Σαμαρισμού, άνοιξε τις πόρτες του ώστε να αποτελέσει την πλατφόρμα προπαγάνδας του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Σήμερα, μάλιστα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έχει ισχυρή παρουσία στην ιστοσελίδα των Μουρούτηδων και των Μητσοτάκηδων παραχωρώντας συνέντευξη. Φυσικά οι νεοφιλελεύθεροι βολεύονται από την εκ των αριστερών κριτική που δέχεται η κυβέρνηση Τσίπρα και ενεργοποιούν τον θλιβερό Λαφαζάνη και την ακόμη πιο θλιβερή παρέα του. Και το Protagon του Ποταμιού που ετοιμάζεται να προσχωρήσει στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, όμως, τις προάλλες έγραφε ύμνους για τον Λαφαζάνη. Τους βολεύει βλέπετε η ακίνδυνη ψευτοαριστερά, που για ένα ξεροκόμματο δεν έχει πρόβλημα να συναγελάζεται με ακροδεξιούς και οπισθοδρομικούς μητροπολίτες.

Και με τη βούλα λοιπόν, οι αποστάτες της Λαϊκής Ενότητας έχουν εντάξει τον ρόλο τους, σαν πιστά δουλικά, στα ΒΡΩΜΙΚΑ σενάρια που απεργάζονται τα μαυσωλεία της διαπλοκής και στα αντικοινωνικά σχέδια που καταστρώνουν.

Μόνο που ξεχνούν ότι οι Σουλτάνοι, στο τέλος, σκοτώνουν τους υποτακτικούς τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: