Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Που χάθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου; - Δεν μπορεί να κρυφτεί ο φίλος των Μητσοτάκηδων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου“ Από την Εκάλη η απόσταση είναι μεγάλη μέχρι τον Πειραιά. Και θολώνει και την κρίση και την όραση… ”.Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 18:50
Δεν, μπορώ βρε παιδιά, θα το πω. Πέρασε μια εβδομάδα σχεδόν, ( 5 ημέρες ) από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τη Ντόρα Μπακογιλαννη, ξέρετε, εκείνη με το βιντεάκι με τον συνταξιούχο, που τον … “ισοπέδωσε” η  … κόρη Μητσοτάκη.




Μια εβδομάδα και ακόμα δεν μπορεί να μου φύγει αυτή η εικόνα της Ντορούλας. Εκείνη η … απέχθεια, η ξινίλα, η αποστροφή, με την οποία κοιτούσε τον συνταξιούχο καλεσμένο στην εκπομπή. Σαν να μην τον “αναγνωρίζει” ως συμπολίτη της, αλλά … ως ένα άλλο είδος. Περίπου ως … πρόσφυγα,  στον κήπο των θαυμάτων της μεγαλοαστικής συνωμοταξίας της. Ως … αναγκαίο “κακό” στη ζωή της! Η κακία, η σπίθα της ανάγκης να τον ταπεινώσει, να τον εκμηδενίσει, να τον στείλει πίσω, στην κατηγορία, που ( θεωρεί ) ότι ανήκει.  Στα σκουπίδια δηλαδή. ( ” Συνταξιούχος, από που είσαστε; – Από το ΙΚΑ – Από το ΙΚΑ; Μπράβο, Μπράααάβο!!!” ). Κατι σαν κι αυτό που είχε πεί κάποτε ο ομογάλακτός της, κοινωνικά και κομματικά, πρώην ΥπΟικ Γ Αλογοσκούφης: ” Ε, κι αν δεν μπορεί να ζήσει ( ο συνταξιούχος ) με 300 ευρώ, ας πεθάνει …”.

Και ο, λαλίστατος και παρεμβατικότατος κατά τα άλλα, Νίκος Χατζηνικολάου, … τσιμουδιά. Μια κουβέντα υπεράσπισης του “αδύναμου”, “σεβασμού” τελός πάντων βρε παιδί μου στο πλαίσιο της φιλοξενίας, στον δικό του προσωπικό καλεσμένο στο στούντιο, δεν βρήκε να πεί. Δεν του βγήκε, να αρθρώσει. Παρά τα τόσα … άρθρα στις εφημερίδες του και τα σχόλια. Η διαχρονική αγάπη του Νίκου Χατζηνικολάου προς την “οικογένεια ” είναι γνωστή. Γίνεται ακόμα πιο έντονη αυτή την εποχή με την προνομιακή συμπεριφορά που επιφυλάσσει  στα νεώτερα μέλη της.  Και είναι και πολλά ( ζωή να έχουν…)!

Ο Κυριάκος ( θυμάστε με το πάνελ από τις ΤΟ της ΝΔ στον Ενικό), ο Κώστας Μπακογιάννης ( με το ξενοδοχείο του ΤΑΙΠΕΔ που … “παραχώρησε” μεγαλόκαρδα σε 180 πρόσφυγες) και βέβαια η … Ντόρα. Είναι φανερό ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου, όσο κι αν προσπαθεί να ντυθεί το … λαικό κοστούμι, δεν μπορεί να κρύψει το μεγαλοαστικό DNA του. Του γιου του αστού υπουργού της ΝΔ, των χρόνων στην ηγεσία της ΟΝΝΕΔ, της στήριξης στα πρώτα βήματα του από μεγαλοαστούς δημοσιογράφους σε συντηρητικά “μαγαζιά”, του κατοίκου ( και καλά κάνει ο άνθρωπος ) των ΒΠ. Της τάξης από την οποία προέρχεται, στην οποία ανήκει και την οποία εκπροσωπεί και η οποία ΔΕΝ θα πονέσει αν αυξηθεί ο ΕΝΦΙΑ  ακόμα και 1000 ευρώ, γιατί ακόμα και σήμερα βγάζει περισσότερα από 40 χιλιάρικα τον μήνα ( και λίγα λέω ). Αυτό ΔΕΝ αλλάζει, όπως ένα πουκάμισο ή ένα κοστούμι. Αυτό όμως που αλλάζει, από οτι φαίνεται, είναι τα … διλήμματα. Στην ατζέντα του κ Χατζηνικολάου, και των Μέσων του, είναι πλέον εμφανές: ‘Η με οικουμενική, ή με τον Κυριάκο. Διαλέγετε και παίρνετε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, κι εσείς κοσμάκη …

Είναι λοιπόν τουλάχιστον “φτηνό” να πουλάει ο Ν Χατζηνικολάου και μάλιστα τελευταίος στη σειρά των εκδοτών του Σ/Κ, “λαική ευαισθησία” και ανησυχία και να εγκαλεί στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Από την Εκάλη η απόσταση είναι μεγάλη μέχρι τον Πειραιά.  Και θολώνει και την κρίση και την όραση … Ας ξαναδεί λοιπόν το βίντεο μπας και κρίνει ότι πρέπει να γράψει κάτι και γι αυτό …!

ΠΗΓΗ: thefaq.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: