Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Nίκος Καρακαλπάκης - Ακριβή μου καρδιά [Music Video Premiere]

Ο Νίκος Καρακαλπάκης μας παρουσιάζει  το νέο του τραγούδι "Ακριβή μου καρδιά" σε στίχους και μουσική της Ανδριανής Ζαγγανά με την σκηνοθετική επιμέλεια του Πάρη Γρηγοράκη και του Γιάννη Βούτσικα.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει το mini digital album του με τίτλο "Άνοιξη" - με  τρία τραγούδια - σε μουσική και στίχους της Ανδριανής Ζαγγανά από την Music Art Lab.
Τις ενορχηστρώσεις έχει επιμεληθεί η Αρετή Κοκκίνου και τα music videos των τραγουδιών ο Πάρης Γρηγοράκης και ο Γιάννης Βούτσικας.
Η συνεργασία του Νίκου Καρακαλπάκη με την Ανδριανή Ζαγγανά ξεκίνησε πριν δύο χρόνια περίπου με το τραγούδι "Άνοιξη" που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει digital σε δύο εκτελέσεις, την πρωτότυπη που ήδη γνωρίζουμε  και μια ακουστική με πιάνο και φωνή.
Όλα αυτά στο mini digital album που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Αναμένουμε!

Ο Νίκος Καρακαλπάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος μουσικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και αριστούχος παμψηφεί του τμήματος σύγχρονου τραγουδιού του Εθνικού Ωδείου Αθηνών. Ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά το 2007 ενώ είχε ήδη συμμετοχή στο πρώτο δίσκο των Graviton στα τέλη του 2004.

Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Χατζηνάσιος καθώς και με πολλούς σημαντικούς Έλληνες ερμηνευτές.

Ο ίδιος επιμελήθηκε και συμμετείχε σε μουσικές παραστάσεις και προγράμματα που παρουσιάστηκαν σε μουσικές σκηνές και θέατρα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.Τον Μάρτιο του 2015 συμμετέχει με τρία τραγούδια στο δίσκο της Πηγής Λυκόυδη σε στίχους του Φίλιππου Γράψα με τίτλο "Εν ονόματι του χρόνου" όπου ξεχωρίζουν για την μοναδική τους ερμηνεία. Αυτή την εποχή ετοιμάζει το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τη συμμετοχή σημαντικών παλιών και νέων δημιουργών.

Οι μουσικοί κριτικοί τον χαρακτηρίζουν ως εξαιρετικό ερμηνευτή που η ευέλικτη φωνή του, η σκηνική του παρουσία αλλά και ο αισθαντικός τρόπος ερμηνείας του, τον κατατάσσει στους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες καλλιτέχνες.

Το music video με τίτλο «Ακριβή μου καρδιά» γυρίστηκε τον Νοέμβριο του 2013 στο στούντιο CUE PRODUCTIONS στην Θεσσαλονίκη σε σκηνοθεσία των Πάρη Γρηγοράκη και Γιάννη Βούτσικα.

Το τραγούδι αυτό σε μουσική και στίχους της Ανδριανής Ζαγγανά θα κυκλοφορήσει σύντομα στο mini digital album του Νίκου Καρακαλπάκη με τίτλο «Άνοιξη» από την Music Art Lab.

Δεν υπάρχουν σχόλια: