Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΛΗΨΗ TOY OΓΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στον Ο.Γ.Α.
Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2016

Πατησίων 30
101 70 Αθήνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εργαζόμενοι στον ΟΓΑ δεν μπορούμε να ανεχτούμε την κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης, τη σύνθλιψη συντάξεων και παροχών, την πλήρη απεμπλοκή του Κράτους από την τριμερή χρηματοδότηση (Κράτος – εργοδότης – εργαζόμενος), την υποκριτική επίκληση της «αλληλεγγύης των γενεών», την οργανωτική Βαβέλ που θα επιφέρει η ψευδεπίγραφη «ενοποίηση», την εμπέδωση εν τέλει του ελλείμματος εμπιστοσύνης στο ασφαλιστικό σύστημα, που θα προσθέσει νέα κίνητρα για εισφοροδιαφυγή και «μαύρη εργασία» και θα φέρει ακόμη πιο κοντά και πιο γρήγορα την πλήρη κατάρρευσή του.
Οι εργαζόμενοι στον ΟΓΑ δεν μπορούμε να ανεχτούμε την πλήρη εξαφάνιση του αγροτικού κόσμου και της ελληνικής υπαίθρου, που θα είναι το αποτέλεσμα της εφαρμογής του σχεδίου που προωθείται, μέρος του οποίου είναι και η κατάργηση του ΟΓΑ.
Προχωράμε σε συμβολική,
προειδοποιητική κατάληψη της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΟΓΑ
σήμερα Τετάρτη 13-1-2016.
Θα αγωνιστούμε αποφασιστικά ενάντια σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης έως και εξαφάνισης του κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης.
Καλούμε όλους τους αγρότες, κτηνοτρόφους, αλιείς, μελισσοκόμους, αγρεργάτες, και όλους τους ασφαλιζόμενους στον ΟΓΑ,
Καλούμε όλους τους μισθωτούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τη νεολαία,
Να συμπαραταχθούμε
Να μη συμβιβαστούμε με τα ελάχιστα
Να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν
Να παλέψουμε και να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΕ-ΟΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !