Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Όταν ο Πρίαμος, του Κούλη, θεώρησε τον Τσίπρα "ντροπή της Κρήτης" και ζήτησε μέσω ΣΚΑΙ να φύγει η κυβέρνηση! (βίντεο)

Οι αγρότες της Κρήτης είναι στους δρόμους διεκδικώντας εκείνα που θεωρούν ότι είναι τα δίκαιά τους. Κι αυτό είναι απολύτως σεβαστό και θεμιτό. Αλλά από το σημείο αυτό μέχρι να διακηρύσσεται, μέσω του ΣΚΑΪ, ότι οι αγρότες της Κρήτης θέλουν να πέσει αυτή η κυβέρνηση (και προφανώς να έλθει κάποια άλλη, γνωστή) κι ότι ο "Τσίπρας είναι ντροπή για την Κρήτη", πάει πολύ. Πάει πολύ γιατί, απλά, κάτι τέτοιο δεν είπαν οι αγρότες αλλά ο επικεφαλής της επιτροπής τους, Πρίαμος Ιερωνυμάκης, στέλεχος της ΝΔ, παλιότερα υπεύθυνος αγροτικού της, υποψήφιος βουλευτής της στο παρελθόν, επίλεκτο μέλος της συνοδείας του νέου προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη (Δείτε εδώ).

Έκλεψε την ψήφο του ελληνιού λαού, λέγοντας ψέματα", είπε για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ο κ. Ιερωνυμάκης, απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ, που ήθελαν την "ατάκα".
"Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να φύγουν από την κυβέρνηση", είπε το στέλεχος της ΝΔ!
«Ο Αλέξης ο Τσίπρας σαν βουλευτής Ηρακλείου ντροπιάζει την Κρήτη. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει από βουλευτής Κρήτης και να πάρει άλλη έδρα. Δεν του ταιριάζει να είναι βουλευτής Κρήτης »
Δείτε και το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: